Artiste, Hair Care & Styling, Żel do układania włosów `Wet Look`
1 HIT!
100 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiŻel ułatwia ułożenie i zapewnia doskonałe utrwalenie nawet bardzo wymyślnej fryzury na wiele godzin, nadając efekt mokrych włosów. Dzięki zawartości wyciągu z aloesu o działaniu nawilżającym i pielęgnacyjnego pantenolu żel stanowi wyjątkowe połączenie perfekcyjnej stylizacji z troskliwą pielęgnacją włosów. Filtr UV redukuje efekt płowienia włosów naturalnych i przedłuża trwałość koloru włosów farbowanych.
- Aqua,
Recenzje 3
5 /5
3 sierpnia 2013, o 21:24
Używa produktu od: nie określono
Prosty, bezproblemowy żel dla początkujących
Zdziwiłam się szczerze, gdy zobaczyłam, że ten żel nie został jeszcze zgłoszony, więc szybko to naprawiłam. A skoro już zgłosiłam, to i ocenić trzeba. Jako, że raczkuję w stylizacji, to nie będę się pastwić zbytnio nad nim :)
Zacznę od tego, że żel ma naprawdę sporo fajnych, pielęgnujących włosy rzeczy, takich jak:
- panthenol (już 3 miejsce w składzie)
- ekstrakt z liści aloesu (5 miejsce)
Co jednak może spowodować puch w dniach, kiedy wilgotność powietrza jest wyższa.
Jak Wet Look spisał się na moich włosach?
- nie jest on z pewnością żelem dającym naprawdę mocne lub/i mocne utrwalenie fryzury, jest ono raczej niewielkie, lecz dla osób początkujących będzie w porządku,
- właściwie nie wymaga żadnego odgniatania - kiedy wstaję rano mam już praktycznie gotową fryzurę, naprawdę rzadko zdarzało mi się odgniatać coś, pojedyncze pasma były sztywne
- nie wysuszał włosów podczas stosowania
- nie sprawiał problemów przy ugniataniu włosów.
Taniutki jak barszcz.
Wydajność jest niestety niewielka, ponieważ ja stosuję 2 czubate łyżeczki na jedną stylizację, więc schodzi w tempie ekspresowym - 6-8 użyć i już go nie ma. Jednak polubiłam się z tym żelem tak bardzo, że jakoś mi to nie przeszkadza.
Ogólnie bardzo polubiłam się z tym żelem i zdecydowanie będę do niego wracać, chyba, że znajdę inny, który da mi mocniejszy hold, a przy tym będzie tak bezproblemowy jak Artiste. Polecam :)
Używam tego produktu od: lipca
Ilość zużytych opakowań: 150ml
5 /5
2 sierpnia 2013, o 10:18
Kupi ponownie
Używa produktu od: rok lub dłużej
5 /5 HIT!
31 lipca 2013, o 14:24
Używa produktu od: nie określono
bardzo go lubię!
Zacznę od tego że jest tani jak barszcz! Ma przyjemny zapach i fajną konsystencje (w przeciwieństwie do pomarańczowego brata).
Fajne wychodzą mi po nim loczki, bez problemu się odgniata, nie kleję się po nim jak po niektórych żelach.
Nie jest jakiś hiper mocny ale daje ładny efekt.
Używam tego produktu od: dawna
Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
produktów70