WIZAŻ logo

• star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    27 lutego 2013 o 10:08
    Niesamowity pędzel
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Pędzelek mam dzięki wizażowej wymiance. Jestem nim oczarowana i polecam laikom, którzy nie umieją zrobić kreski. Nadaje się raczej do dużych oczu, ale myślę, że każdy znajdzie dla niego zastosowanie. Dzięki niemu zrobienie kreski, przed którą zawsze się wzbraniałam ze względu na marne umiejętności plastyczne głównie spowodowane brakiem precyzji w rękach oraz wprawy staje się dziecinnie proste. Można wyczarować zarówno delikatną i subtelną kreseczkę, jak i krechę z prawdziwego zdarzenia w roli głównej, idealnie równą, niekonieczną do roztarcia. Makijaż nie staje się jedynie przykrym obowiązkiem, ale przyjemnością. Pędzel jest duży, lecz niezwykle precyzyjny, miękki i niedrapiący, ale wyjątkowo elastyczny, co sprawia, że idealnie przylega do linii rzęs i dopasowuje się do kształtu oka. Genialnie i gładko sunie po powiece równomiernie rozprowadzając kosmetyk także głębiej miedzy rzęsami. Niemożliwe staje się możliwe, zrobienie jaskółki z jego pomocą to pestka. Naprawdę idealna rzecz dla kogoś, kto ma dwie lewe ręce. Na razie robię nim kreski z cieni do powiek na mokro, jak tylko zaopatrzę się w żelowy lub kremowy eyeliner, to na pewno edytuję recenzję, aby obwieścić, jak pędzelek sprawdza się z nimi, bo obecnie mam w prywatnym zbiorze same płynne tusze do kresek z wbudowanymi aplikatorami i żaden z nich nie dorównuje TBS. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić to nieco za długi jak dla mnie trzonek. Jestem krótkowidzem i lubię mieć lusterko blisko twarzy podczas malowania, a dlugie trzonki to uniemożliwiają, mimo wszystko mam wrażenie, że przyrządem tym moglabym się malować w ciemno i z zamkniętymi oczami. Ja serdecznie polecam, nie wypada mu włosie, jest to produkt wart swojej ceny, bardzo funkcjonalny. Używanie go to czysta przyjemność. Kosmetyki tej marki nigdy mnie nie powalały, ale ten pędzelek stłumił wszelkie gorzkie wspomnienia i żale:-) Używam tego produktu od: ok miesiąca Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 8 listopada 2012 o 20:22
    Trzeba umieć go używać
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Pędzel kupiłam kilka lat temu i nie wiedziałam jak go stosować . Teraz znalazłam odpowiednie zastosowanie dla niego ;) Nadaje się do malowania kresek cieniami na powiekach . Jest bardzo szeroki , stosuje do malowania kreski na dolnej powiece . Bardzo ułatwia to zadanie ;)
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 9 stycznia 2010 o 22:11
    Super ale trzeba umieć go użyć
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Super pędzelek tylko trzeba umieć go używać. Czytam recenzje i widzę, że nie wszyscy potrafią wykorzystać potencjał tego pędzla. Moim zdaniem jest on idealny do pięknego podkreślenia oka ciemnym cieniem tak jak linerem- do eye linera w żelu sie nie nadaje choć można też użyć (wymaga dużej wprawy i niestety skupienia) Ja używam go w następujący sposób- nakładam bardzo ciemny grafitowy cień Sephora wzdłuż powieki przy rzęsach robiąc kreskę jak linerem a następnie nabieram ten sam cień na pędzel i dokładnie dorysowuje do lini rzęs. Efekt super, wyglada jak liner tylko w wersji przydymionej, delikatniejszej niż ostra wyrazna kreska. Polecam Używam tego produktu od:jednego roku Ilość zużytych opakowań:jeden i wciąż jak nowy
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    28 października 2009 o 0:17
    po prostu pedzel z TBS
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Kto raz sprobowal pedzli z TBS nie bedzie chcial miec innych.... Idealny do robienia kresek, poprawiania brwi. Nie odksztalca sie (a traktuje swoje pedzle czasem bardzo zle) ani nie lnieje, po prostu pedzel marzenie. Przed tym pedzlem nie zdawalam sobie sprawy ze jestem wstanie zrobic rowna kreske 1 ruchem - duza zasluga jest super wygodna raczka. Używam tego produktu od: conajmniej roku Ilość zużytych opakowań: niezniszczalny 1.
  • 30 lipca 2009 o 11:11
    Przydatny
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Pierwsze primo: Mam pędzlowego świra... Drugie primo: Nie specjalnie cenię syntetyczne pędzle. Ten pędzel TBS kupiłam skuszona pozytywnymi opiniami na KWC. Ścięte pędzle mam już z Inglota (naturalne włosie) i z MUFE (syntetyk 9N). Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona. Pędzel TBS jest poręczny, dobrze wyprofilowany, dużo bardziej gęsty niż pozostała ścięta dwójka. Do robienia kresek eyelinerem w żelu jest, jak dla mnie, za gruby, ale za to do nakładania samego cienia przy lini rzęs - fantastyczny. Gdybym bardziej lubiła (chodzi tu tylko i wyłącznie o moje osobiste preferencje, nie mam nic do zarzucenia temu pędzelkowi) syntetyki, na pewno dokupiłabym inne TBSowskie pędzle. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: ?

szukaj