WIZAŻ logo
Tusze do rzęs

Miss Sporty Fabulous Lash, Stretch It Mascara Wydłużający tusz do rzęs

20 hitów!

Miss Sporty Fabulous Lash Tusz do rzęs Stretch It 8ml 001 Black

Nasi użytkownicy zostawili 68 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 / 5
    3 lutego 2026 o 13:06
    Tusz do rzęs
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Nie daje zachwycającego efektu. Kupiłam ją na promocji i niska cena była w zasadzie jej największą zaletą. Plus za małe opakowanie, dzięki któremu tusz szybko się kończy i można bez żalu sięgnąć po inną mascarę. Nie było tragedii, ale na tle innych tuszów Miss Sporty ten wypada bardzo przeciętnie (trafiłam na gorszy). Efekt na rzęsach jest słaby i mało widoczny, dlatego na pewno nie kupię go ponownie.
  • 24 czerwca 2025 o 13:42
    Pozytywne zaskoczenie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Tusz znajduje się w standardowym opakowaniu dla tego typu produktów. Jest ono w kolorze fioletowym ze srebrnymi napisami. Moim zdaniem wygląda trochę jak kosmetyk przeznaczony dla nastolatek, ale nie przeszkadza mi to za bardzo. W opakowaniu mieści się 8 ml tuszu, które kosztuje mniej niż 15 zł w cenie regularnej. Jest dostępny w Rossmannie. Szczoteczka jest wykonana z włosia. Prosta, średniej wielkości, włoski są jednakowej długości. Szczoteczką łatwo dotrzeć do nasady rzęs, jak również nie ma problemu z pomalowaniem nawet najkrótszych włosków w kącikach oczu. Nie robi grudek ani nie skleja rzęs nawet przy dwóch warstwach. Tusz ma kolor intensywnej czerni, który nie blaknie w ciągu dnia. Nie mam żadnych zarzutów co do jego trwałości - brak osypywania się, kruszenia czy rozmazywania. Jedynie podczas malowania rzęs trzeba dać mu chwilę aby wysechł, bo na początku lubi odbijać się na górnej powiece, ale potem już nie. Tusz dobrze pogrubia rzęsy i delikatnie je wydłuża. Poza tym unosi i lekko podkręca włoski - po 6 godzinach są nadal uniesione tak samo jak na początku. Uważam, że jest to naprawdę duże osiągnięcie w przypadku moich rzęs, które są proste, a wręcz rosną w dół. Dzięki temu oko jest bardziej otwarte, a spojrzenie bardziej świeże i wyraziste. Nie spodziewałam się po tym tuszu wiele, a on pozytywnie mnie zaskoczył. Wydawał się taki niepozorny, a okazał się dobrym produktem. Zdecydowanie "upiększa". No i najważniejsze - nie uczula i nie podrażnia.
    Zalety:
    • dobrze pogrubia,
    • delikatnie wydłuża,
    • unosi i podkręca rzęsy na co najmniej 6 godzin,
    • intensywnie czarny kolor,
    • trwałość,
    • nie podrażnia i nie uczula,
    • dostępność,
    • cena.
    Wady:
    • brak.
  • 31 maja 2024 o 17:25
    Najlepszy, mój ulubiony!!!
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Zdecydowanie mój ulubiony tusz jaki kiedykolwiek miałam! Pięknie wydłuża rzęsy, delikatnie podkręca i pogrubia. Dla delikatniejszego efektu wystarczy 1 warstwa, a jeśli ktoś woli efekt wow (to naprawdę w moim przypadku jest efekt wow), 2-3 warstwy będą idealne. Tusz kupiłam właściwie z przypadku, kiedy wszystkie inne polecane mi się nie sprawdziły, głównie ze względu na bardzo niską cenę i od tego czasu nie zamieniałabym go na żaden inny. Na początku jest trochę mokry ale nie robi grudek, a po kilku użyciach konsystencja jest idealna. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • efekt wydłużenia
    • efekt podkręcenia i pogrubienia
    • intensywny czarny kolor
    • nie kruszy się i nie osypuje
    • nie skleja rzęs i nie robi grudek ani tzw. pająków
    • jest tani
    Wady:
    • brak wad!
  • 6 lipca 2023 o 20:14
    Świetny tusz na codzien, wydłuża rzęsy
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Tusz jest naprawdę dobry. Wydłuża rzęsy, pogrubia je, nie skleja i nie robią się grudki nawet po nałożeniu kilku warstw. Dobry do stosowania na codzien, bo nie daje jakiegoś efektu wachlarzu rzęs itp.. Intensywny czarny kolor, ale najważniejsze jest jednak jego działanie wydłużające, które naprawdę jest widoczne. Szczoteczka jest super, tylko ciężko nią wymalować rzęsy tuż przy kącikach oczu - nie zwęża się, przez co jest do tego za gruba. Na pewno jeszcze go kupię. Miesiąc temu się skończył, teraz używam innego, ale to tego wrócę.
    Zalety:
    • Rzeczywiście wydłuża
    • Intensywny czarny kolor
    • Nie skleja rzęs
    • Nie rozmazuje się
    Wady:
    • Szczoteczka powinna się zwężać, bo jest za gruba końcówka, by łatwo wytuszowac te krótkie rzęsy od strony kącika oka
  • 28 marca 2023 o 20:44
    Jest OK
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Tusz jest w porządku. Dobrze wygląda na rzęsach, chociaż pierwsze użycie może być trochę trudne i łatwo się nim pobrudzić ze względu na bardzo mokrą konsystencje, która po kilku użyciach jest już ok. Bywają dni, że się kruszy albo tworzy 'efekty pandy' pod oczami. Nie zauważyłam, żeby moje naturalne rzęsy stały się dłuższe, ale może za krótko stosuje.
    Zalety:
    • bardzo ładnie wyglądające rzęsy
    Wady:
    • nie do końca wygodny aplikator
    • czasami się osypuje i tworzy 'efekt pandy'

szukaj