All About Beauty, Balsam nawilżający do ciała dla skóry bardzo suchej i wrażliwej

0 HIT!
0 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiNawilżający balsam do ciała dla skóry bardzo suchej i wrażliwej do codziennego stosowania na dzień i po kąpieli. Olej ze słodkich migdałów w połączeniu z kwasem hialuronowym to ratunek dla bardzo suchej skóry. Głęboko ją nawilża, łagodzi podrażnienia i odbudowuje płaszcz lipidowy. Dostarczając skórze aktywnych substancji: witaminy A i E, B, soli mineralnych i protein pobudzamy jej naturalne funkcje ochronne. Przy regularnym stosowaniu skóra będzie delikatna, wyraźnie nawilżona i wygładzona.
Cechy produktu
- Pojemność
- >250ml
- Skóra
- normalna, odwodniona, sucha
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 1
1 /5
27 stycznia 2019, o 22:24
Nie kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: jedno opakowanie
Niezbyt dobry
-sto lat temu kupiłam ten balsam podczas dużych zakupów w Tesco, na zasadzie "wezmę pierwszy lepszy balsam", to nie był dobry wybór,
-balsam super długo się wchłania, na tym polega największy z nim problem, tak się tapla i tapla po tej skórze, marze się, a nie chce się w ogóle wchłonąć,
-zapach nie jest porywający, to raczej taki tani zapach, bardzo byle jaki, nawet nie wiem jak miałabym go opisać, może jak jakaś tania maść z apteki,
-opakowanie nieporęczne,
-konsystencja mleczka, lejąca, raczej wodnista, nie jest wydajny,
+tani, ale jakość adekwatna do ceny,
+nawilżał, nie można mu tego odmówić, no ale jakim kosztem, trzeba było się namęczyć, żeby w ogóle rozprowadzić i czekać wieki, aż łaskawie trochę się wchłonie
Tani balsam z Tesco, o jakości żadnej, nie polecam nikomu, bo jest zwyczajnie do niczego.
produktów8
recenzji251