WIZAŻ logo

2 hity!

star fullstar fullstar half fullstar emptystar empty
  • 13 stycznia 2019 o 19:18
    Jako krem bb
    Produkt używam jako krem bb i tak też oceniam jego krycie. Ładnie wyrównuje koloryt, utrzymuje się w ciągu dnia i nie wyświeca. Jednak jego największym atutem jest naturalny skład, co jest bardzo ważne dla naszej cery.
  • 13 września 2018 o 16:04
    No tak.... nie bardzo
    Zachęcona działaniem jego brata z tej samej serii Deborah Formula Pura, stwierdziłam, że sprawdzę też tańszy zamiennik - a tak, żeby mieć "koło domu", coś lżejszego na lato. Podkłąd okazał się niestety do bani. Zmienia kolor na twarzy, prawie nie kryje niedoskonałości, no buzia wygląda z nim gorzej niż bez niego. Szkoda, bo cała seria jest niezła!
    • skład
    Wady:
    • nie robi na skórze nic ładnego niestety
    • zmienia kolor
    • ma niewygodne opakowanie
    • źle się rozporowadza
  • 21 sierpnia 2018 o 15:12
    Dno i kilometr mułu
    Zachęcona składem tego podkładu oraz ceną (był na promocji za 20zł) dokonałam zakupu. W podskokach dotarłam do domu aby wypróbować mój nowy nabytek. No i wypróbowałam...Ręce opadły :( Podkład źle się rozprowadza (nakładałam beauty blenderem), ma nieprzyjemny zapach, mam cerę naczynkową alergiczną i moja buzia gorzej wyglądała po jego nałożeniu niż przed. Do tego po pół godziny podkład zrobił się pomarańczowy. Nie nadaje się nawet na to żeby z psem wyjść na spacer (no chyba że do lasu).
    Zalety:
    • skład
    • nie roluje się
    • cena (w promocji)
    Wady:
    • złe rozprowadzanie
    • brzydki zapach
    • ciemnieje
    • nie tuszuje niedoskonałości
  • 5 grudnia 2017 o 23:54
    TRAGEDIA
    Ogólnie jedna wielka porażka. Twarz po jego nałożeniu wygląda o wiele gorzej niż przed aplikacją, szybko się utlenia. Cena jest nieadekwatna do jakości produktu. Do tego brzydko pachnie.
    Zalety:
    Wady:
    • nie kryje
    • nie wtapia się
  • 17 października 2017 o 22:28
    koszmar
    Kupiłam, bo kolor fajny, żółty (potem i tak oksyduje na pomarańcz) okazał się najgorszym podkładem jaki miałam, próbowałam kilka razy się z nim dogadać, a to pędzlem, a to beautyblenderem, na krem, bez kremu, z głową w dół, po ciemku... ale cokolwiek bym nie zrobiła ani razu nie udało mi się nałożyć go tak żebym mogła się komukolwiek pokazać. Koszmarne smugi, natychmiastowe ciasto, z czubka nosa od razu "ucieka". Przysięgam, chyba podkład z bazarku za 5 zł byłby lepszy.

szukaj