Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look
Składnik:

Cocos Nucifera Extract

Ekstrakt z kokosa

Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Extract, Extract of Coconut Meat

wyciąg z owoców kokosa, Cocos nucifera, Arecaceae. Kosmetyczne wykorzystanie ekstraktu oparte jest na węglowodanach, solach mineralnych, proteinach i witaminach.

Preparat natłuszczający skórę. Wytwarza na jej powierzchni warstwę umożliwiającą zatrzymanie nawilżenia. Po wchłonięciu do głębi skóry zatrzymują wodę poprzez blokowanie kanałów, którymi jest ona normalnie wydzielana na zewnątrz.

Substancja pochodzenia naturalnego, Substancja roślinna

Emolient

Substancja kondycjonująca

Substancja aktywna

Substancja kojąca, łagodząca, substancja wzmacniająca naczynia krwionośne

Substancja natłuszczająca

Substancja nawilżająca

Substancja odżywcza

Substancja zmiękczająca

Brak ostrzeżeń

Produkty z tym składnikiem

Nie posiadamy podobnych produktów dla danej katergorii.