Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look
Składnik:

Hydrolyzed Soy Protein

Hydrolizowane proteiny sojowe

Glycine Soja Protein, Enzymatic Digest Of Soybean Meal, Hydrolyzed Soybean Protein, Soy Protein Hydrolysate

Białka pochodzące z soi zhydrolizowane za pomocą kwasów, enzymów lub innej metody hydrolizy. Substancja rozpuszczalna w wodzie.

Składnik wykazuje działanie nawilżające i zmiękczające, ma właściwości filmotwórcze, lecz nietworzące tłustej powłoki, napina skórę, stosowany w kosmetykach liftingujących i do włosów. Tymczasowo wypełnia ubytki, uszkodzenia włosów, wzmacnia, wygładza i zapobiega elektryzowaniu. W kosmetykach myjących gasi pianę i redukuje drażniące działanie detergentów anionowych. Podnosi także lepkość kosmetyków.

Substancja roślinna

Substancja kondycjonująca

Stabilizator piany

Substancja antystatyczna

Substancja filmotwórcza

Substancja nawilżająca

Substancja ochronna

Substancja przeciwzmarszczkowa

Substancja wygładzająca

Substancja wypełniająca

1
słabsze działanie silne działanie
1
słabsze działanie silne działanie

Składnik może pochodzić z genetycznie modyfikowanych organizmów- GMO.

Produkty z tym składnikiem

Nie posiadamy podobnych produktów dla danej katergorii.