Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look
Składnik:

Polyglyceryl-3 Oleate

Ester kwasu oleinowego i poliglicerolu (3)

9-OCTADECENOIC ACID MONOESTER WITH TRIGLYCEROL, MONOESTER WITH TRIGLYCEROL 9-OCTADECENOIC ACID, OLEIC ACID MONOESTER WITH TRIGLYCEROL, SUNSOFT A-17C, TRIGLYCERYL MONOOLEATE

Niejonowa substancja powierzchniowo czynna - ester poliglicerolu. Lepka ciecz.

Substancja ułatwiająca zwilżanie powierzchni skóry. Emulgator W/O, ma właściwości emoliencyjne. Poprawia stabilność i jakość piany w mieszaninie z anionowymi spc. Ma właściwości kondycjonujące i nawilżające. Substancja renatłuszczająca w kosmetykach kąpielowych.

Substancja syntetyczna

Emolient

Emulgator, emulsyfikator

Substancja konsystencjotwórcza

Stabilizator piany

Substancja powierzchniowo czynna

Brak ostrzeżeń

Produkty z tym składnikiem

Nie posiadamy podobnych produktów dla danej katergorii.