PASTA RYBNA

autor: , kategoria: pasty , dodano: 2010-02-04
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! PASTA RYBNA
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! PASTA RYBNA

Składniki:

  • śledź [300 g] (śledź z puszki w sosie pomidorowym )
  • cebula biała [1 szt.]
  • keczup (opcjonalnie)

Przygotowanie:

Rybę w raz z sosem wyjmujemy do miseczki i rozdrabniamy widelcem. Ja użyłam dużego opakowania ryby 300 gram, jeśli mamy mniejsze opakowania dajmy dwa, zależne to jet od tego ile chcemy uzyskać pasty. Cebulę kroimy w drobną kostkę i dodajemy do ryby. Wszystko razem mieszamy. Jeśli pasta jest zbyt gęsta dodajemy keczup. I gotowe, wyśmienicie smakuje z chlebkiem.
polecam

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 5

Polecany film:

Akademia Smaku Siemens - Dekoracja stołu

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Tartaletki ze śledziem z kremową nutą
  • Mniam: 1
    Wielkanocny Mazurek
  • Mniam: 1
    Egzotyczna sałatka ze śledziem
  • Mniam: 1
    Piersi z kurczaka z kaparami w sosie pomidorowym, 2 porcje: