Mus jabłkowo -gruszkowy

autor: , kategoria: słodkie przetwory , dodano: 2010-07-19
  • Mus jabłkowo -gruszkowy

Składniki:

  • gruszki [2 szt.]
  • jabłka [2 szt.]
  • cukier żelujący [250 dag]
  • aromat migdałowy do ciast
  • sezam ziarenka [2 łyżki]

Przygotowanie:

Gruszki i jabłka obierz i pokrój na kawałki. Owoce wymieszaj z 250 dag cukru żelującego. skrop aromatem migdałowym i zmiksuj, dodaj dwie łyżki sezamu. Zimny mus przełóż do słoika. Należy zjeść szybko :)

Smacznego :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: dżem jabłkowo-gruszkowy

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 9
    Cebulka prażona
  • Mniam: 1
    Tortilla z kurczakiem
  • Mniam: 4
    Pierś z kurczaka w cieście francuskim
  • Mniam: 28
    Wianuszki z truskawkami