Pasta twarożkowo-jogurtowa z ogórkiem i rzodkiewką
Składniki:
- ser twarogowy [250 g] (chudy)
- jogurt naturalny [2 łyżki]
- ogórek zielony [0.5 szt.] (dużego, pokrojonego w krótkie słupki)
- rzodkiewki [5 szt.] (pokrojonych w słupki)
- cebula [1 szt.] (średnia, posiekana)
- czosnek [1 ząbek] (posiekany)
- sól (do smaku)
- pieprz (do smaku)
- szczypior (bączki cebuli, do posypania)
Przygotowanie:
Mieszamy twaróg z jogurtem, dodajemy pozostałe składniki, doprawiamy, posypujemy bączkami cebuli i podajemy na świeżym pieczywie.
Smacznego!
Polecany film:
Colgate - pasta wybielająca
Komentarze
w tej pascie jest wszystko co lubie (pominelam tylko czosnek, z wiadomych powodow