Składniki:
- paluszki rybne [1 op.] (Najlepsze Frosta meksykańskie są lekko pikantne)
- brzoskwinie [1 op.] (w lekkim syropie)
- banan [3 szt.]
Przygotowanie:
Paluszki wyjąć z zamrazalki jakieś 30 min przed przygotowaniem...
Potem podzielić paluszki na kostki, banana w plastry, brzoskwinie w dużą kostkę i nadziewac -rybka-banan-brzoskwinie itp
Wstawić do piekarnika i piec jaieś 25-30 min aż rybka się zarumieni...
My za jednym zamachem dajemy zazwyczaj zmieniaczki pieczone lub frytaski....
Szybki tani obiad...
Wiem że może wydawać się dziwne połączenie ryby z owocami (jak mąż powiedziałco planuje zrobić to myslałam że zwariował ), ale naprawdę jest pyszne
Polecany film:
Dzieci urodzone w lutym
Komentarze
ciekawe połączenie rybki i owoców, średnio lubię takie mieszanie smaków dlatego odejmuję pół punkta, ale generalnie ciekawa propozycja!
Zdecydowanie wolimy BEZ...mi się wydawał za słodki do tej rybki z panierką...a tak brzoskwinia-rybka-banan...jak dla nas w sam raz....
Ale najlepiej poexperymentować samemu
Jednak my pozostaniemy przy podstawowej wersji
Akurat dziś na obiad miały być paluszki rybne, coś czuję, że je zmodyfikuję o banany... tylko nie mam brzoskwini, mam nadzieję, że sam banan też będzie ok.
Na prawdę interesujący pomysł, bardzo lubię takie "inne" przepisy