Sałatka ryżowa
autor: Revolutiondance,
kategoria: przekąski na zimno , dodano:
2015-01-03
Składniki:
- ogórek zielony [1 szt.]
- makaron ryżowy [1 op.]
- ser żółty [15 dag]
- szynka z indyka [15 dag]
- koperek [4 łyżki]
- majonez [3 łyżki]
Przygotowanie:
Składniki: Makaron ryżowy , 1 duży ogórek zielony , 15 dkg szynki z indyka , 15 dkg sera , majonez , sól , pieprz , koperek .
Przygotowanie :Ogórek , ser i szynke pokrój w kostke i odstaw . Ugotuj pół paczki makaronu w wodzie z kroplą oleju i 2 szczyptami soli , mieszaj raz po raz . Wystudź makaron i wsyp do miski dodaj ser, ogórek i szynke oraz 3 łyżki majonezu , sól , pieprz do smaku dodaj drobno pokrojony koperek i wymieszaj , przełóż do półmisków . Gotowe smacznego !
Polecany film:
Kasia gotuje z Polki.pl: sałatka z groszkiem
Komentarze