JESIENNA SAŁATKA Z CHRUPIĄCYMI PESTKAMI DYNI

autor: , kategoria: sałatki , dodano: 2019-10-14
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! JESIENNA SAŁATKA Z CHRUPIĄCYMI PESTKAMI DYNI
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! JESIENNA SAŁATKA Z CHRUPIĄCYMI PESTKAMI DYNI

Składniki:

  • rukola (1-2 garście)
  • ugotowane buraki [2 szt.]
  • ser feta [150 g]
  • EKO pestki dyni (HELIO Natura)
  • oliwa z oliwek [4 łyżki]
  • so z cytryny
  • sól i pieprz

Przygotowanie:

Pestki dyni z upraw ekologicznych HELIO Natura prażymy na suchej patelni, ugotowane buraki obieramy ze skórki i kroimy. Na talerzu układamy umyte i osuszone liście rukoli, pokrojone buraki i ser feta. Całość polewamy oliwą z oliwek z dodatkiem soku z cytryny, następnie doprawiamy solą i pieprzem.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: sałatka z wędzonym kurczakiem

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 32
    LINQUINE Z KREWETKAMI
  • Mniam: 22
    Kurczak curry z kapustką- dietetycznie
  • Mniam: 41
    Kurczak a'la KFC + Coleslaw
  • Mniam: 20
    Papryka faszerowana