Szparagi z płatkami migdałowymi

autor: , kategoria: przekąski na ciepło , dodano: 2020-05-26
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Szparagi z płatkami migdałowymi
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Szparagi z płatkami migdałowymi

Składniki:

  • zielone szparagi [1 pęczek]
  • Płatki migdałowe Helio [1 op.]
  • ser parmezan
  • oliwa z oliwy

Przygotowanie:

Zielone szparagi myjemy i odcinamy twarde końcówki, następnie gotujemy w lekko osolonej wodzie z dodatkiem szczypty cukru, ok. 8-10 minut. Gotowe szparagi wykładamy na talerze, polewamy oliwą z oliwek, posypujemy Płatkami migdałowymi Helio i parmezanem.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: ciastka dyniowe

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 9
    Cebulka prażona
  • Mniam: 1
    Tortilla z kurczakiem
  • Mniam: 4
    Pierś z kurczaka w cieście francuskim
  • Mniam: 28
    Wianuszki z truskawkami