Rizotto z tuńczykiem i warzywami

autor: , kategoria: dania z ryżu , dodano: 2010-01-10
  • Rizotto z tuńczykiem i warzywami

Składniki:

  • tuńczyk [1 op.]
  • ryż (woreczek)
  • pieprz ziołowy
  • sól czosnkowa
  • czosnek [2 ząbki]
  • mrożonka - mieszanka warzywna [1 op.] (mieszanka meksykańska)

Przygotowanie:

ryż ugotować na sypko.na patelni rozgrzać oliwę i zeszklić posiekany czosnek.Dodać odsączonego tuńczyka i warzywa,podsmażyć. Dodać ugotowany ryż ,doprawić pieprzem i solą i podsmażyć całość.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 25 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Polecany film:

Tęczowa sałatka warstwowa

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 3
    Makaron z kurczakiem i szpinakiem
  • Mniam: 4
    Szarlotka pod bezową pierzynką
  • Mniam: 1
    Zupa krem z zielonych szparagów z pistacjami
  • Mniam: 2
    Szybkie francuskie ciasteczka z budyniem i musem brzoskwiniowym