Kremówka Kokosowa

Kremówka Kokosowa

autor: kampasiula, kategoria: ciasta kruche i francuskie
czas przygotowania: 25 min, Śr. ocena 0.00 / recenzji 0 , poziom trudności: 2 /3, kaloryczność: 2/3
Wróć do przepisu

Składniki:

Przygotowanie:

Ciasto:
Mąkę zmieszać z proszkiem,posiekac z margaryną,dodać żółtka utarte z cukrem i zarobić ciasto.

MASA:
Ugotować budyń.

MASA KOKOSOWA :
Białka ubić,dodać cukier,żółtka,kokos i rozpuszczoną margarynę.

Na blaszce rozłożyć ciasto,budyń i masę kokosową.Piec 50 min w temp 180stopni

© 2000-2020 Wizaż.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie tekstów i zdjęć opublikowanych w Wizaz.pl w całości lub w części wymaga uprzedniej zgody wydawcy.