Pasta z zielonego groszku

Pasta z zielonego groszku

autor: lutien, kategoria: pasty
czas przygotowania: 20 min, Śr. ocena 0.00 / recenzji 0 , poziom trudności: 1 /3, kaloryczność: 3/3
Wróć do przepisu

Składniki:

Przygotowanie:

Jaja gotujemy i oddzielamy żółtka. Z groszku wylewamy zalewę. Wszystkie składniki wrzucamy do miksera i miksujemy na gładką masę. Gotowe :)

Pasta nadaje się do chleba, do krakersów oraz do faszerowania jajek :)

Jako, że aktualnie karmię piersią małego skazowca, to przepis jest bez białek. Jednak jeśli ktoś może spożywać jaja w całości to może dać całe jajka.

Smacznego :)

© 2000-2020 Wizaż.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie tekstów i zdjęć opublikowanych w Wizaz.pl w całości lub w części wymaga uprzedniej zgody wydawcy.