klub recenzentki wizaz klub recenzentki wizaz Wejdź
Ser topiony Hochland z salami
materiały PR
Przepisy

Nowość Hochland - ser topiony z salami

We wrześniu firma Hochland wprowadziła na rynek nowy, limitowany smak swojego znanego sera w plastrach - ser topiony z aromatycznym salami.
Katarzyna Mordalska
październik 08, 2012
Ser topiony Hochland z salami

Każdy z ośmiu plasterków sera topionego w praktycznym opakowaniu typu 'otwórz – zamknij', jest dodatkowo indywidualnie foliowany, co gwarantuje ochronę przed wyschnięciem oraz świeżość i aromat na długi czas.

Ser topiony w plastrach z salami idealnie komponuje się z kanapkami, zapiekankami czy tostami. Może także stanowić inspirację do stworzenia dań takich jak np. tarta serowa z tuńczykiem i kaparami.

Ser topiony z salami to limitowana nowość obok sporej grupy serów topionych Hochland w plastrach, takich jak Gouda, Emmentaler, Tost, czy Z szynką.

Cena sera topionego z salami Hochland: 3,60zł / 8szt.

Komentarze
Hochland Kanapkowy z prażoną cebulk
materiały PR
Przepisy Nowość: Hochland Kanapkowy z prażoną cebulką
Hochland Kanapkowy z prażoną cebulką to nowy i unikalny smak na rynku! Uzupełnia on dotychczasową bogatą ofertę rodziny Hochland Kanapkowy.
Katarzyna Mordalska
lipiec 25, 2014

Nowy Hochland Kanapkowy z prażoną cebulką ma wyraźny i intensywny smak, który przypadnie do gustu fanom tradycyjnych śniadań. Łatwy do rozsmarowania o delikatnej, kremowej konsystencji sprawi, że smaczny posiłek wyczarujemy w zaledwie kilka chwil. Od teraz Hochland Kanapkowy dostępny będzie w sześciu pysznych wariantach smakowych: z prażoną cebulką – nowość! , z szynką, śmietankowy, ze szczypiorkiem, z czosnkiem i ziołami oraz z ogórkiem i koperkiem. Cena: 2,79zł/ 150g

Przeczytaj
hochland piato
materiały PR
Przepisy Hochland Piato do smarowania - smak kuchni śródziemnomorskiej
Hochland Piato do smarowania produkowany jest na bazie sera solankowego, a dzięki wyrazistym i intensywnym dodatkom ma prawdziwie śródziemnomorski smak.
Katarzyna Mordalska
maj 29, 2013

Hochland Piato występuje w trzech wariantach smakowych: oryginalnym, z papryczką chili i bazylią oraz z czosnkiem i bazylią. Nie bez znaczenia jest nazwa serka. „Piato” po grecku znaczy „danie”, stąd nietrudno się domyślić, że serek ma wiele zastosowań. Dzięki swojej kremowej konsystencji idealnie nadaje się do smarowania kanapek, jak również do dipów czy kremów. Hochland Piato cena - 3,99zł / 150g

Przeczytaj
ser hochland trio
materiały PR
Przepisy Hochland Trio– trzy rodzaje serów w jednym opakowaniu!
Jeśli uwielbiasz ser żółty i nie możesz się zdecydować na jeden gatunek - wypróbuj Hochland Trio. To paczka kryjącą w sobie trzy znakomite rodzaje serów w plastrach. Hochland Trio to pikantny Maasdamer, wytrawny Tylżycki i delikatna Gouda – wszystkie sery w jednym opakowaniu!
Katarzyna Mordalska
sierpień 26, 2013

Konsumenci chętnie sięgają po sery żółte – to najczęściej spożywana i największa kategoria na rynku serów. Nic dziwnego, sery żółte są nie tylko smaczne, ale i zdrowe . Jako ważne źródło wapnia i białka stanowią istotny element zdrowej diety. Trudno wyobrazić sobie bez nich codzienne posiłki. Czym byłaby kanapka albo zapiekanka bez pysznych, rozpływających się w ustach plastrów żółtego sera? Sery żółte Hochland w plasterkach pojawiły się w sprzedaży w listopadzie 2002 roku, otworzyły na rynku polskim nową kategorię – sery żółte dojrzewające w innowacyjnym opakowaniu typu otwórz-zamknij. Teraz sery żółte Hochland  w plasterkach dostępne są w nowej, jeszcze bardziej naturalnej odsłonie, z niezwykle apetyczną grafiką. Nowe, wyróżniające się opakowania podkreślają silne korzyści: „ Bez konserwantów ” i „ Bogaty w wapń ”. Cena: 4,49zł/ 150g

Przeczytaj
hochland
materiały PR
Przepisy Nowe sery Hochland: Camembert i Brie
Z myślą o konsumentach, którzy cenią sobie wyjątkowy smak i jednocześnie poszukują alternatywy dla serów w przystępnej cenie, firma Hochland wprowadziła na rynek nowe sery pleśniowe w wielu smakach. Pyszny i kremowy Hochland Camembert oraz Hochland Brie o aksamitnej skórce i intensywnym smaku sprawią, że codzienna kanapka stanie się prawdziwą ucztą smaków!
Katarzyna Mordalska
styczeń 28, 2014

Hochland Camembert naturalny wyróżnia delikatny, śmietankowy smak oraz aksamitna skórka kryjąca kremowe wnętrze. Dzięki niemu każda kanapka może być wyjątkowa! Hochland Camembert z ziołami dzięki niecodziennej kompozycji idealnie dobranych ziół wyróżnia się wyrazistym smakiem i niezwykłym aromatem. Hochland Camembert z zielonym pieprzem to wyjątkowy ser, który pod aksamitną skórką kryje kremowe wnętrze wzbogacone aromatycznym pieprzem. Hochland Camembert z pieczarkami to kompozycja doskonała. Duże kawałki pieczarek oraz śmietankowy smak sera camembert sprawia, że całość na pieczywie smakuje wyśmienicie. Hochland Brie naturalny pod cienką, aksamitną skórką kryje kremowe wnętrze. Charakterystyczny dla serów pleśniowych intensywny smak w połączeniu z chlebem czy też bagietką to duet idealny. Hochland Brie z ziołami dzięki odpowiednio dobranej kompozycji ziół wydobywa z sera bogactwo smaku i aromatu. Doskonale komponuje się ze świeżymi warzywami. Hochland Brie z zielonym pieprzem pod białą skórką kryje kremowy miąższ o lekko ostrym smaku i wyjątkowym aromacie. Cena : 4,20zł/ opakowanie

Przeczytaj