![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2010
Cytat:
na początku nowego wątku, dobrze by bylo, tak jak parodia napisała. poza tym można dodać imiona, województwa i miejsce przeznaczenia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12747086]no jest zamek u nas , jest ![]() oooo ;], jestes jedna z nielicznych osob, po napisaniu gdzie mieszkam ktore kojarza moje miasto ;p[/QUOTE] a no wiem ![]() planowałam odwiedzić kiedyś ten Twój Bytów ![]() co by zamek zobaczyć ; ))) hahaha, oglądam neo-nówkę -jak pan to wytlumaczy,ze moja kolezanka uzywala kalendarzyka malzenskiego i zaszla w ciaze? -nie wiem, moze miala kalendarzyk nie na ten rok.. albo luty był przestępczy
![]() |
#1172 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a co do drapacza smyracza itp. to na pewno się znajdzie trzeba tylko dobrze szukać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-06-13 o 22:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam na kompie tę listę, tylko nie wszystkich wpisałam, bo u niektórych nie doczytałam się, co zamierzają zdawać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tym szukaniem nie zawsze wychodzi dobrze ;D kiedys jakas kolezanka chyba podsumowala to tak: jak sie szuka, to sie nie znajdzie, a jak nie szukasz to akurat sie trafi :P i jakby sie tak zastanowic nad tym to jest w tym jakas prawda ![]()
![]() |
#1176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawaj, będziemy cytować i dopiszemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Konto usunięte
|
Właśnie wymieniaj, bedzie łatwiej
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
racja, racja ![]() ![]()
![]() |
#1179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
alfabetycznie nick -imię - woj. - przedmioty - studia jak Ci wygodnie, bo tak to jeszcze podopisujemy studia ![]() Justyna, łódzkie, pol PP ang PR niem PP mat PR fiz PR, Łódź PŁ ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-06-13 o 22:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
mtynai- Martyna, warmińsko-mazurskie , przedmioty : polski PP, ang PP, mat PP, geo/biol PR, chem PR => Gdańsk, UG.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-06-13 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
ale alfabetycznie to układać? Bo jest kilka takich osób, które się parę razy odezwały, więc i planów nie znamy
![]()
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
to te osoby po prostu może tylko dopisz, jesli nie ma ich planów?;> może z czasem się jeszcze odezwą? ;>
#1184 |
Zakorzenienie
|
KaasiaaK - Kasia - mazowieckie - polski PP, matma PP, angielski PP, biologia PR, chemia PP/PR (bardziej R
![]() xD
#1185 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
normalnie zaczęło do mnie już docierać, że zaraz matura
![]() czyli reg17, spotykamy się na studiach w jednym mieście ![]() ja na UG, ale raczej na wydział Oceanografii i Geografii ![]()
#1187 | |
Zakorzenienie
|
To wpisać na razie nas 6 ?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
wszystkie już poszły chyba spać ;P ach..
![]() do mnie dociera powoli ![]() dzisiaj Tż mnie zgasił ![]()
#1190 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
No to wrzucam te, o których wiemy
![]() ![]() BeaS – Beata woj. lubelskie polski PP angielski PP matematyka PR chemia PR biologia PR Plan: Lublin(UM)/Warszawa(PW)/Białystok(UM) peggy Sue – Aleksandra woj. śląskie polski PP angielski PP matematyka PP chemia PR biologia PR Plan: Łódź lub Katowice parodia – Justyna woj. łódzkie polski PP angielski PR niemiecki PP matematyka PR fizyka PR Plan: Łódź PŁ mtynai – Martyna woj. warmińsko-mazurskie polski PP angielski PP matematyka PP geografia/biologia PR chemia PR Plan: Gdańsk, UG KaasiaaK – Kasia woj. mazowieckie polski PP angielski PP matematyka PP chemia PP/PR biologia PR Plan: Kraków(UJ/AR)/Lublin(UMCS) Reg17 – Kamila woj. pomorskie polski PP angielski PP matematyka PP geografia PR, WOS PP/PR Plan: Gdańsk UG Madzioonia18w – Magdalena woj. lubelskie polski PP angielski PP matematyka PP biologia PP chemia (?) Plan: WSNS Lublin Marinka ![]() woj. lubelskie polski PP angielski PP matematyka PP biologia PR chemia PR Plan: UM Lublin FeelingGood - Agnieszka woj. podlaskie polski PP angielski PP/PR matematyka PP historia PR WOS (?) Plan: Łódź, Białystok martus9191 – Marta woj. lubelskie polski PP angielski PP matematyka PR chemia PR biologia PR Plan: Lublin(UM) ville woj. świętokrzyskie polski PR niemiecki PR, WOS PR Plan:germanistyka Karmenka - Karolina polski PP angielski PR matematyka PP\PR biologia PR everlasting love - Beata woj. pomorskie chemia PR obecnie ochrona środowiska blue_apple - Marta woj. mazowieckie polski PP angielski PP/PR matematyka PP biologia PR chemia PR Phoce - Anka woj. podlaskie polski PP angielski PR matematyka PP historia PP/PR WOS - PP/PR. Plan: Warszawa - UW effciaa16 - Ewka woj. kujawsko-pomorskie polski PP angielski PP matematyka PP biologia PP chemia PP WOS PP Plan: Olsztyn/Bydgoszcz inc0rrect polski PP/PR matematyka PP angielski PP biologia PR geografia PR Plan: Wrocław UW Alejka woj. Wielkopolskie polski PP matematyka PP angielski PR/PP geografia PR Plan: Poznań UAM TiR/Geografia shanta - Anka woj. kujawsko-pomorskie polski PP angielski PP matematyka PP geografia PR Plan: Wrocław / Gdańsk Nastusia1991 polski PR niemiecki PP/PR geografia PP biologia PP wos PP aako - Ola woj. dolnośląskie polski - PP angielski - PP matma - PR chemia - PR Plan: politechnika wrocławska k4rotk4 - Iga polski PR angielski PR matematyka PP biologia PP Plan: Akademia Pedagogiczna w Krakowie (pedagogika)/UMCS (logopedia) Blk - Kasia woj. świętokrzyskie polski PR matematyka PP angielski PP wos PP/PR Plan: dziennikarstwo i komunikacja społeczna w Krakowie lesina- Karolina woj. małopolskie polski PP angielski PR matematyka PR geografia PR Plan: Kraków/Wrocław Julia91 - Julia woj. mazowieckie polski PP matematyka PP rosyjski PR WOS PP Plan: Łazarski lub Koźmiński - Prawo visionario - Iwona woj. śląskie polski PR angielski PR matematyka PP WOS PR Plan: UŚ Kasickaa - Kasia woj. podkarpackie polski PP angielski PR matematyka PR geografia PR Plan: Kraków- Uniwersytet Ekonomiczny malenstwo5 - Ola woj. opolskie polski PR angielski PP matematyka PP historia PP/PR wos PR Plan: U. Warszawski/ U. Wrocławski/ SWPS Julkaaa777 - Julka woj.mazowieckie polski PR matematyka PP angielski PP wos PR historia PR Plan: Uniwersytet Warszawski the_kasias - Kasia polski PP matematyka PR angielski PR fizyka PR Plan: Politechnika Gdańska (budownictwo) Aneczka91 - Ania polski PP matematyka PP angielski PR wos PP Plan: Filologia Angielska/Fotografia messinka - Asia woj. kujawsko-pomorskie polski PP matematyka PP angielski PP biologia PP (?) chemia PR Plan: Kosmetologia - Bydgoszcz Collegium Medicum/ WSZPZIU Gdynia. expectation- Emilka woj. pomorskie polski PP niemiecki PP/PR matematyka PP ??? geografia - PP ??? biologia - PP Plan: Poznań, Pomorze gdzieś Mila17 - Emilia woj. zachodniopomorskie polski PR angielski PP matematyka PP wos PP/PR Plan: Poznań/Wrocław/Szczecin (dziennikarstwo/polonistyka) edit: ładnie to zrobiłam ? ![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-07-11 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
ja nie spie jeszcze
![]() narazie oswoilam sie ze swiadomoscia ze wakacje przyszly ;D na zamartwianie sie matura przyjdzie czas ;D a od pazdziernika bede miec spokoj - czyt. brat na studiach ![]()
#1193 | |
Zakorzenienie
|
przekopiuje się na początek kolejnego wątku i ooo ![]() ![]() albo co jakiś czas się skopiuje i wklei z uaktualnieniem ![]() coś poradzimy ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
jeszcze zatęsknisz ![]() ja jestem jedynczką i jakoś tak mi smutno, że za mną to tylko rodzice i pies będą tęsknili :P dzisiaj z Tżetem przeglądaliśmy mieszkania w Gda, masakryczne ceny ![]() ![]() powariowali..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łódź niby jest stosunkowo tania i ostatnio jeszcze coś tanieje... rok temu patrzyłam, to za 1000 była prawie melina, teraz za tyle są naprawdę dobre standardy. Albo nie sezon na studentów i ceny niższe ![]() mam nadzieję, że z mieszkaniem u Tżta babci wypali... to będziemy mieli 200 zł czynsz +opłaty Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ceny mieszkan sa przerazajace.. szczegolnie dla biednych studentow.. :P w sumie najlepszym rozwiazaniem (finansowo) sa 2 osoby na 1 pokoj.. oczywiscie jesli pokoj nie jest maly.. sa jeszcze akademiki.. ale wiadomo jak wyglada tam zycie :p sasiad studiuje na UJ i mieszka w akademiku.. dosyc czesto przyjezdza sie do domu... uczyc xD
![]() |
#1198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pójdzie się do jakiejś pracy, co by rodziców odciążyć i bedzie dobrze ![]() musi być ;D Tż najwyżej będzie łaził po domach i stare baby masował ![]() ![]()
![]() |
#1199 | |
Zakorzenienie
|
Tylko i wyłącznie w przenośni
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym nie chciała mieszkać z kimś w jednym pokoju.. cokolwiek robić.. chociazby się uczyć, kiedy ktoś jest w pokoju, jest trudno.. a zakładając, że druga osoba chciałaby posluchać muzyki,albo pooglądać tv.. w sumie mnie nie rozpraszałby sam telewizor czy muzyka..(nawet lepiej jak coś mi "przeszkadza", bo wtedy moge sie bardziej skupić ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.