|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
A ja właśnie skończyłam obiad - parówki w panierce - pyyychota
![]()
#2882 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny.
Ja dopiero obiad zaczynam robić. My mamy bardzo poprzestawiany rytm dnia. A wstyd się przyznać, ale śniadanie jedliśmy chyba o 13.30. Kurczę, za 5 tygodniu i ja będę już żoną ![]() ![]() Bardzo się stresuję samym ślubem. Napisałam wczoraj maila do mojej ostatniej deski ratunku, z prośbą o udzielenie nam ślubu. Trzymajcie kciuki i módlcie się wierzące, żeby ojciec Karolek mógł i chciał przyjechać do nas z Łodzi. Mehja, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2009-07-12 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Wtajemniczenie
|
ja tez sie bardzo stersowalam, a najgorzej w piatek, przed samym slubem. Jak zaczeli sie zjezdzac goscie
![]() ![]() cala noc nie spalam, wiec wydaje mi sie ze kazda z nas to przechodzi przed tym wielkim dniem. Ale sam dzien slubu, najspanialszy na swiecie.... az bym sie nawet nie spodziewala jaklby mi ktos wczesniej powiedzial. Wiec warto sie postresowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A parówki robię tak: Gotuję takie cienkie parówki - ale nie za długo, żeby nie popękały bo będą za miękkie, obtaczam w jajku i bułce tartej 2 razy i kładę na patelni - ja smażę na 3 łyżkach oleju ale lepiej jak one są smażone na głębokim tłuszczu. Do tego surówka z jabłka i marchewki i ziemniaki ![]() Oczywiście wszystko zajmuje 45 minut ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2886 |
Rozeznanie
|
Jestem ciocią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]()
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny. Jestem już żonką!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem przeszczęśliwa. Wszytko udało się tak jak sobie wymarzyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To był idealny ślub ![]() Azakowana dzięki za dmuchanie, pogoda dopisała, nie było upału ale to dobrze ![]() Dziewczyny ale to niesamowite uczucie. Wciąż się nie możemy z Tż-em (już mężusiem) nacieszyć, że już jesteśmy małżeństwem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Rozeznanie
|
Gratuluję Mehjo! Super, że jesteś szczęśliwa. I oby takie było Wasze wspólne życie.
--------- ![]() Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2009-07-12 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Mehja jeszcze raz gratulacje. Widzisz a tak się martwiłaś
![]() ![]() ![]() Podejrzałam jedno zdjęcie na którym jesteś - cudowności ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
A może można go wpisać do paszportu któregoś z rodziców. Wiem, ze kiedyś tak było można.
![]() |
#2891 |
Rozeznanie
|
To więcej niż skomplikowane. Ojciec jest Hindusem, rodzice nie mają ślubu. Procedury się bardzo skomplikowały ostatnio, jak idzie o wyrabianie paszportów dzieciom rodzonym za granicą,a na wyspach to już w ogóle sajgon, bo jest ich zatrzęsienie. Jeśli to się uda, to będzie prawdziwy cud.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
Veroeve to trzeba na niego liczyć i mieć nadzieję, że będzie dobrze
![]()
#2893 |
Raczkowanie
|
Aniu śliczne zdjęcia
![]() ![]() Mehja gratulacje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
Aga a gdzie ty widzialas to zdjecie Mehji??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
Widzisz bo ja jestem szpieg straszny
![]() W profilu Mehji jest zaznaczone zdjęcie na którym ona jest - taka pinezka i tam jest weselna Mehja
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Ja też to widziałam - ślicznie wyglądali
![]()
![]() |
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
Jak jesteś na profilu Mehji to pod zdjęciem jest zaznaczone - zdjęcia na których jest Mehja i tam jest jedno zdjęcie tylko i to jest to
![]()
#2900 |
Zakorzenienie
|
Ojej naprodukowałyście jak mnie nie było
![]() Mehja przyjmij ode mnie życzenia ślubne : Wśród kwiatów zieleni,
I słońca płomieni. Żyjcie długo i szczęśliwie, Nowo zaślubieni. ![]() Cieszę się bardzo, że wesele należy do udanych a na fotce wyszłaś pięknie ![]() Veroeve miej nadzieje i wierz mocno, że się uda małej paszport wyrobić. Te pierwsze tańce ślubne takie wyuczone mi się strasznie nie podobają bo według mnie sztucznie to wychodzi i tak jak Aga napisała że nie pasują do sukni takie wywijanie dyskotekowe w takiej eleganckiej sukience ![]() Zdjęcia z pleneru te co pokazała Ania są piękne ale kompletnie nie w moim stylu suknia młodej z takim dekoltem.Za to tort śliczny. Ania22 Zdjęcia z pleneru cudo ![]() Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-07-13 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Wtajemniczenie
|
Witam kochane!!!
mehja jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! Nie pojechaliśmy jednak w piątek do Ostrowca, bo zaproszenia jeszcze nam nie przyszły, a poza tym w sobotę mój TŻ musiał iść do pracy. Wrócił co prawda kilka godzin wcześniej niż normalnie i dopiero w sobotę po południu pojechaliśmy do Ostrowca. Nic nie załatwiliśmy z tego, co chcieliśmy załatwić. Jedynie świadkową, którą już ostatecznie będzie moja siostra cioteczna. Byliśmy u niej wczoraj i się zgodziła bez żadnych problemów, bardzo się ucieszyła, choć wiedziała wcześniej, że może być awaryjnym świadkiem.
#2902 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ciesze sie ze podobają Wam sie fotki ![]() co do tortu z tej strony ktora pokazalam to bardzo podobny ma w swojej ofercie heka (jest na stronie) michel to szkoda ze prawie nic nie zalatwiliscie ![]() ![]() veroeve gratuluje zostania ciocia i trzymam kciuki zeby udalo sie zalatwic paszport ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Mehja zaraz zobacze fotke, a juz po wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Mehja super, że wszytko idealnie się udało ![]() ![]() ![]() Aha, miałam zwracać uwagę na dekorację koscioła na Ogrodach, więc już opisuję ![]() ![]() Msza była niezbyt długa, a ksiądz bardzo fajnie mówił, tak wprost do młodych. No i organista ładnie śpiewa, wszystkim się podobało. Aha, przypomniało mi się, że nie wolno niczym sypać, ani w kościele ani przed nim. Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2009-07-13 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
Mehja slicznie wygladałas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
Oo widzę, że Mehja się pojawiła - pewnie nam tu cały referat wygłosi
![]() ![]()
#2907 |
Zakorzenienie
|
Kasiunia, rzeczywiscie organista ładnie spiewa, a to ze nie mozna sypac, to wiem, szkoda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Witam jako młoda mężatka
![]() Nie patrzcie na to okropne zdjęcie na NK ![]() Wkrótce wkleję zdjęcia robione przez fotografa, dziś plener robimy, maków już nie ma ![]() ![]() Relacja ze ślubu: 1. fryzjer- salon u Marty, czesała mnie Agnieszka A. Jestem b.zadowolona. Fryzurka trzyma się do dziś więc będę ją miała chyba też na plenerze. Cantadeskia we włosach spryskana lakierem nie zmieniła koloru a trzymała się super, wczoraj wieczorem ją wypięłam z włosów. 2. makijaż- pani Gabrysia. Pełen profesjonalizm, makijaż mocniejszy niż noszę zwykle ale piękny. Wczoraj wieczorem zmyłam bo trzymał się super! 3. kwiaciarka na targu- polecam! Niedrogo a ładnie ![]() 4. fotograf Grzegorz Skiba- nasza współpraca jeszcze się nie skończyła ale widziałam już zdjęcia z kościoła ![]() 5. kościół na Pułankach- wyszło pięknie. Pani organistka cudnie zagrała nam Marsz Wagnera na wejście, Ave Maria w trakcie mszy i Mendelsona na wyjście. Głos mi się załamał w trakcie składania przysięgi i prawie się popłakałam ze wzruszenia. Tż-owi tylko zaszkliły się oczy ![]() Po wyjściu zostalismy obsypani płatkami róż, pieniążkami i ryżem. Tyle tego było że nic nie widziałam przez chwilę na oczy. Od gości dostaliśmy zaledwie z 10 bukietów, reszta to różne bombonierki i przeróżne rodzaje win ![]() 6.Sala Venus- brak mi słów, wszystko cudownie! Obsługa przemiła i to dla wszystkich gości, jedzonko podawane gorące, porcje ogromne. Jedzenia mnóstwo. Po weselu mogliśmy zabrać to co zostało ale nie wzięliśmy wszystkiego tyle tego było. Apartament dla nowożeńców świetny ale tego juz nie będę ze sczegółami opisywała ![]() Goście byli zachwycenia salą i weselem. Ale to już zasługa zespołu. 7. zespół Komfort- REWELACJA! Kontakt mieliśmy świetny na każdym etapie przygotowań do wesela. Przepięknie nam zagrali do pierszego tańca, wokalistka ma b. łądny głos i jest b. miła. A jak zaczęła grać na saksofonie to wszystkim szczęki opadły. Świetne solówki grają. Repertuar bardzo bogaty, oprócz tego zagrają wszystko o co się ich poprosi. A oczepiny? Dziewczyny nigdy tego nie lubiłam ale zespół przeprowadził je w taki sposób że wszyscy pękali ze śmiechu, było świetnie. Goście brali namiary od nas na zespół. Grali do 5.30 bo goście nie chcieli zejść z parkietu. W sobotę zaczęłam się na prawdę denerwować że to JUZ. ![]() ![]() ![]() Na błogosławieństwie moja mama tak się wzruszyła że stała i nie wiedziała co ma zrobić, rodzice Tż-a też. Ja w końcu musiałam im podpowiedzieć ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-13 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Jak fajnie, az łzy mi w oczach staneły ze wzruszenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
to samo ze mną
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.