![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Największy Obciach Lub Największa Wpadka...
czyli miejsce, w którym możemy opowiadać o superobciachowych i najzabawniejszych wpadkach, które nam sie ostatnio przydarzyły
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co wy na to ????????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Największy Obciach Lub Największa Wpadka...
No dobra - moja ostatnia okropna wpadka
![]() ![]() Wróciłam wieczorem do domu półśpiąca i odruchowo sięgnęłam po moją perłową szczoteczkę do zębów. Wyszorowałam zęby i gdy odkładałam szczoteczkę do kubka zdałam sobie sprawę, że nie sięgnęłam po nową pomarańczową, a po tę starą ![]() ![]() ![]() ![]() Czy ktoś mnie przebije?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mi w tym tygodniu w centrum miasta wiatr podwiał spódnicę tak, że od pasa w dół byłam totalnie obnażona.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja wpisałam się tutaj, bo był podobny watek, więc wklejam z czystego leniwstwa
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...najdziwniejsze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Koko, dobre, komiczna sytuacja jak się patrzy
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja pamiętam taką sytuację jeszcze z podstawówki. Na przerwie udałam się z koleżanką do toalety, żeby potrzymała mi drzwi. Niestety zamków, ani zasuwek ten WC-et nie posiadał
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
Tez miałam podobna sytuacje.. tylko ze weszlam kiedys do kibla opiekuna na obozie... straszne to było
![]() Jeszcze mi sie przypomina jak powiedzialam mamie mojej koleżanki "czesc", bo tak tyłem stała i myślalam że to jej córka... ona sie smiała ale mnie było tak wstyd że nawet nie wydusiłam"przepraszam"..A , no i jak bylam na kółku plastycznym ostatnio to nie było przy stołach miejsc wiec pracowałam przy parapecie.Okno było otwarte i przytrzymywała je deska od sztalugi, taka długa i dosyć duża ogólnie, i ja ją oczywiście zwaliłam z drugiego pietra...chce jeszcze zauważyć że pod oknem był parking i przeleciala jekies 10 cm od samochodu... Ale mnie facet objechał wtedy.. No i standart- wyszłam w spódnicy(a przed wyjsciem bylam w łazience), a po 15 minutach jakis obcy facet krzyczy ze majtki mi widac... cóż ![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Może ja?z 3 lata temu (jak jeszcze chodziłam do szkoły)chłopacy z klasy zapomnieli o dziewczynach z klasy w dzień kobiet.Więc postanowiłam z koleżanką,ze nie mozemy przecież wrócic do domu bez kwiatka-poszłyśmy do kwiaciarni.Ja kupiłam kwiatka koleżance, a kolezanka mi i w dodatku w kwiaciarni nawzajem złożyliśmy sobie życzenia z okazji dnia kobiet-dziwnie się patrzyli na nas-ale przynajmniej poprawilismy sobie nastrój
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
no to teraz ja
![]() strasznie bałam się isć do spowiedzi bo ksiądz podczas ostatniej powiedział mi cytuję "rób tak dalej a będziesz szmatą"...więc chyba nic dziwnego że prawie zemdlałam przed konfesjonałem przy następnym podejściu. na szczęście tym razem był inny ksiądz i obeszło się bez wyzwisk ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ostatnio na szkolnej przerwie poszlam z kumpela na lawke przed szkola,zawsze po wstaniu pytam sie czy jestem czysta i tym razem tak zrobilam.Kolezanka odpowiedziala twierdzaco i ruszylysmy na lekcje,ide dumnie po korytarzu a za plecami slysze jak sie chlopak ze starszej klasy chichra i mowi cos o brudnym tylku.Moja wystraszona kolezanka z przerazona mina pyta sie czy jest czysta z tylu mowie, ze tak i z przyzwyczajenia(
![]() Ps.Wyszlam juz z szoku po tej sytuacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Przebiegałam kiedyś przez przejście dla pieszych z plecakiem, w którym miałam otwartą tylną kieszeń (o czym nie wiedziałam), a w środku tampony. I kilka z nich sobie na ulicę wypadło, a kupa ludzi była wokół :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
To ja przedwczoraj wyparadowalam w bluzeczce-gorsecie do leclerca, tylko ze to nie wiazana bluzeczka a taka co sie trzyma na slowo honoru
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
u ginekologa to nie taki wstyd jak na ulicy
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
raz byłam juz spóźniona na ćwiczenia z fizjologii ,a po niej miałam basen wiec wpadłam do pokoju i szybko nawrzucałam do plecaka rzeczy, bez pakowania w reklamówkę. Na ćwiczeniach chce wyjąc szybko piórnik, bo juz dawno gadają i trzeba notować i majtki wyjęłam! nie wiem, kto widział....mam nadzieję, że nikt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
aha, co do tamponów-koleżanka na korepetycjach z młodym chłopakiem (on uczył ją) wyjęła podpaski zamiast chusteczek higienicznych. Ale że pojedyncza i ładnie zapakowana-to możliwe, że nie skojarzył cóż to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Jakiś czas temu spotkałam moja dawno nie widzianą koleżankę i z radością pytam (bo gruba była z wielkim wybombionym brzuszyskiem): Hej ANia, jak leci? WIdzę, że dzieciaczka się spodziewasza. A kiedy nastąpi cudowne rozwiązanie?
A ona na to z oburzeniem przez zaciśnięte zeby: Nie jestm wciąży. Przytyłam 13 kilo! Unikam jej od tego czasu jak ognia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
![]()
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
调解人
|
Dot.: Największa " siara" w Waszym życiu
Wiem, że miałam w życiu kilka takich momentów, ale teraz za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć. To chyba taki mechanizm obronny- nie chcę pamiętać
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Był taki wątek
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Tego typu sytuacje to moja specjalnosc..Wole sobie nawet nie przypominac tych wszystkich tekstow jakie zdarzylo mi sie powiedziec zanim pomyslalam co robie. Ale szczytem mojej inwencji w tym wzgledzie byla sytuacja w drugiej klasie liceum na wigilii szkolnej. Szlam po korytarzu z wielkim garem po barszczu zeby go umyc i zobaczylam chlopaka ktory strasznie mi sie podobal (on oczywiscie o tym nie wiedzial) Jako mily i grzeczny kolega podszedl do mnie i zlozyl mi zyczenia. Oczywiscie ja poczulam nagla pustke w glowie i zupelnie nie wiedzialam co odpowiedziec. (bo to przeciez takie trudne- powiedziec "wesołych świat i wszystkiego dobrego" na przyklad) Po dosc dlugiej chwili krepujacego milczenia stworzylam zdanie ktore wydawało mi sie wtedy sensowne..czyli...:"a to jest garnek po barszczu"- wskazujac na garnek ktory trzymalam w dloniach. Nigdy nie zapomne miny jaka ten biedny chlopak wtedy zrobil
![]() Niestety ta moja cecha wcale nie mija z wiekiem. Zawsze jak mi sie jakis chlopak podoba to w jego obecnosci czuje sie jakbym nie byla w stanie myslec.. ![]() Moze ktos ma jakis pomysl co mozna z tym zrobic?
![]() |
#23 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
"a to jest garnek po barszczu" -
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
[quote=czapeczkaelfa]czyli...:"a to jest garnek po barszczu"- wskazujac na garnek ktory trzymalam w dloniach. [quote]
![]() przez tą historię musiałam wycierać ekran z herbaty i piernika ![]() w życiu bym nie wpadła na taką ripostę ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
dobra odpowiedź z tym garnkiem
![]() ![]() mam wrażenie że był taki wątek i to dośc obszerny, o rówżnych wpadkach ![]() ![]() warto by przejrzeć forum i skleić te wątki ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Czy z tym Żukiem to czasem nie chodziło o Szpilcię kochaną?
![]() ![]() Historia z garnkiem boska, uśmiałam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Teraz tez sie z tego smieje, ale jak sobie przypomne te rozpacz w jaka po tym wpadlam....
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Barszcz po prostu wymiata
![]() Sama ciagle strzelam jakie gafy ![]() ![]() ![]() Ale mi wtedy bylo glupio, myslalam, ze uciekne z tego gabinetu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.