|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pelleve
słuchajcie kobietki
![]() ![]() ![]()
Szczęście to uśmiech bliźniego, to serce, to słońce, to ptak. To piosenka i słowa cieple, to dziecko, matka, kwiat… Od Ciebie tylko zależy, jak spojrzysz na ludzi i świat. Uśmiechnij się do każdego, bo każdy miłości jest wart… ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pelleve
nikt tego nie próbował?
![]()
Szczęście to uśmiech bliźniego, to serce, to słońce, to ptak. To piosenka i słowa cieple, to dziecko, matka, kwiat… Od Ciebie tylko zależy, jak spojrzysz na ludzi i świat. Uśmiechnij się do każdego, bo każdy miłości jest wart… ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Pelleve to o ile wiem zabieg polegający na termicznym napinaniu skóry - z właśnego doświadczenia jeszcze nic na ten temat nie wiem z uwagi na zbyt młodociany wiek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hej wam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Najważniejsze chyba, żeby znaleźć sobie jakąś dobrą miejscówkę, prawda? Ja jakoś tak bałabym się zaufać komukolwiek, a pewnie dużo tego na rynku. Słyszałam dobre opinie o pewnej klinice w okolicach Warszawy - jak chcesz, to mogę dać Ci namiar, choć sama u nich nic nie robiłam, więc ciężko mi zaręczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
dokladnie masz racje, jest bardzo duzo chirurgów plastyków, klinik w ktorych robią roznego rodzaju zabiegi poprawiajace urode. dlatego tak ciezko jest sie zdecydowac w czyje rece się oddac. w moim przypadku moje usta..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a cenowo jak się kształtuje ten zabieg? może mnie na niego stać
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
a czy slyszalyscie cos na temat Kliniki Medycyny Urody w warszawie gdzieś na Bemowie..? podobno robią tam taki zabieg... ale też nic wiecej nie wiem, a chętnie bym się dowiedziala jak to się tam kształtuje cenowo, jak wyglada taki zabieg, bo głupio było mi się wypytywać znajomej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
zabieg pelleve wykorzystuje fale radiowe w celu podgrzania skóry która po około 4-6 tyg ma czas na regenerację i odbudowę a co za tym idzie poprawę napięcia, jędrności oraz zagęszczenia struktury skóry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ewelynka5 nie słyszałam o tej klinice, to jakaś dobra klinika? co tam robią za zabiegi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
hm.. nawet bym nie pomyslala ze to za pomocą jakiś fal można takie rzeczy zdziałać! i to bez uzycia skalpela! szok a za razem rewelacja! bo ja to sie tak igły boję ( skalpela) , że na samą myśl mi dreszcze przechodziły! A powiem wam że efekty u mojej znajomej są zarabiste! no i ona wlasnie robila to w tej kilnice o ktorej wczesniej pisalam, tylko ile tam taki zabieg moze kosztowac?? i ciekawe czy ból jest duży podczas zabiegu i po nim..? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja słyszałam - to jest gabinet dr Brumer na Bemowie. Koleżanka jest z Wawy i korzysta z ich uslug. Mogę jej spytać coś więcej na ich temat, ale wiem, że jest bardzo zadowolona, bo ciagle mnie namawia, zebym tez skorzystala ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
a może twoja kolezanka poprawiala sobie usta w tej klinice pani Brumer..?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
O klinice Medycyny Urody w Warszawie słyszałam, i jest podobno jedną z lepszych jakie są u nas. Ja osobiście się tam nie wybieram ale jeśli jest ona dobra i sprawdzona to jak ktoś chce coś w sobie zmienić to powinien wybrać się chyba właśnie tam. Najgorsze jest to że przy poprawianiu swoich "wad" szukamy za wszelką cene czegoś taniego, i trafia się na "specjalistę" który nic nie potrafi i wychodzi później niewiadomo co :/. Na czymś takim nie należy oszczędzać !!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
zdecydowalam sie jednak na delikatną korekte ust, troszke chce je powiekszyc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
ewelynka mialas napisac jak tam z tą korekta ust ? jestem bardzo ciekawa co ci powiedziala Pani doktor z kliniki ? jak bedzie wygladal zabieg jaka cena i wogóle.... czy opuchlizna dlugo sie utrzymuje po takim zabiegu..?a ta klinika medycyny urody to na jakiej jest dokladnie ulicy napisz jeszcze mi!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ja co prawda tego zabiegu nie miałam, bo jeszcze wiek nie ten
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Ja jestem po 50tce i zmarszczki niestety są nierozerwalnymi znakami czasu. Dlatego zdecydowalam sie na zabieg ale z tego względu ze panicznie boje sie operacji chciałam jakis zabieg nie inwwazyjny. Pani doktor w klinice Yeshe poleciła mi idealne rozwiązanie dla mnie. Zabieg nazywa się Pelleve i polega na dostarczaniu energii tkance skórnej poprzez urządzenie podobne do długopisu ktorym bezbolesnie masuje sie czesc ciała i fale radiowe stymulują kolagen w skórze. Super zabieg, widac poprawe. Polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Ja polecam ten zabieg osobom, które nie chcą się decydować na lifting chirurgiczny albo nie potrzebują jeszcze takiego zabiegu, a marzą o młodszej, bardziej napiętej skórze. Moja mama zrobiła sobie ten zabieg już kilka razy i efekty są bardzo dobre. A szczególnie skóra na szyi bardzo widocznie się poprawiła. Jest tak zadowolona, że poprosiła mnie o reklamę dla dr Pawlickiego z Wrocławia, więc to urządzenie musi działać.
https://www.facebook.com/pelleve/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.