![]() |
#361 |
Raczkowanie
|
Dot.: konsolowo, czyli gracze płci pięknej
Czy sa tu dziewczyny grajace w Diablo 3, reflektujace na multiplayer?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Rozeznanie
|
1. Na czym gracie? Xbox 360, PC
2. Czytacie jakieś pisma branżowe? Czasami Cd-Action 3. Ulubione tytuły - Seria Assassin's Creed, Gears of War, Halo, Transformers War of Cybertron/Fall of Cybertron, Battlefield Bad Company 2, Dance Central 4. W co gracie aktualnie? Assassin's Creed IV Black Flag ![]() Potyczka mnie niestety trójka się nie spodobała. Zdecydowanie wolę dwójkę, nawet zdarza mi się wracać do niej ![]()
![]() |
#363 |
Raczkowanie
|
Zuzziak a na jakiej platformie grałaś? Pecet, czy konsola?
![]() ![]() Ja katuję Diablo na Xboxie i jestem zachwycona, dawno mnie tak gra nie wciągnęła, a z wiekiem staje się coraz bardziej wybredna i mało co mi podchodzi. Widzę, że lubisz Gears of War, moja ulubiona seria ![]() Ciekawe, czy szykują jakieś Gearsy na nową generację. Do Asasynów miałam parę podejść, ale zawsze się od nich odbijam, od jakiej części proponowałabyś mi zacząć grać? ![]() Fajnie wiedzieć, że dziewczyny też grają! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Grałam zarówno na pc jak i konsoli na normalu. Myślałam, że tylko mnie nie przypadła gra do gustu, ale takie samo zdanie ma mój tata - zgorzały fan Diablo 2 ![]() Jeśli zaś chodzi o Girsy...Judgement również mi się nie podobał...idziesz i nawalasz przeciwników non stop, praktycznie zero fabuły, szybko nudziła gra. Mam nadzieję że na Xbox One pociągną dalej zarówno Gears of War jak i Halo <3 Natomiast w Assassin's Creed polecam grać od początku, czyli od pierwszej części. Jeśli ci zaś się nie spodoba, bo akurat jedynka może nużyć liniowością i powtarzaniem tych samych zadań non stop, to spróbuj od II części, ale ogólnie tak jak mówiłam polecam rozpocząć grać od samego początku...trzeba poczuć ten feel, no i Altair <3
![]() |
![]() |
#365 | |
BAN stały
|
Cytat:
2. nie ![]() 3. l4d, gears, wszystkie call of duty 4. we wszystko co nowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zadomowienie
|
1. Na czym gracie? Głównie PC. Ale od roku jestem posiadaczką chłopaka z playstation i dużą kolekcją gier, którą notabene sama mu uzupełniam okazjonalnie w postaci prezentow
![]() ![]() 2. Czytacie jakieś pisma branżowe? Nie. Jak coś chcę poczytac o grach to szperam po necie albo mój TŻ mi opowie o jakiś nowościach i juz; ale ostatnio kupilam Cdaction dla anno i I am alive. 3. Ulubione tytuły - Seria heroes of might and magic!! ![]() 4. W co gracie aktualnie? Aktualnie gralabym w might and magic heroes 6 ale laptopa oddalam na gwarancję. Ogółem to zaczęlam kampanię Inferno. Muszę przyznac, ze kampania w szóstce jest przyjemna i fajnie jest miec jakis maly wplyw na fabulę od czasu do czasu (wybory lez i krwi). Gdyby szóstka od razu miala ekrany miast, to by się jej tak nie oberwało. Tylko szkoda, z nie ma zamku z elfami i z czarodziejami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Konto usunięte
|
Kiedyś tu pisałam, potem jakoś zapomniałam zajrzeć, ale mam pytanie - znajdzie się tutaj może któraś koleżanka grająca w Star Wars: The Old Republic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Zadomowienie
|
no nareszcie znalazłam grające kobiety
![]() ![]()
![]() |
#369 | |
Zakorzenienie
|
obecnie gram w Risen II na ps3
W pierwsza czesc gralam wyjatkowo na PC ( wole grac na konsoli, wygodniej. Posiadam X360 oraz PS3). Podoba mi sie, typowe rpg - cos co uwielbiam. ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
2. Nie 3. Duzo tego - oczywiscie klasyka: Torment, Baldurs, czy Gothic. Ogolnie rpg to dla mnie raj. Rowniez lubie Resident Evil, stara ale przyjemna przygodowka:"Najdluzsza Podroz", "Uncharted"- dwie czesci, bardzo mi sie podobaly. Rowniez pamietam "God of War". Sporo tych gier, ktore mi sie podobaly. Moge wymieniac i wymieniac. Edytowane przez ellish Czas edycji: 2014-01-04 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |||
Zakorzenienie
|
Witam i jeśli można to chętnie się dołączę
![]() Cytat:
![]() 2. pism branżowych nie kupuję ale na FB mam subskrypcję Sony Play Station i Xboxa właśnie ![]() ![]() 3. Ojjj dużo tego ale chyba na dzień dzisiejszy to Diablo 3, Seria Assasins Creed (chociaż te ostatnie części jakoś nie bardzo do mnie przemawiają) Mass Effect, Dead Space, Dragon Age, Gears of War - tak to zdecydowanie moja ulubiona gra ![]() 4. Aktualnie po raz kolejny przechodzę Diablo 3 na PS3 i właśnie Assassina Black Flag na PS4 ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#371 |
Raczkowanie
|
Ja zaczelam grac w fife 2014 na ps3 i pad doprowadza mnie do szalu. Galki sie strasznie slizgaja, przez co sterowanie jest nieprecyzyjne. Nigdy nie lubilam pada od playstation, ale nie sadzilam ze jest az tak koszmarny! Dobrze ze w ps4 zostal zmieniony, ale poki co nie spiesze sie z zakupem next gena, jest pelno gier w ktore jeszcze nie gralam na poprzedniej generacji
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- hmm, my nie mamy takiego problemu. No chyba, ze mam nakremowane rece u od razu biore konsole. Pozniej musze ja czyscic bo rzeczywiscie sie slizga, ale to wina kremu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Raczkowanie
|
Wiesz co, ja ten problem zauważyłam dopiero przy graniu w fifę, przy innych grach tak mi to nie przeszkadzało, także może to specyfika fify - bieganie przez całe boisko, precyzyjne podania etc, pad się po prostu na dłuższą metę nie sprawdza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Zadomowienie
|
Dołączam, jeśli można ^~^.
zadeklarowany pececiarz, gram sobie na moim Pudle Władzy. Konsolom mówię nie, ale padzik jest. Aktualnie jestem w trakcie Asasyna jedynki, ale cała reszta (poza liberation;p ) czeka na swoją kolej i Dishonored. W miarę świeżo za mną Amnesia (maszyna do prosiaczków, yyyhhhh ). czytam CD Action, jak wszyscy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Zadomowienie
|
Ja też jestem w trakcie pierwszej części assasina. Grałam w pozostałe bo 1 niby nudna ale koniec końców pożyczyłam od chłopaka i przejdę, bo tak jakoś głupio xd. Tylko szkoda, że sesja się zbliża wielkimi krokami, bo muszę się zajmować zaliczeniami niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
Te galki w padzie od ps3 to jeszcze pol biedy, przy padzie od ps4 to dopiero mi sie lapki slizgaja ...
Send from my IPhone ![]()
![]() |
#379 |
Raczkowanie
|
Co do padów - planuję sobie kupić jakiś do PC, tylko bladego pojęcia nie mam, jaki. Rozglądałam się za jakimś od XBOXa, ale w moim mieście coś znaleźć...
A co wy polecacie w tym temacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#382 |
Konto usunięte
|
Witajcie! Ja z chłopem pogrywam ostatnio w Diablo III (przeszliśmy 2 razy, poziom coś około 50). Dzięki temu wreszcie przekonałam się do konsoli. Zawsze grałam na PC. Teraz mój mężczyzna przechodzi AC III, a ja szukam fajnych gier do co-opa. Co polecacie?
P.S. Mamy PS3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Raczkowanie
|
Fifa, borderlandsy drugie, killzone
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
MUSEarka
|
Jeśli macie xboxa to polecam Gears of War. Do tego tradycyjnie Call of Duty
![]()
![]() |
#385 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- [1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;44885702]Witajcie! Ja z chłopem pogrywam ostatnio w Diablo III (przeszliśmy 2 razy, poziom coś około 50). Dzięki temu wreszcie przekonałam się do konsoli. Zawsze grałam na PC. Teraz mój mężczyzna przechodzi AC III, a ja szukam fajnych gier do co-opa. Co polecacie? P.S. Mamy PS3[/QUOTE] Army of Two,Modern Warfare2,Kane & Lynch,Rayman Legends-tak pierwsze z głowy.
![]() |
![]() |
#386 |
Konto usunięte
|
Zapomniałam dodać, że byle nie strzelanki, bo oboje ich nie lubimy :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Wtajemniczenie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;44945174]Zapomniałam dodać, że byle nie strzelanki, bo oboje ich nie lubimy :/[/QUOTE]
A to Minecraft sobie zainstalujcie, bo strzelankowo również Borderlands polecam ![]() 1. Gram na PS3 i ostatnio PS4 2. Pisemek nie czytuję 3. Zdecydowanie Borderlands obie części, Sorcery dla relaksu The last of us, Red Dead Redemption 4. Obecnie wciągnał mnie strasznie Minecraft |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Raczkowanie
|
A mi wczoraj wieczorem lapek padł
![]() Z tego, co wyczytałam na necie, to po prostu wina Windowsa. Miałam go już zanieść do serwisu, sama nie dawałam rady nic z nim zrobić. Ostatecznie po zgraniu zdjęć i kilku ważnych dokumentów (nadal cierpię na brak pojemnego pena :/) zresetowałam go całego, co wiązało się z usunięciem wszystkich plików. Papa gry, papa seriale. Póki co wszystko jest w porządku, ale jak jeszcze raz zobaczę ": C" na niebieskim tle to po ludzku się wkur**ę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
1. Na czym gram? Xbox 360, Xbox One, Windows Phone, PC sporadycznie
![]() 2. Czytacie jakieś pisma branżowe? Nie, czasem się zdarzy, że poczytam coś w necie. 3. Ulubione tytuły? Chyba większość gier na Kinecta - Kinect Adventures, Kinect Sports, Dance Central, Just Dance, Rabbids na żywo i w kolorze i wiele innych. Na telefon - Monster Burner (niestety tej gry już nie ma) a pozostałe to Fruit Ninja, Ice Age Village, Cut the rope i jakies karciane ![]() 4. W co aktualnie gracie? Just Dance 2014 - świetna gra! Najlepsze są programy, gdzie piosenki lecą pod rząd przez 20 czy 40 minut ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
bananowyew, napiszesz coś więcej o Just Dance? Rozglądam się za jakąś grą na Kinecta przy której można się trochę poruszać, nie wiem czy iść w Zumbę Fitness czy właśnie Just Dance.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.