![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Olejek Karotenowy
kolor utrzymuje sie do nastepnego mycia. tak pisza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Acha, to zmywalny, jak nalożę na noc, to rano zmyję i wszystko będzie ok.
Dzięki bardzo asia b za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Asia B dziei za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
czyli tylko efekt kolorystyczny utrzymuje sie do kontaktu z wodą? a te wszystkie składniki marchewkowe itp.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
skąłdniki działają w wierzchnich warstwach naskórka , wchłanialnosc poprawiają np retinoidy, kwasy... a efekt "brazowienia" do mycia , tak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
No to jak z tym olejkiem? Kolor schodzi po myciu?
To trwalsze efekty jakie są? Mam piegi i bardzo jasną karnację, opalam się na c\zerwono i myślałam że olejek mi pomoże trochę się opalić ![]() A ubranie się nie brudzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
podciągam wątek....
chętnie zakupie to cudo ale chciałoby sie dowiedziec czegoś wiecej o efektach i komforcie stosowania....i może ktoś przeanalizuje skład? pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
![]()
nie mogłam sie doczekac i sobie go kupiłam.
29 zł za pomarańczowy olejek. Skóra po nim miła w dotyku i pachnąca, jak po oliwce Hipp. Mam go na rekach ok 3 h i już widze przyciemnienie skóry, takie jak po balsamie samoopalającym. Wiec jest na plus. Zobacze wieczorem co sie bedzie działo i w jakim stopniu sie zmyje kolor. Pozdro Edytowane przez aptekus Czas edycji: 2007-06-06 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
jak wrażenia po używaniu ?????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
To ja sie wypowiem w imieniu mojej mamy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS W swoim imieniu sie nie wypowiadam, poniewaz nie uzywam go, gdyz mam skore tlusta i obawiam sie, ze moze mnie zapychac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
używam raczej sporadycznie, a to dlatego, że efekt brązowienia jest krótkotrwały tzn. do nastepnego mycia
oprócz tego zapach i konsystencja miła, nie wypryszcza i nie drażni Po nałożeniu moja biało różowa skóra robi wrażenie takiej śniadej, żółtawej, ale wygldającej naturalnie. Napewno pogłebia efekt opalenizny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Tutaj jest kilka recenzji - same pozytywne
![]() http://esentia.pl/Diaderma_Olejek_ma...owy_p29174.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
![]()
oj.... chyba się na niego skuszę
![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
a do cery trądzikowej by się nadał czy nie za bardzo???, przyciemnic skore twarzy:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
hmm... tez sie nad nim zastanawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!Stosuję olejek Daiderma regularnie od około roku. Moje spostrzeżenia:
- olejek poprawia koloryt skóry, nadaje jej świeży wygląd, przyspiesza opalanie ale nie staniecie się po nim murzynkami ![]() - jestem alergiczką a mimo wszystko olejek na bazie ziół nie wywołuje żadnych podrażnień ani zaczerwień skóry - stosuję go jedynie na noc więc nie wiem jak się sprawuje nakładany na dzień pod makijaż - szybko się wchłania, nie brudzi ubrań a buźka wyraźnie promienieje, ma zdrowszy wygląd - jest bardzo wydajny pod warunkiem że stosuje się go z "głową", im cieńsza warstwa tym lepiej - odkąd zaczęłam stosować olejek wyraźnie zmniejszyła mi się ilość zaskórników, mam wrażenie jak gdyby pryszcze chowały się na jego sam widok ![]() - nie wiem czy wpływa na redukcję zmarszczek ale mimo swoich 27 lat nie wygladam na swój wiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Tak ja używałam tego olejku po zabiegu z kwasów migdałowych w celu uzyskania pięknego kolorytu i odżywieniu buzi.
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Lubię olejek marchewkowy za to, że nadaje piękny koloryt cery, ale uwaga - jedynie na godzinę, dwie po aplikacji. Nie podoba mi się odcień cery jaki mam, więc po zmyciu makijażu zawsze aplikuję olejek i nadal się sobie podobam. Mam cerę skłonną do wyprysków i zaskórników, ale nigdy olejek nie pogorszył stanu mojej cery. Nie jest tłusty - ja go nakładam po przetarciu skóry tonikiem pichtowym.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.