|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | |
Przyczajenie
|
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Cytat:
Oczywiście, ze skaczę pod niebo a nawet i wyżej. Już mam taki ogranizm że bardzo szybko chudnę, ale co gorsza bardzo szybko tyję. Ale będzie dobrze, Tobie też waga poleci ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Raczkowanie
|
nic mi się nie chcę...lenia mam niesamowitego
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
mimee a u mnie jest plus 2kg
![]() ![]()
#1654 |
Raczkowanie
|
na pocieszenie - na peewno nie wyglądasz tak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...e7e2ce212.html
postanowiłam się ukazać na przestrogę i pokrzepienie ![]() ![]() ![]() ![]() i jescze jedno - waga coś 100kg jak nic ![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...a4eb3ac36.html ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- no i to pierwsz cos zniknęło... ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- to to było http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...d1568ec9b.html
![]() |
#1655 |
Przyczajenie
|
Witam Kochanie,
Ta fundacja działa tylko w moim mieście, ale mozesz w każdym Laboratorium zrobić TSH III generacji za pare groszy...lub niech Ci lekarz wypisze skierowanie..nie trzeba być na czczo i mozna pobrać krew po południu... Pozdrawiam ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- To Kochanie ....to do xxxxx25 hehhhehe jakoś nie umiem obsługiwać tego programu |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dzień drugi I fazy.
Wczoraj myślałam, że zejde z głodu a w nocy co godzinę wstawałam na siusiu ![]() Dzisiaj jest trochę lepiej. Zasyciłam się jajkami, twarogiem, wodą. W domu czeka na mnie zrazówka duszona w zaprawie musztardowej ![]() ![]() Wieczorem wypiekę placuszki otrebowe. Mój organizm woła jesć, straszne to jest. Przeciez nie głodzę się, dużo jem a on jakby nie wierzył. |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Przyczajenie
|
A ja własnie wróciłam od lekarza i stwierdził ze to nie wątroba tylko jelita. taka reakcja organizmu na zmiany i kazał tapletke łyknąc i dołaczyć chociaz warzywa do tego bo dieta dietą a kazdy reaguje inaczej. i moze ja na sAMYCH PROTEINKACH NIE MOGE JECHAC. wiec własnie zrobiłam sobie papke z serka, kefiru, 1 rzodkiewki i kawalka ogórka i cebulki choć nie jestem głodna- wiem ze to mialo byc za 2 dni dopiero ale chyba lepiej tak niz jak mam jelita wykończyc, za 30 min połkne ta tabletke i zobaczymy bo moze to tylko taka pierwsza reakcja mojego organizmu na zmiany. a cały czas czuje jakbym miała pełny brzuch. Nie mam wagi bo moze gdybym miała to tyle bym nie przytyła wiec trzeba by zakupic,nie wiem czy mi cos spadło przez te 2 dni i dzis choc woda prawdopodobnie troche tak bo ciagle latam sikac. czy moze ktos miał podobny problem czy kazdy sie czuł dobrze na tej diecie bo moze jak moje jelita tak reaguja a nic nikomu nie jest to moze ta dieta jest nie odpowiednia dla mnie mimo ze takie jedzonko mi odpowiada
|
![]() ![]() |
![]() |
#1658 |
Raczkowanie
|
złośliwość rzeczy martwych...
![]() ![]() taka cisza po tym jak wrzucilam zdjęcia, że az się boję ![]() dziś mały grzeszek - parę lyżek kapusty duszonej z młodą marchewką - mniaaaaaaaaaam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
mimee, nie wiem ile masz wzrostu, ale na 100kg na tych fotach nie wyglądasz. chyba masz dobrą figurę?!
ja dziś bez grzechu.. ale jestem załamana..zastanawiam się czy nie dać sobie spokoju ![]()
#1660 |
Zakorzenienie
|
mamaNiny zalamania sa niedozwolone. Nie ma ich na liscie dostepnych produktow wec zapomnij o tym. I nie ma dawania sobie pokoju. Przeszlas jz tyle i nie zmarnujesz tego!!!!! Trzymaj sie dziewczyno bo wiadomo ze noc najczarniejsza przed switem jest
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Raczkowanie
|
Mime ty chyba przeasadz wiesz z tym wygladem laska troche tylko z boczków i bedzie ok
![]() mama niny to dzieki tobie ja chce wytrzymac tez mam zalamke bo podjadam troche ![]() KOCHANE jesteśmy TWARDE!!!!!!
#1662 |
Zakorzenienie
|
dzięki Dziewczynki! tak się cieszyłam z tych 63kg a tu nagle taki skok.. niechby wolniutko, ale spadało..
#1663 |
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny za miłe słowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamaNiny nie łam się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Gosiiaczek ale ty też z wagi małej (jak dla mnie..) schodzisz, więc dobrze, że te 4kg już za tobą. reszta też jakoś zleci. I dziewczyny koniec z podjadaniem!!!!ja dziś na grilla się wybieram, a wieczorem drinki będa kusić, ale basta. w końcu chcę zobaczyć 8 z przodu ![]()
![]() |
#1664 |
Raczkowanie
|
Mimee ja mam tylko 162 wiec jeszce troche zdalo by sie zgubić nie twierdze ze jestem nie wiadomo jaka ale tak troche by sie jeszcze chcialo
![]()
#1665 |
Zakorzenienie
|
Ostatni dzien proteinowego ataku i na wadze 2kg mniej. Jak mi brakuje czegos do podgryzania
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Raczkowanie
|
Hej laski !
A mi waga wróciła do tej z przed świąt ![]() dziewczynki nosy do góry wiosna więcej ruchu ![]() ![]() PIĘKNEJ POGODY I DUŻŻŻO SPACERKÓW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Przyczajenie
|
podczytuje Was i moze za niedługo dołączę, muszę tylko przestać karmić
![]() powodzenia wszystkim ![]()
#1668 |
Raczkowanie
|
Obiadek zaliczony roladka z pierski kurczaka i warzywka z patelni normalnie pychotka
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- wiolqn ja juz nie wytrzymlam i kupiłam wafelki ryzowe jak to mówie styropian nie mają dużo węglowodanów a doszlam do wniosku lepiej to schrupac niz jakies chipsy czy paluszki !!!!
#1669 |
Raczkowanie
|
Dawno nie pisałam,ale czytuję regularnie.Właśnie skończyłam łososia z jogurtem naturalnym,pychotka
![]() ![]()
![]() |
#1670 |
Przyczajenie
|
Ja jak narazie sie trzymam, ale brak mi ciaglego chrupania. Przez swieta zgubiłam 1,5 kg, ale teraz waga stoi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Zakorzenienie
|
Złamałam dzisiaj wszystkie możliwe zakazy.... ale nie mogłam się powstrzymać. Jakiś kryzysowy dzień
![]()
#1672 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Od wczoraj jestem na Dukanie i liczę, że efekty będą... Zresztą Wasze są na tyle obiecujące, że zdecydowanie jestem optymistką, chociaż do zrzucenia mam sporo... ![]() Mam do Was takie małe zapytanie o gumę do żucia... Orbit i Winterfresh są słodzone sorbitolem, który na tej diecie jest niedozwolony. Czy odkryłyście może jakąś gumę bez sorbitolu? Czy nie dajecie się zwariować i żujecie te standardowe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Raczkowanie
|
Ja tylko patrzę,żeby bez cukru była.
#1674 |
Przyczajenie
|
Bez większego problemu, buzia nie przestaje mi się ruszać i tylko zmieniam drażetki winterfresh NON STOP i w przeciągu m-ca - 10 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Raczkowanie
|
Oj widzę ze wszystkie proteinki jakiś kryzys po świętach mają... Taka cisza tu zaległa... Ale nie trzeba się łamać to co przytyłyśmy przez święta trzeba szybciutko zgubić
![]() Moja waga tez teraz zamiast spadać to tak się waha, najpierw w dół potem w górę... brrr ale probuje dalej, a w przyszlym tygodniu nocki i zakaz napojow energetycznych z cukrem - kupie jakies light i cole light i nic innego nie biore do pracy, jak mnie zmusi to to wypije
#1676 |
Raczkowanie
|
Ja się przyłączę do Was dopiero za tydzień.. muszę wyjeść to, co mam w lodówce..
P.S. Mam pytanko. Nie jem mięsa, czy można zastąpić je kotletami sojowymi? To też źródło białka.. Jeśli nie, to czym w takim razie mogę je zastąpić? Pozdrawiam, wytrwałości w diecie życzę! |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie proteinki dawno nie pisałam ale cały czas śledzę Wasze poczynania i widzę, że nas tu coraz więcej. Chciałam się podzielic swoimi wynikami po dwóch miesiącach stosowania diety a jednocześnie podnieśc na duchu te z was które mają jakieś dni zwątpienia czy dieta przyniesie jakieś efekty. Start diety był 16.02. z wagą 79kg po 2 msc jest 69kg , ale i centymetrów mniej z rozmiaru ubrań 44 wskoczyłam w 40, biust było 108 jest 103, talia było 95 jest 85, biodra było 108 jest 100. Moim założeniem było osiągnąć wagę 68kg bo taką miałam 4 lata temu przed ciążą, w teście Dukana wyszło mi że taką wagę osiągnę 26.04. więc czekam z utęsknieniem i przechodzę na III fazę.
Mam nadzieję ,że was podbudowałam i trzymam kciuki za Was wszystkie. ![]() Edytowane przez fertka Czas edycji: 2009-04-19 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
ja od jutra 5 dni protein
![]() ![]()
#1679 |
Raczkowanie
|
Oj ja dzisaj zgrzeszylam
![]() a jutro same proteinki !!!! wiece ale moj brzuch oszałał gdy dostał takie jedzonko hhiii bulgotał jak nie wiem co by sie działo ![]()
#1680 |
Przyczajenie
|
Witam. Wreszcie dotarłam do ostatniej strony forum, więc mogę już powiedzieć że coś o tej diecie wiem. Muszę zakupić książkę, ale jakoś żadnej księgarni po drodze nie mam.
Ja od środy na proteinach jade staram się jeść to co wolno choć jem w ogromnych ilościach (ale podobno wolno). Waga dziś rano pokazała mi 1,5kg mniej ![]() ![]() Wiecie dzięki temu testowi Dukana trzymam się jakoś i pocieszam że do lipca już osiągnę swoją wymażoną wagę(68kg) ![]() Pozdrawiam poniedziałkowo, Postaram się częściej odzywać ,choć nie jestem tak wylewna jak wy.Ale czytam was z wielką przyjemnością, a zwłaszcza o waszych osiągnięciach. ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Czytam was i czytam ale nadal jestem głupia . POMOCY.w środę mam zamiar przejść do drugiej fazy, czy przechodzę więc na warzywa + proteiny, czy znów proteiny a potem z warzywami. Pokićkało mi się troszkę. Chcę zrobić 5/5 pomocy!!!!!!!!!! ![]() Edytowane przez mena1996 Czas edycji: 2009-04-20 o 07:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.