WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Kolastyna Satin Make-up

• 3 marca 2015 o 17:59
    nieźle matuje, ale..
    3 tygodnie z tym podkładem pozwalają już, żeby cokolwiek napisać na jego temat. Muszę przyznać, że matuje nieźle…ma trochę wad i kilka zalet. Raczej nie kupię go ponownie, ale chciałabym podzielić się tutaj moją opinią. Moim zdaniem podkład wygląda dobrze, ale przez pierwsze 2-3h. Później niestety zaczyna wyglądać nienaturalnie i sztucznie – twarz zaczyna się lekko świecić no i trzeba robić poprawki pudrem. Podkład jest na pewno bardzo wydajny, a jego cena atrakcyjna w stosunku do ilości. Jednak konsystencja trochę zbyt lepka i tłusta….Zapach za to jest całkiem przyjemny. Plusem jest to, że podkład nie zapycha skóry, nie podrażnia i nie wywołuje jakiś niepożądanych zmian. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 13 kwietnia 2014 o 12:48
    Miłe zaskoczenie...
    Prawdę powiedziawszy, poratowałam się nim pożyczając od siostry, kiedy zabrakło mi podkładu i... zwątpiłam, ponieważ daje podobne rezultaty jak stosowany przeze mnie fluid Lirene City Matt a kosztuje o połowę mniej... Brak słów! PLUSY: + kryje o niebo lepiej niż inne stosowane przeze mnie produkty z tej kategorii, + utrzymuje się do 8 godzin - a o to właśnie mi chodzi, + dobrze matuje, + nie daje efektu maski(o ile dobrze dobierzemy odcień), + praktycznie nic nie kosztuje. MINUSY: - bywa, że nie radzi sobie z nazbyt przesuszoną skórą, - przydałoby się bardziej higieniczne opakowanie, ale za tę cenę... Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 9 sierpnia 2010 o 21:17
    Brudas :)
    Początkowo byłam zachwycona tym fluidem - chodziło mi głównie o dobre krycie oraz matowienie i muszę przyznać, że tu się sprawdzał. Jednak po pewnym czasie moja cera zaczęła się strasznie przetłuszczać, a fluid dosłownie spływał mi z twarzy, brudząc ubrania. Minusem jest też gęsta konsystencja. Jedyną zaletą jest niska cena, ale mnie to nie przekonuje. Używam tego produktu od: używałam jakiś rok Ilość zużytych opakowań: 2
  • 22 marca 2010 o 17:57
    Uwielbiam!
    ma same plusy: ×ladnie pokrywa ×nie tworzy tzw maski ×nawilza ×ladnie pokrywa ×co do tego czy utrzymuje sie 12 h to nie wiem bo zaraz po przyjsciu do domu zmywam makijaz, ale daje rade tak do 15 mam go jeszcze spokojnie na twarzy polecam ja czesto kupuje go na bazarach,rynkach...mam zaufanego sprzedawce i zawsze go ma w sprzedazy Używam tego produktu od:1,5roku Ilość zużytych opakowań:6
  • 22 marca 2010 o 17:40
    Najlepszy!!
    Jak dla mnie ten fluid jest idealny, dobrze matuje (mimo, że mam cerę mieszaną), nie tworzy plam, twarz jest po nim aksamitnie gładka i super się rozprowadza :D Czy u Was ten fluid jest dostępny?? U mnie niestety już dłuższy czas nie :( A może któraś z Was byłaby tak miła i zakupiła dla mnie ten podkład (odcień opalony)?? Z góry dzięki za odp :) Ps. Odpisujcie na PW. Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: ok. 9