WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Babydream Pflegeöl (Olejek pielęgnacyjny) (stara wersja)

Stara wersja produktu

• 22 grudnia 2015 o 10:53
    Cudo!
    Ta oliwka od momentu pierwszego zakupu jest moim must have i biegam do rossmanna za każdym razem jak zaczyna się kończyć. Używam na ciało, na włosy i do kąpieli i sprawdza się znakomicie w każdej kombinacji. Za to największy szok przeżyłam kiedy oliwka ta zadziałała cuda na moją atopową skórę. Od tej pory zawsze kiedy mam jakieś zmiany, wystarczy ciepła kąpiel z dodatkiem teg9o produktu i pół godziny później wszystko znika, skóra jest mięciutka i gładka. Niesamowicie zmiękcza włosy, używam jej też do zmywania makijażu z oczu - bardzo dokładnie oczyszcza. Jednym słowem - POLECAM! Używam tego produktu od: półtora roku Ilość zużytych opakowań: dużo
  • 9 października 2015 o 20:56
    polecam, ale..
    Cześć dziewczyny. wreszcie się zalogowałam i mogę dodawać recenzje..mianowicie..odnośnie tego szamponu..faktycznie włosy już po pierwszym myciu są inne. Lśnią, są sypkie, delikatne i pięknie pachną..niestety musiałam odjąć 1 gwiazdkę, gdyż szampon mega słabo się pieni na moich włosach ( dość grube i sredniej długości) i zanim nie nałożę odżywki na końcówki włosów to mokre włosy są mega szorstkie. ale efekt po wysuszeniu ekstra. i nie zawiera SLS..plusik. Używam tego produktu od: tydzien Ilość zużytych opakowań: 1 małe
  • 15 lipca 2015 o 22:08
    fajna
    Jak na razie jestem bardzo z niej zadowolona. Daje piękne nawilżenie, które długo się utrzymuje, ma bardzo delikatny wręcz ledwo wyczuwalny zapach, jest dość wydajna. Minusem jest opakowanie, ponieważ oliwka wszędzie się rozlewa. Używam tego produktu od: jakiś czas Ilość zużytych opakowań: jedna
  • 22 marca 2015 o 12:33
    Dla średnioporowatych włosów idealny.
    Używałam olejku do olejowania włosów z moją siostrą na spółe. Mimo to, że zawiera olej sojowy, z migdałów, słonecznikowy, makadamia i witaminę E nie jest dość dobry dla włosów wysokoporowatych. Mam siostrę ze średnioporowatymi włosami (myślę, że może się sprawdzić również na włosach niskoporowatych), u niej działa cuda, u mnie jest to katastrofa. Polegająca na: - wypadaniu włosów - plątaniu - włosy stają się po niej szorstkie - strączkuje włosy - rozdwaja końcówki - też kiepsko się nalewa z tej butelki, jest tam taki "kórek", który wylewa olej na zew. (mimo tego że używasz go dobrze.) Po prostu nie do moich włosów. U mojej siostry: Plusy: - ładnie wygładzone włosy - miękkie - odżywione - zapach (dość delikatny) - lekki na włosy, nie obciąża - łatwo zmywalny z włosów - cena i o to chodzi ; ) Używam tego produktu od: 0,5 roku Ilość zużytych opakowań: 3/4 pierwszego opakowania
  • 2 marca 2015 o 9:06
    Dobra, ale nie idealna
    Oliwka ma gęstą konsystencję, nie przelewa się przez rękę i dobrze rozsmarowuje. Zapach ma przyjemny i co najważniejsze szybko się wchłania. Niestety nie nawilża tak dobrze jak olejki, czy inne oliwki, dlatego dla mnie z pewnością nie zostanie numerem jeden. Używam jej często do demakijażu oczu i do twarzy, tutaj się sprawdza, jednak jako nawilżacz do ciała po kąpieli - raczej nie (za słabe nawilżenie). Cena jest bardzo przystępna, w promocji można oliwkę nabyć za 5 zł. Używam tego produktu od: 2 miesiąće Ilość zużytych opakowań: jedno