WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Wibo Glamorous Mascara (Tusz pogrubiający do rzęs)

90Nika
    22 marca 2012 o 20:42
    plus za opakowanie :)
    Tusz kupiłam ze względu na niską cenę. Nie miałam akurat tuszu a musiałam podkreślić rzęsy. Spodobało mi się opakowanie - bardzo ładne, zachwycona wizualnie opakowaniem i ceną zakupiłam produkt szybciutko. Niestety nie zdołałam się nim długo nacieszyć - bardzo szybko wysechł :( Zalety: - tani - ciekawa szczoteczka - ładnie podkreślone i pogrubione rzęsy - opakowanie Wady: - po niecałym miesiącu wysechł, - i po pomalowaniu tworzył grudki Używam tego produktu od: od 1 miesięc Ilość zużytych opakowań: jedno
    MaagxD
    13 września 2011 o 16:51
    Pozytywne zaskoczenie
    Używałam wielu tuszy poczynając od Diora, heleny rubinstein a koncząc na właśnie vibo i z pełną odpowiedzialności moge powiedzieć że ten niepozorny tusz wcale nie ustępuje w/w tuszom a cena? bez porównania ;)) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2,3 opakowania
  • 13 września 2011 o 16:31
    Spoko
    Tusz dostałam od mamy, jest bardzo fajny, wydajny, rzęsy po nim wyglądają bardzo ładnie. Ma śmiesznie niską cene i dorównuje tuszom z wyższych półek takich jak maybelline. Szczerze polecam. :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2
  • 21 sierpnia 2011 o 19:20
    Świetny
    ten tusz jest świetny ale ma jedną wadę szybko wysycha +pogrubia +wydłuża +cena +dostępność -lekko skleja rzęsy -bardzo szybko wysycha,już po miesiącu lub krócej muszę go wyrzucić Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: Dwa
    Meggies
    12 sierpnia 2011 o 21:41
    Nie mój typ, ale jak za taką cenę. Dla dziewczyn które lubią delikatny makijaż.
    Kupiłam raz i więcej raczej tego nie zrobię. Lubię gdy moje rzęsy są pogrubione wydłużone oraz czarne. Nie lubię machać cały dzień tą szczoteczką aby był efekt. Nie mój typ. Plusy : + nie uczulał mnie + nie rozmazywał się szybko i nie kruszył Minusy : - mało nabierało sie go na szczoteczkę co wymagało spędzenia dużo czasu przed lustrem aby uzyskać efekt. - szybko się skończył. szczoteczkę umyłam dobrze i używam do rozczesania rzęs przy innych tuszach. Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: jedno