WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Błyszczyki

Clinique Chubby Stick, Moisturizing Lip Colour Balm Błyszczyk w kredce

E-Glamour.pl
Clinique Clinique Chubby Stick pomadka 3 g dla kobiet 04 Mega Melon
Clinique Chubby Stick szminka nawilżająca odcień 13 Mighty Mimosa Moisturizing Lip Colour Balm) 3 g
Clinique Chubby Stick Intense Pomadka do ust, Roomiest Rose Roomiest Rose 3 g
Sephora
Clinique - Chubby Stick - Intensywnie Nawilżający Balsam Do Ust - Teinte 13 - Mighty Mimosa 3 G - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 107 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Lothris
    13 maja 2024 o 20:00
    Mój ulubiony błyszczyk w kredce.
    W swojej kosmetyczce miałam trzy kolory tego produktu: 1. Super Strawberry (07) 2. Fuller Fig (03) (na zdjęciu) 3. Chunky Cherry (05) (na zdjęciu) Najlepiej wspominam 07, za przepiękny kolor. Usta nabierały cudownej, sexownej soczystości. Wargi wyglądały na ładnie nawilżone,bardziej pełne i w dobrej kondycji. Odcień pasował niemal do wszystkich stylizacji. 03 to miłe zaskoczenie, wygląda bardzo niepozornie, ale nadaje wyważonego czerwono-brązowego koloru. Z mniejszym błyskiem, ale elegancką prezentacją. Mam wrażenie, że szybciej się "zjada" od innych kolorów. 05 mnie rozczarowało, na wielu stronach ten kolor sprawia wrażenie jakby miał w sobie delikatne iskrzące drobinki - a ich w rzeczywistości nie ma. Nadaje jednaka ustom delikatnego różowego koloru i błysku. Chubby sticki to wygodne błyszczyki w kredce, które nadają ładnego, nieprzekombinowanego blasku. Nie lepią warg,są neutralne smakowo i zapachowo. Nie ślimaczą się z temperaturą. Błyszczyk znajduje się w wygodnym opakowaniu, wykręca się na sztyfcie. Nie potrzebuję lusterka, by użyć produktu. Trwałość w porządku, nie obciąża ust (nie ma się wrażenia ciężkości) Chubby Sticki nadają o wiele bardziej nasycony kolor niż Almost Lipstick tej samej marki, choć cena jest podobna. Jak Almost Lipstick według mnie nie jest wart swojej ceny, to Chubby Sticki już tak.
    Zalety:
    • Nadaje ustom ładny, elegancki nienachalny błysk i kolor.
    • Delikatnie nawilża i chroni.
    • Neutralny smakowo i zapachowo
    • Wygodne opakowanie
    • Szeroka gama kolorystyczna
    easygo
    13 maja 2024 o 9:08
    3 gramy za stówę...
    Liczyłam na lepszy efekt, a dostałam trochę lepsza wersję kolorowych pomadek-balsamów do ust Nivea. Mam kolor 06 woppin watermelon - w opakowaniu to soczyście różowy kolor, a na ustach - mocno transparentny delikatny róż - to akurat bardzo mi się podoba, usta wyglądają zdrowo, apetycznie, supernawilżone i do tego mają ładny blask bez brokatowych czy mikowych (od miki) drobinek.
    Zalety:
    • dobre, choć krótkotrwałe nawilżenie
    • bardzo ładny błyszczykowy blask (też niestety nie zbyt trwały)
    • wygodne w użytkowaniu - można nakładać bez lusterka
    • duży wybór kolorów
    • nie jest lepki jak większość błyszczyków
    Wady:
    • dość szybko się "zjada"
    • czuję się trochę oszukana, bo opakowanie jest dość długie, a kosmetyku jest w nim tylko do 1/3 (3 gramy, czyli bardzo mało! )
    • przeciętna jakość za wysoką cenę
  • 16 kwietnia 2024 o 9:11
    Jest ok
    W końcu i ja postanowiłam przetestować tego klasyka ;) Skusiła mnie ilość kolorów do wyboru (choć powiedziałabym nawet że jest przytłaczająca) Zdecydowałam się na kolor 07 super strawberry, czyli bardzo twarzową, malinową czerwień Balsam na pierwszy rzut oka ma dość tępą, woskową konsystencję co od razu mnie trochę rozczarowało Mimo tego nakłada się przyjemnie i równo, z aplikacją nie ma żadnych problemów Dzięki formule w kredce balsam można nakładać nawet bez lusterka, co jest bardzo na plus Kolor jest lekko transparentny, ale mimo wszystko wyraźny Nie podoba mi się jedynie to jak się zjada - niestety dość nierówno, zostaje w "zmarszczkach" ust, co wygląda nieestetycznie Generalnie za tą cenę nie jestem pewna, czy jeszcze go kupię Myślę że jego formuła jest niestety już troszkę "przestarzała" i w dzisiejszych czasach można znaleźć na rynku lepsze produkty, w tej samej lub nawet dużo niższej cenie Nie jest to zły produkt, ale nie zachwycił mnie aż tak :)
    Zalety:
    • Kolor
    • Formuła kredki
    Wady:
    • Woskowa konsystencja
    • Brzydko się zjada
    dominqq
    26 stycznia 2024 o 11:47
    fajny, ale czy warty ceny?
    Produkt otrzymałam jako prezent. Na początku kupił mnie kolorem oraz tym, ze ma funkcje nawilżające. Posiadam kolor 13 mighty mimosa i jest to różowiutki, delikatny "lepszy kolor ust". Produkt świetnie rozprowadza się na ustach, co prawda mógłby trzymać nawilżenie dłużej ale chociaż kolor utrzymuje się dłużej niż nawilżenie. Dodatkowo, produktu nie jest w sztyfcie dużo - jest to ok. połowy sztyftu, I teraz przechodzimy do meritum - czy produkt wart jest tej ceny? Szczerze mówiąc jak dla mnie nie. Wszystko się tu zgadza natomiast produkt kosztuje ok 75zł i jestem przekonana, że za mniej niz połowe znajdziemy bardzo podobny, jak i nie identyczny zamiennik. Plusem tego produktu na pewno jest mnogość kolorów do wyboru, czego w tańszych zamiennikach może nie być.
    Gogo145
    18 kwietnia 2023 o 22:28
    Super nawilżacz !
    Błyszczyk w kredce super strawberry 07 otrzymałam w prezencie świątecznym i był on jednym z 24 elementów kalendarza adwentowego Clinique. Produkt ma kształt grubej kredki zakończonej plastikową nakładką i posiada funkcję regulowania . Nasadka jest stabilna i do końca używania zachowuje swoją funkcję i chroni produkt przed uszkodzeniami . Właściwy produkt to błyszczyk połączony z funkcją balsamu i szminki . Naniesiony na usta nawilża je i dogłębnie odżywia , a jednocześnie nadaje kolor ale bez uczucia lepkości i nadmiernego połysku . Usta wyglądają ładnie , nawet spierzchnięte odzyskują zdrowy wygląd i koloryt . To rewelacyjny produkt do pielęgnacji i koloryzacji ust , odpowiedni na każdą porę dnia i roku , który łączy w sobie funkcje pielęgnacji i makijażu .
    Zalety:
    • zapewnia długotrwałe nawilżenie
    • dodaje blasku
    • zapewnia delikatny, subtelny kolor
    • poprawia kondycję ust
    Wady:
    • zbyt wysoka cena regularna