Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy pora na nowy flakonik?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-29, 14:29   #6
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia
Dot.: Kiedy pora na nowy flakonik?

Perfumy kocham chyba najbardziej z wszyzstkich kosmetykow to dla mnie taki mily gadzet, ktorego po prostu musze codziennie uzyc jak tuszu do rzes dlatego mam ich w domu calkiem sporo, bo gdy cos mnie zafascynuje przy pierwszym powachaniu niewiele myslac przeszukuje allegro i w ciagu tyg koniecznie musi byc moj! Takie male zboczenie ale kidys mialam tez tylko 1 wysokopolkowy (wtedy to bylo kenzo flower ktorego teraz szczerze nienawidze) i kilka takich srednich typu avon. Teraz proporcje sie zminily, gdzyz kazde niewysokopolkowe perfumy po prostu smierdza mi taniocha, plastikiem (nie umiem tego jednoznacznie okreslic) dlatego na mojej poleczce stoi: dolce&gabbana light blue, nina ricci premier jour, halloween del pozo, cerruti 1881, agua di gio armaniego, davidoff cool water (limitowana edycja), indian summer, dolce vita dior, nieszczesne pol butelki kenzo flower, gabriela sabbatini privat edition, green tee elizabeth arden i jeszcze kilka srednio lub niskopolkowych buteleczek. Najgorsze jest to ze bardzo szybko mi sie nudza i pragne coraz to nowszych i nowszych
lalesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując