|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moschino Couture! i Funny! oraz CK One
NIEAKTUALNE
NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE Oprocz Couture i Funny! szukam jeszcze: - Addict EDP - Be delicious DKNY - Lanvin Eclad d'arpege - Addict 2 - CK One i innych swiezo-owocowych zapachow ![]() w zamian oferuje: - Aigner Too Feminine, 60-70ml (nie wiem do ilu sa napelniane fabrycznie) - tylko za cos suuuper - Princess Vera Wang, ok 65/100ml, tester - Hot Couture Givenchy, 80/100ml (najlepiej na 2 mniejsze pojemnosci) niaktualny - Joop! Femme, ok 90/100 ml - L'air du Temps Nina Ricci (limitowana edycja w teczowym flakoniku), ok 85/100ml - Heiress Paris Hilton, ok 50/100 ml nieaktualne, leci do Nymphetaminegirl - Sun Moon Stars Lagerfeld, ok 25/30 ml niaktualne, leci do Nymphetaminegirl - Cerruti 1881, ok 18/30ml niaktualne - Perry Ellis Portfolio, ok 46/50ml zapraszam ![]() Edytowane przez lalesia Czas edycji: 2008-08-30 o 10:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moschino Couture! i Funny! oraz CK One
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
To gratuluję nowego nabytku. A co do Aignera to doskonale rozumiem. Ja mam jeszcze prawie 50 ml ale jak tylko sie nadarza okazja to próbuję zdobyc jeszcze i jeszcze i jeszcze . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.