Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-08, 22:44   #4080
*nulka*
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VI

Heeej Dziewuszki znowu wczoraj brat zajal kompjuter, ale juz jestem u siebie na mieszkanku i nawet nadrobilam wiekszosc watku, ale nie caly jutro reszta

chcialam sie pochwalic ze przyszedl moj Precious Posy z ebaya!! cuudny tylko mocny dosyc kolorek, trzeba z umiarem ale piekny

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość

Poszłam spać o 3-ciej w nocy, potem rozbolał mnie brzuch i przylizła @.
Asiu to jak u mnie synchronizacja jajnikow czy coo?

Cytat:
Napisane przez dor6 Pokaż wiadomość

Przeszkolenie chyba nic nie da, z tym się trzeba urodzić

dor6
, sprobuje jednak TŻa podszkolic troche, bo w styczniu sie do mnie wprowadza, wiec musi wiedziec ze moje kosmetyki wszystkie niezbedne bo sie zalamie chlopak

Cytat:
Napisane przez dor6 Pokaż wiadomość

Laurę Mercier polecam (ja mam odcień Peach). Cztery kolory dają naprawdę sporo możliwości.
ja tez polecam, ale Golden piekna!!!

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość

wklejam pryzmy i błyszczydło w świetle dziennym
blyszczyk - cudo!!!

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
Potem troszke poprawiłam program ćwiczeń i było miodzio
i przeszły mi bóle kręgosłupa i głowy a brzuszek jaki miałam chłopaki mi zazdrościli i całe ciało jakie fajne zero galarety .....ale cóż tam było minęło...
tez chce taki brzuszek!!! a tu Swieta ida...

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
no wiecie co mam propozycje zrob my wigilijke ???? co myslicie internetowo owszem bedzie wygladało jak duze pjanstwo ale mamy usprawiedliwienie
swietny pomysl leanko!!

Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
Laski, mam zapalenie oskrzeli
bidulka, lecz sie koniecznie!!

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja mam prośbę

Bardzo chciałabym, aby coś mi sie udało i chciałabym, abyście trzymały za to kciuki, a jak się uda to na pewno dowiecie się co to było

Moge na Was liczyc?
czymamy hihulku
Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
Leci mi właśnie 4ty tydzien stażu i mam pewien problem z jedną dziewczyna, która również jest na stażu- będę dalej ją nazywac typem królewny dla ułatwienia. Owa królewna na początku starała się pokazac z dobrej strony, ale po tygodniu coraz mniej pracowała, coraz więcej się leniła. Kiedy my układałysmy w archiwum, ona siadała na kartonie i rozmawiała przez telefon, albo malowała paznokcie. Godzinne pogaduszki przez telefon to norma. Co pól godziny pije kawę/herbatę, na papierosa chodzi zaraz po kawie. Ale dziś po prostu padłam. Od rana ( 8) do 10 zdąrzyła wpisac 10 adresów do ksiązki nadawczej, a potem musiałysmy przymusowo eksmitowac się z pokoju na 2 godziny do archiwum, gdzie tańczyła sobie, albo po prostu siedziała. Po powrocie zrobiła kawę, zjadła śniadanie, po czym zajęła się piłowaniem paznokci. Sprawdziła ok 20 nazwisk w bazie i położyła się na biurko i leżała ponad 2 h!!!! Pomijam inne zachowania królewny jak branie bez pytania moich kosmetyków albo używanie mojego pędzla do pudru ("a wiesz chciałam wypróbowac co uzywasz" ) malowanie się moim pędzlem czy też jedzenie nie swojego jedzenia. Dziś miałyśmy naprawde bardzo dużo pracy, a przez tą przymusową przerwę nie zdąrzyłyśmy ze wszystkim . W pewnym momencie brakowało rąk do pracy, na co już nawet te najbardziej cierpliwe do królewny powiedziały, żeby zabrała się do roboty, a ona nic, dalej leżała, bo jakoś zmęczona była po weekendzie. Jeszcze z uśmiechem powiedziała, że nie pomoże nam szukac ważnego dokumentu, bo ona - cytuję " ma to w dupie" i " nie będę charowac za 600 zł ". Ręce opadają - jak się kiedyś wkurze to chyba jej wszystko wygarne na raz. To jest wykorzystywanie, wszystkie 4ry jesteśmy w podobnej sytuacji - mamy te 600 zł, a ona postanowiła nie robic nic, przez co jej działka spada na nas. Wrrrrrr
Tanyia, wygarnijcie z kolezanka tej krolewnie co o niej myslicie, a co!!! mysli ze sie bedzie obijala Waszym kosztem wrrr

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora