Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-09, 10:47   #2009
adzipersik
Raczkowanie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV

Ufffff... ja też narobiłam sobie zaległości w mojej ulubionej ostatnimi czasy lekturze!!! Przeczytałam i dużo mogłabym napisać na poruszane tematy ale zajęłabym chyba całą stronę więc napiszę w skrócie...

m_martka - sporo spóźnione ale bardzo ale to bardzo serdeczne gratulacje!!!. Wiedziałam, że ci się uda zdać!!! Naprawdę superowsko!:j upi:

panna kinia - również spóźnione ale bardzo szczere życzenia... Wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzinek!

AgiGagi - przykro mi bardzo, że Ci się nie udało ale trzymam już kciuki za następny raz!!! I jeśli Twój TŻ się postara to naprawdę nawet najgorzej wyrobione sprzęgło nie będzie stanowić dla Ciebie problemu z ruszaniem na wzniesieniu. Po moim nieudanym pierwszym podejściu - nie tyle się właśnie przejęłam tym, że nie zdałam ale bardziej tym, że tak żenująco poszło mi ruszanie na wzniesieniu (chociaż poszło). I wtedy też mojego TŻ zaczęłam gnębić, żeby mnie nauczył wyczuwać te cholerne sprzęgła i dokonał tego!

agta85
bajeczka000
littledevil

... przepraszam, że też spóźnione

A ja też w końcu się odważyłam... mam wyznaczony kolejny termin!!!

Marwari - w tym samym tygodniu mamy podejście nr 3!!! I też bym tak mocno chciała wierzyć, że teraz zdam ale wczoraj, wizyta w WORD-zie jakieś straszne uczucia we mnie wywołała... taki delikatniusi dołeczek załapałam!

Wiecie jaki mam termin?! Jak to do mnie dotarło to doszłam do wniosku, że może jakiś ołtarzyk sobie wybuduję i będę składać cześć Trzem Królom! (może mi oni pomogą bo jest ich aż trzech do czuwania nade mną!!! ... może dadzą radę, OBY!!!)

III podejście - 6 styczeń 2009 r.
adzipersik jest offline Zgłoś do moderatora