Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-09, 11:11   #2247
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

L_V kojarzysz perfumy ? Wkleiłam link
Kojarzę - jak dla mnie zbyt duszące. Moja nauczycielka od matematyki ich używała, niedało się oddychać w pracowni.

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Moj mąż mowi ze sie czepiam. To ma byc rozrywaka i film akcji..ale własnie dla mnie nie ma tam ani akcji ani rozrywki, a tym bardziej wyzszego przeslania.
Zgadzam się z twoim męzem.

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Hania Bond To Bond sam w sobie jest już kultowym gatunkiem, nie ma co się doszukiwać wyższych przesłań, to nie o to w tym chodzi
A ja mimo wszystko uwielbiam Bonda, bo to właśnie taka bajka jest ale bardzo w moim stylu , nie oczekuję od Bonda jakichś wielkich wzruszeń, czy uniesień, oczekuję tego co zwykle, kwintesencji gatunku, powtórzeń , gry na tych samych emocjach, szybkich fur i pieknych kobiet, spektakularnych akcji ....
O, to to właśnie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No problem

Dziewczyny, doradźcie coś na pozbycie się trądziku. Do jasnej ciasnej anielki,to już chyba nie te lata, że powinnam z pryszczami walczyć
A byłaś u dermatologa? Naprawdę nei ma co zwlekać z wizytą, zwłaszcza,że na pewno nie jest to trądzik młodzieńczy.Może potrzebne będzie sprzężone leczenie u dermatologa i ginekologa.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Wiem, że tak bywa..ale drażni mnie to...zmieniłam tabsy i to chyba dlatego. Może organizm musi się przyzwyczaić, bo jestem dopiero w połowie drugiego opakowania?!
Przy poprzednich tabsach ani krostki nie miałam

L_V

Butter, zacznij od badania poziomu hormonów. Jeżeli zmiana tabsów to spowodowała, to ewidentnie jest to problem o podłożu hormonalnym.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-10 o 10:46 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!!!!!!!!!!!
L_V jest offline Zgłoś do moderatora