![]() |
#2221 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Lv Ciesze sie ze juz Ci lepiej
![]() Svinecko duzo zdrowka , ani sie nie obejrzysz a bedziesz miec slicznie urzadzone mieszkanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to bajka dla chłopców ![]() ![]() Mój TŻ uwielbia Bonda i razem z moim tatą oglądają hehehe... Ale np. był na ostatnim w kinie i powiedział, że najgorszy z wszystkich Bondów. Wiele takich opinii słyszałam. Czy teraz w ogóle leci w kinie coś wartego zobaczenia? A propos perfum, to mi się ostatnio bardzo spodobały jedne Salvadora Dali, bodajże Rubylips ![]() Svinecko, fajnie, że łazienke też będziecie robić. Przy remoncie łazienka i kuchnia to najwięcej roboty i syfu, dlatego warto zrobić na początku. Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Svinecko to powiem Ci mama ma gest.
Super. Swierza, ladna lazienka to ważna rzecz. Cytat:
Maksymalnie denną. Moj mąż mowi ze sie czepiam. To ma byc rozrywaka i film akcji..ale własnie dla mnie nie ma tam ani akcji ani rozrywki, a tym bardziej wyzszego przeslania ![]() Zdecydowanie nie moja stylistyka.
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, macie w domu jakieś sprzęty do ćwiczeń dla siebie? chciałabym sobie coś od Mikołaja zamówić, ale nie mam pomysłu, co jest najlepsze i co się najbardziej sprawdza?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Jestem jakaś niewyraźna, chyba bedę chora..;/ I zepsuła nam się pralka. Robiłam pranie, wyciągam rzczy, a one nie sa odwirowane za bardzo..i co dziwne, nadal są brudne! Co się mogło popsuć?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem totalna fanką ksiązki. Jak film się pojawil zaczęłam oglądac ..ale po 30 min wkurzylam się ze jest nie tak jak w ksiązce i ze generalnie film jest beee. Postanowiłam nie oglądac. Przełamałałam sie dopiero teraz i nie zaluję. Własnie mąz napisał ze mamy 11 Dexa ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2228 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mimo wszystko uwielbiam Bonda, bo to właśnie taka bajka jest ale bardzo w moim stylu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie o to chodzi. Ma byc akcja, piękne kobiety i to wszytsko. Wiem o tym ...i wlasnie o to mi chodzi. Jak dla mnie w tym ktorego oglądałam (a byl jedynym więc nie mam ogólu poglądu w tym temacie) nie było wlasnie tego co powinno byc. Nie było spektakularnych akcji wbijających w fotel, nie bylo pięknych kobiet, nie bylo porywającej akcji. Dla mnie nie było...oczywiscie, bo mój mąz oglądal to jak na szpilkach. ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-09 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
Pewnie się skończy na wymianie pralki. Cholera, a chcieliśmy wyjechać sobie, a tu znowu wydatki. Wrr.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś chodziłam, ale z trudem dzierżyłam towarzystwo tzw. "karków" (nie ubliżając nikomu) i obserwowałam, jak przychodziły panny w pełnym makijażu a ich jedynym zajęciem było polowanie na facetów. Nie lubię głośnej muzyki, którą puszczają w takich miejscach, nie lubię tłoku, nie lubię zapachu potu, nie lubię umieszczonych wszędzie telewizorów z puszczonym MTV... Wolę więc sama iść pobiegać, pojeździć na rowerze albo poćwiczyć w samotności, dlatego to chyba nie dla mnie. Właśnie sobie znalazłam na allegro taki steper z twisterem i hantlami. Dorinko, muszę przy tym zwracać uwagę na coś konkretnego? bo nie bardzo wiem, czym się te modele między sobą różnią. Czy taki byłby ok? http://allegro.pl/item499206979_step...2_mies_gw.html Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2008-12-09 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wezwij jakiegoś mechanika - specjalistę i tyle. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zakorzenienie
|
Misku to masz jak ja. Nie znosze tego typu miejsc. Nie znosze robić tego co wszyscy. Jak cwiczyc to w samotnosci. Samej sobie narzucac tempo i czas cwiczen.
Jedynym miejscem publicznym gdzie lubilam cwiczyc byla silownia na mojej uczelni. Byla malutka malo osob tam chodzilo. Zazwyczaj bylo paru chlopakow, ja i koleżanka. Wszyscy bez gadania cwiczyli godzinę i wychodzili. Daj link jeszcze raz bo sie nie otwiera, a ja tez poluję na jakis zestaw.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-09 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Butter.
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
Zakorzenienie
|
[quote=hania811;10019334]Wiem wiem ze wyzszego przeslania nie mam się co doszukiwac.
Nie o to chodzi. Ma byc akcja, piękne kobiety i to wszytsko. Wiem o tym ...i wlasnie o to mi chodzi. Jak dla mnie w tym ktorego oglądałam (a byl jedynym więc nie mam ogólu poglądu w tym temacie) nie było wlasnie tego co powinno byc. Nie było spektakularnych akcji wbijających w fotel, nie bylo pięknych kobiet, nie bylo porywającej akcji. Dla mnie nie było...oczywiscie, bo mój mąz oglądal to jak na szpilkach. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ten stepper co wkleiłaś jest ok. i cena bardzo ok. mój cholera był dużo droższy ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-09 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprzestanę na samym steperze póki co.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To juz na L_V musisz czekac.... albo poszperaj na dermatologi. aaa apropo nie tych lat. Dojrzale kobiety tez mają tradzik...to częste zjawisko.
![]() |
#2242 | |
Rozeznanie
|
Dzien dobry wszystkim. Strasznie sie dzisiaj dziwnie czuje, chyba przez wizaż tez mozna sie zarazic. Dopiero przed chwila zjadlam sniadanie bo mialam jakies mdlosci poranno- przedpoludniowe i nie moglam nic przelknac :/ Gdyby nie plastry to pomyslalabym ze jest jakis inny powod tych sensacji zoladkowych
![]() Cytat:
![]() ![]() Miśku, ja tez jestem zdania Dorinki: ze nic tak nie mobilizuje jak wspolny wysilek na zajeciach, wiem po sobie ze nigdy nie chce mi sie w domu zrobic tyle serii i powtorzen ile na zajeciach. Ale fakt, wiem o co Ci chodzi, chodzilam kiedys na tae bo do takiego fajnego przystojnego chlopaka. Wytrzymalam prawie rok bo zajecia byly super, ale niesamowicie mnie denerwowaly te laski w pelnym make upie i jak najkrotszej koszulce, machajace mu "walorami" przed nosem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie
Długo mnie nie było, juz nawet pod starym nickiem nie moge sie zalogowac ale widzę że watek trwa dalej i pewnie bedzie trwał. Serdecznie pozdrawiam wszystkie dziewczyny !! |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy poprzednich tabsach ani krostki nie miałam ![]() L_V ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
a stary nick to..............
#2246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | ||||
Zakorzenienie
|
Kojarzę - jak dla mnie zbyt duszące. Moja nauczycielka od matematyki ich używała, niedało się oddychać w pracowni.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Butter, zacznij od badania poziomu hormonów. Jeżeli zmiana tabsów to spowodowała, to ewidentnie jest to problem o podłożu hormonalnym. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 10:46 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!!!!!!!!!!! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziwne jest to, że krostki nie wyskakują mi właściwie na twarzy, tylko na plecach i na ramionach, a właściwie tylko i wyłącznie z prawej strony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Przyczajenie
|
Moj stary nick to poprostu Nadia.
Dzis weszłam bo mam pewnien problem i myślałam ze moze któras z was miała to samo i jakos mi to pomoże. |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
L_V teoretycznie to takie proste, myślisz że z powodu kilku pryszczy w dodatku od niedawna jakiś lekarz zleci ButterB badania hormonalne ? ![]() ![]() ![]() ![]() A prywatne robić to kupa kasy ![]() Oczywiście badania u mnie niczego nie wykazały ![]() ButterB albo dobra kosmetyczka albo dobry dermatolog, ja tak bym zrobiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.