2008-12-10, 10:43
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 86 pkt / 100% pozyt.
|
Nowe ciuchy, bielizna + glany rozm. 39 szybko wymienię
Na wymianę mam kilka nowych rzeczy (jeszcze z metkami więc nadadzą się na prezent):
1) Koronkowa bluzeczka Mango - na metce rozmiar L, ale moim zdaniem pasuje też na M
2) Komplet czerwonej bielizny przywieziony ze Szkocji (rozmiar stanika 80B, majtki wg metki to 40/42, ale na 38 też powinny być dobre - na zdjęciu nie widać, ale komplet przeszyty jest czerwoną błyszczącą nitką)
3) Różowe stringi przywiezione ze Szkocji (rozmiar z metki 44-46 ale wypadają chyba troszkę mniejsze)
4) Glany Bust'a'Grip rozmiar 39, noszone przez ok. 2 miesiące, nie są zbyt zniszczone. Zapłaciłam za nie 217 zł.
Rzadko wymieniam się na ciuszki, jeśli tak, to interesują mnie tylko nowe lub mało noszone w rozmiarze S lub małe M (najchętniej bluzy, sweterki, longi). Poszukuję za to dużych toreb mieszczących A4, jasnego podkładu (średnia/górna półka) i perfum.
Zapraszam też do mojego wątku kosmetycznego http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294870
Mała prośba - jeśli interesuje was coś u mnie, to napiszcie co, a nie wklejajcie linka ze zdjęciem.
Dokładka w poście #19!
Edytowane przez encore1fois
Czas edycji: 2008-12-12 o 12:48
|
|
|