|  2008-12-10, 11:43 | #1 | 
	| Zakorzenienie 

Przekupka: 86  pkt  / 100% pozyt.

| 

Nowe ciuchy, bielizna + glany rozm. 39 szybko wymienię

Na wymianę mam kilka nowych rzeczy (jeszcze z metkami więc nadadzą się na prezent):1) Koronkowa bluzeczka Mango - na metce rozmiar L, ale moim zdaniem pasuje też na M
 2) Komplet czerwonej bielizny przywieziony ze Szkocji (rozmiar stanika 80B, majtki wg metki to 40/42, ale na 38 też powinny być dobre - na zdjęciu nie widać, ale komplet przeszyty jest czerwoną błyszczącą nitką)
 3) Różowe stringi przywiezione ze Szkocji (rozmiar z metki 44-46 ale wypadają chyba troszkę mniejsze)
 4) Glany Bust'a'Grip rozmiar 39, noszone przez ok. 2 miesiące, nie są zbyt zniszczone. Zapłaciłam za nie 217 zł.

Rzadko wymieniam się na ciuszki, jeśli tak, to interesują mnie tylko nowe lub mało noszone w rozmiarze S lub małe M (najchętniej bluzy, sweterki, longi). Poszukuję za to dużych toreb mieszczących A4, jasnego podkładu (średnia/górna półka) i perfum.
 Zapraszam też do mojego wątku kosmetycznego http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294870

Mała prośba - jeśli interesuje was coś u mnie, to napiszcie co, a nie wklejajcie linka ze zdjęciem.

Dokładka w poście #19!

Edytowane przez encore1fois
 Czas edycji: 2008-12-12 o 13:48
 | 
	|     |   |