Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-10, 23:19   #1230
mariolasl
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !

Nikula5 witaj serdecznie!
Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
acha jedna ze wpsołlokatorek kotra byla juz w 24 tygodniu ciązy poleciła mi na moj wilcze pragnienie herbatke z Hipp wklejam link http://www.i-apteka.pl/product-pol-2...iazy-200g.html mowi ze bardzo fajnie sie po niej cuzje i nie chce sie az tak pic, a i pijac duzo trzeba pamietac aby uzupełniac witaminy i mikroelementy ktore teraz raz ze dzidzia zabiera a dwa ze wysikujemy i ta herbatka jest super bo uzupełnia wsyztsko a w ododatku jest dobra w smaku ! to tak jelsi ktoras by chciała
chciałaby, chciała
Szczególnie, że na wodę nie mam ochoty, a herbaty w takich ilościach, jak przed ciążą pić nie powinnam , więc nie piję i mam problem, czym tu zaspokoić pragnienie.
Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
mi rosną i już na dniach musze stanik kupić bo ze starego sie wylewają
I na dodatek bolą przy bieganieu po schodach i jak sie w łózku przewracam z boku na bok
Mam tak samo i w przyszłym tygodniu koniecznie musze się zaopatrzeć w nowe staniki. Majtki już sobie kupiłam, postawiłam na takie niskie, coś w stylu małych szortów.
Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Ktos napelnil mnie nadzieja. Zaczynam wierzyc ze nie wszystko stracone. Owu byla pozniej to i ciaza mlodsza. Tak teraz bede myslec.
Dziekuje dziewczynki
Syla, uszy do góry, my tu będziemy mocno kciuki trzymać za ciebie. Ja np z góry założyłam, że owulację miałam później (bo miałam) i termin porodu mam na ok 17.07, a nie na 10.07.
Myśl pozytywnie, nie stresuj się (o ile to możliwe), bierz leki i dużo wypoczywaj.
Tym razem musi być dobrze