2008-12-10, 23:29
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !
Cytat:
Napisane przez mariolasl
Większość ciuchów wylądowało już w hermetycznych pudłach na poddaszu, zostałam bez kurtki/płaszcza zimowego (na szczęście u mnie ciągle jesień i to niezbyt zimna) - czas wybrać się na zakupy. Dosłownie kilka rzeczy sprzed ciąży nadaje się jeszcze do noszenia.
Jednak... cieszę się. Tak bardzo chciałam być mamą, tak bardzo chciałam być w ciąży, poza tym czuję się świetnie. A ponarzekać troszkę zawsze można
|
A ja dopiero zauważyłam że ty też z tych samych stron A możesz zdradzić z jakiego miasta lub rejonu piszesz?
Cytat:
Napisane przez megi b
Czy wy też macie odczucie, że te tygodnie strasznie szybko lecą? Oby cała ciąża tak zleciała  miłego dnia 
|
Mi sie wydaje że powoli lecą... a ja jestem strasznie niecierpliwa więc mnie to drażni.
Cytat:
Napisane przez Gizmiatko
dziewcyzny czy wy podcierajac sie macie sluz ? tzn nie jakies ogromne ilosci ale czy w ogole macie jakis sluz czy na bieliźnie czy na papierze toaletowym bo ja nie wiem co myslec , wczensiej przed palmieniami mialam i pozniej te plamienia no i teraz zagladam clay czas na papier i doszukuje sie jakis nowosci i nie wiem czy to normlane czy ..... mam sie znow bac
|
Ja mam cały czas śluz. Niestety wkładki są niezbędne.
Cytat:
Napisane przez BASIA3333
Jeszcze nie mam planu jak zorganizować sobie wolne dni. ( najbardziej cieszy się mój mąż , bo częściej na obiady będą jego ulubione pierogi ruskie)  )).
|
Znowu mi się przypomniały pierogi ruskie moje ulubione, których już tak dawno nie jadłam od paru dni za mną chodzą... Ewentualnie mogłabym sobie kupić w jakimś polskim sklepie, ale ja marze o takich prawdziwych domowych... Dziś mój małżonek robi mi stolnice żebym mogła sobie zrobić hihi...
Cytat:
Napisane przez syla39
Bylam u ginekologa, z placzem wiec przyjeli. Ciaza wyglada na mlodsza niz powinna wiec albo zaszlam w nia pozniej albo sie nie rozwija  . Obstawiam to drugie bo to samo uslyszalam w maju i skonczylo sie jak sie skonczylo  .
Wiedzialam ze nie ma mnie co na liste wciagac. Zycie jest niesprawiedliwe  . Okaze sie wszystko za tydzien na kontroli. W kazdym badz razie tabletki mam brac.
|
Syla ja cie rozumiem, bo też panikara jestem ale musisz być dobrej myśli! Moje maleństwo też jest młodsze niż wynika to z OM ale lekarz słowem nie wspomniał że coś może być nie tak. Tylko ja "mądra" czytam czasem różne takie w internecie i sie potem stresuje... Słuchaj będzie dobrze bo NIE MA INNEJ OPCJI!!!
Cytat:
Napisane przez truheart
No i bardzo dobrze  przecież żadna z nas (no może oprócz Ani  ) nie może ze 100% pewnością powiedzieć kiedy doszło do zapłodnienia. Mój fasol na I usg też został obliczony na tydzień wcześniej ze względu na wielkość, a potem nadrobił (a) i teraz zgadza się z obliczeniami wg om 
|
Ja teraz mam lepszy apetyt więc licze że moje szczęście też nadrobi
|
|
|