Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - szukam przyjaciolki do odchudzania. wsparcie.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-14, 16:35   #10
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx
Dot.: szukam przyjaciolki do odchudzania. wsparcie.

Cytat:
Napisane przez Pani Elektryk Pokaż wiadomość
Moze odrazu zapytaj "jak zostac anorektyczka" ? bo pewnie niedlugo sie do tego stanu doprowadzisz... i bedzie bol dopiero wtedy masz 174 cm wazysz 62 i dla Ciebie to za duzo ? twoje BMi to ok 21 (w przyblizeniu) a waga normalna jest 18.50-24.90 wiec masz wage idealna a z tego co widzze chcialabys wazyc 55... uwazasz ze fajnie jest miec "niedowage" ? zastanow sie moze zanim podejmiesz decyzje o odchudzaniu zeby nie skonczylo sie ze zalozysz temat "jak wyleczyc sie z anoreksji" ))) rozumie jesli ktos wazy duzo jest gruby wiec chce scudnac...- bo ma nadwage, ale zeby ktos chcial miec niedowage? pierwsze slysze... pamietaj tylko ze robisz to sama na swoje wlasne zyczenie... a co do oponki na brzuchu to niestety ale masz zle informacje bo jesli chudniemy to i chudnie wszystko lacznie z oponka znam wiele przykladow
Pozdrawiam.
no akurat te tabletki tak nie dzialaja chyba ze moje wszystkie znajome ktore je biora sa jakies "inne" i tylko na nie tak dziala ze opona zostaje ten tluszcz to tak najlepiej cwiczeniami... a ja po prostu mam brzuch duzy nie chce miec niedowagi...ale zrzucic brzuch i caly czas cwicze a do tego ograniczam jedzenie... moze 55kg to zbyt wymarzona waga ale przy 60 wygladam tak samo jak przy 64...wiec chcialabym po prostu zeby ktos to zauwazyl a nie wyzywal od grubasa...a tak bywa...

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując