![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
szukam przyjaciolki do odchudzania. wsparcie.
jestem tu nowa. wiec moge jeszcze poprłniac bledy w dodawaniu tematow czy postow.
dzisiaj postanowiłam schudnac. nie chce czekać na jutro. już dziś postanawiam sie zmienić. chciałabym znaleść tutaj kolezanke/przyjaciolke. kogoś kto będzie mnie wspierał i ja ją bede wspierać. mam 163wzrostu i waze 60kg. marze o wadze 48 kg. czkeam na odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: szukam przyjaciolki do odchudzania. wsparcie.
hejj!
![]() ja z miłą chęcią przyłączyłabym sie do Ciebie ![]() mam na imie Justyna ;-* też waże 60 kg ![]() na razie chciałabym do końca roku schudnąć jakieś 2 kilo,bo wiem ze wiecej nie dam rady...do stycznia chciałabym juz 55 ./.. ale cięzkoo z tą moją silną wolą.. ![]() pozdrawiam
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witaj Justyna!
![]() no do konca roku wystarczy 2 kilo. patrzac na to że zbliżają się swięta i będzie ciężko odmowić słodkości. ale musimy być twarde i nie poddawać sie ![]() masz jakieś sprawdzone tabletki herbatki czy jakieś inne wspomagacze? ja kupiłam sobie ispagul. to są takie łupinki z nasionek babki. i mają one pęczniec w zoladku i w ten sposob zapychają. tylko trzeba dużo pić. zobaczymy jakie beda efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
48 kg - nie za mało?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
oo...musze przyznać że nie słyszałam jeszcze o takich tabletkach ^^
ja myślałam nad lineą albo therm line II ? ![]() tylko sama juz nie wiem..czy faszerować sie tymi tabletkami..hmm w ogóle to dzisiaj jakaś masakra ,za duzo zjadłam i kotleta odsmazonego i góree czekoladowych płatków z mlekiem.... ![]() także od jutraa juz zaczynam na pełnej parze... ![]() czyli dużo wody,warzyw,postaram sie jak najwiecej ćwiczyc chociaz ciezko u mnie z tym... noo ii zeroo słodyczyy! ...;p
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja uważam ze 48 to dość odległa waga. wiec można troszke pomarzyć i chociaż polowe sukcesu zdobyć
![]() ja dzisiaj zjadłam 2 kromki z szynką troszke warzywek z patelni 3 pierogi ze śliwką banana i najgorze... 2 kkawalki czekolady. mialam nie jesc wogole wslodyczy;/ ehh ale dzisiaj rano biegałam pol godziny. mam nadzieje że da to jakiś efekkt. a co do ispagulu to nie są tabletki tylko taki proszek. suszone łupinki . 2 kopiate lyzeczki daje sie do jogrtu albo do wody. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
eeee no to elegancko
![]() a widziasz..ja sie chyba dzisiaj poddałam normalnie ![]() jeszcze tata kupił ciasto.....wrr! ^^ nie noo od jutro hula hop,skakankaa i bioree sie za sieebiiiee! bo dzisiaj to porazka.. i powiem Ci ze jak przeglądałam sobie zdjecia modelek to sie tak zmotywowałam;d hm..wiec jak chcemy byc piekne to musimy pocierpiec;d ps.mozna wiedzieć ile masz latek?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie dolacze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Pani Elektryk Czas edycji: 2008-12-14 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no coz... mozliwe ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Witam xxolushiaxx
![]() Bardzo miło że ktoś dołączył do nas ![]() mówisz ze od 2 tygodni hula hop po 20 minut? ![]() i ile juz Ci ubyło kg? jjakieś sukcesy? pochwal sie ![]() u mnie to jest tak,ze moja waga stale sie utrzymuje bo nie mam silnej woli i po 2 dniach kończe diete ![]() no może najdłużej udało mi sie ją utrzymac przez tydzien... ![]() ale oodd jutra to sie zmieni!!!!! ![]() bardzo zmotywował mnie ten wątek i mam nadzieje ze razem damy rade ;-*
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Witaj xxolushiaxx
![]() ![]() ![]() musze wyprobować te ćwiczenia 6 Weidera. od jutra startuje ![]() ![]() i zanim sie zacznie diete i całe odchudzanie trzeba oczyścic organizm. tylko jak? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
tez mam 18
![]() powiedz mi jeszcze kochana jak masz na imie ![]() hm..najlepsze na przeczyszczenie organizmu jest picie codziennie rano szklanki wody z wyciśniętą cytryną (oczywiscie nie całą:p ) bardzo pomaga na wypłukanie toksyn z organizmu. iiiii jesc duzoo warzyw,troche mniej owoców,duuuużo wody,to podstawa. no i odstawić ciężkostrawne posiłki ![]() ja od jutra zaczynam faze "oczyszczania" ;D zrobie sobie ją przez tydzien ![]() ![]() aa jak jestes głoodna to pij duzoo wody,to pomaga,albo przegryzaj kawałki marchewki ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Kasia mam na imie ale jak wolisz mozesz mi mowic i kasia i kokoa.
![]() ja też zrobie sobie oczyszczanie ![]() ciezko bedzie pogodzić te ciwczenia z nauką. ale mam nadzieje ze znajde na nie czas. no i oczywiscie zeby mnie nic nie skusilo w szkole. ma byc do 1000kcal. max 1200. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
no to od jutra startujemy z oczyszczaniem organizmu
![]() ja tezzzz sie zważeee ![]() własnie dzisiaj tak sie zastanawiałam..co z tymi ćwiczeniami,bo też mam mase naukii i ciezko znaleźć czas na cokolwiek,ale postaram sie chociaz w tym tygodniu codziennie pół godzinki hula hop i skakanki ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ja od jutra zaczynam tez te cwiczenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Copyraptor
|
A ja to tak tylko wpadnę was objechać na początek, bo to pierwsza strona wątku, widzę (;
Oczywiście trzymam kciuki za wasze odchudzanie, ale już mi się płakać chce, jak tak patrzę na te wasze 'jadłospisy'. Kochane, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne dla takich kobietek jak wy wynosi ok. 2000kcal. Diety 1000 kcal są przepisywane kobietom z poważną OTYŁOŚCIĄ. A otyłość to choroba. Wy najwyżej chcecie zrzucić parę 'zbędnych' kilo. Nie powinnyście schodzić poniżej 1500 kcal dziennie. Gwarantuję wam, że rezultaty TEŻ BĘDĄ. Nie można patrzeć tylko na kalorie. To, że zjecie 1000 kcal nic wam nie da, jeżeli na śniadanie zjecie płatki czekoladowe, później długo nic, trochę warzywek, trochę słodkich pierogów, a na kolację nic, bo "och jak się dziś obżarłam słodyczy od jutra już nic!". Przy trzech posiłkach dziennie i 1000 kcal zrujnujecie sobie metabolizm. Będziecie tyć z powietrza. Nadrobicie to, co straciłyście, w ciągu paru tygodni + zapasy, bo organizm będzie się bał kolejnej "klęski głodu". Poczytajcie sobie mądre topici na stronie, skomponujcie zdrowe jadłospisy, i chudnijcie z główką : ) Trzymam kciuki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
ee nauczysz sie spokojnie:p
ja na początku tez nie potrafiłam i spadało mi cały czas,ale weszłam w wprawe i teraz moge kręcic nawet godzine:p Witam Cie Olu ![]() noo ja tez od dzisiaj ćwiczonka, zaczynam oczyszczanie organizmu, na śniadanko wypiłam wode z cytrynką,kromeczke chleba z masłem ,szynką i jajkiem + obważanki na mące przennej i jabłko ![]() na przerwie w szkole wystarczy mi kawusiaa lece, trzymajcie sie ![]()
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
hej Babeczki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Ja też się przyłączam
![]() ![]() Kokoa, ja podobnie jak Ty mam ok 163 cm wzrostu a ważę 52 kg. Pewnie stwierdzicie, że prawidłowo? może. Tylko, że jak pewnie dobrze wiecie waga nie świadczy o naszym rzecywistym wyglądzie bo każdy jest inaczej zbudowany. ja np mam "drobne kości" które ważą pewnie mniej niż u wielu innych dziewczyn ;P i podobnie jak GLICERYNA nie wiem ile bym chciała ważyć ale wiem jak chciałabym wyglądać. Tym bardziej, że... ja odchudzam się od dwóch tygodni - dieta "1000 kcal" i ćwiczenia po 1h dziennie, i wiecie co? Na wadze straciłam zaledwie jakieś 2 kg ale wyglądam o niebo lepiej ![]() Takich efektów jak teraz to jeszcze u siebie nie widzałam ![]() Jeśli mogę wam coś poradzić to powiem wam, żebyście ćwiczyły. Chociaż pół godzinki dziennie. Bo to naprawdę pomaga. A ćwiczenia też mogą być przyjemne i wcale ne takie ciężkie ![]() A zielona herbatka to też dobry pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Jestem Asia, mam 19 lat... 177cm wzrostu i za dużo kilogramów ![]() ![]() Ostatnio trochę schudłam (jestem na diecie niełączenia), ale i tak zostało mi jeszcze z 4-5kg. Nie lubię się ważyć, bo później mam jeszcze większego doła niż przed wejściem na wagę, z resztą mam starą taką, popsutą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do wspomagaczy to brałam aplefit - nic nie dał, chrom - to samo. Jedynie TL II był ok, zjadłam 240 tabletek i odstawiłam, hamował apetyt, więcej spalałam podczas ćwiczeń = byłam mokra jak mysz ![]() ![]() Od jakichś 2 tyg. jem dużo mniej, nie czuję głodu i to jest dziwne. Jakbym mogła to pewnie w ogóle bym nie jadła szok ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś zjadłam: Ś: tosty z jasnego chleba (innego nie było ![]() ![]() O: kapuśniak ![]() P: ciasteczkaaaa ![]() ![]() Noo... a na kolację nie mam w sumie pomysłu. Jak mi się zachce to zjem jabłko, albo maślankę straciatella, bo jeszcze trochę zostało. I oprócz tego moja kochana herbata czerwona La Karnita ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() miło ze jest nas coraz wiecej ![]() moze napiszecie ile chciałybyscie zrzucić kg? i zrobimy taką liste? ![]() ja na początek 5 ![]() dzisiaj mam bardzo duzo nauki i nie wiem czy dam rade coś poćwiczyć ![]() na obiadek zjadłam sobie ryż z brokułami,zapchałam sie tym dosłownie i nie mam juz na nic ochoty:P na dodatek pije masee wody ^^ ale mam nadzieje ze to coś pomoze a na kolacje planuje zjeść sobie bułeczke z ciemnego pieczywa z'serkiem danio ogorek z czosnkiem' i jabłuszko,tylko postaram sie tak przed 18 ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
MaterialGirl stwierdzenie jakie pewnie wiekszosc z was zna ze powinno sie jesc o 18 jest bledne...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia ile chciałabym zrzucic bardziej zależy mi na zmniejszeniu obwodu tu i ówdzie (czytaj: uda, talia, łydka... ble ble ble) niż na stracie wagi ![]() ![]() ![]() MATERIAL GIRL co Ty na to zeby zapisywać swoje wymiary i wagę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.