Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-15, 09:29   #4369
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Melduję się
Tż uciekł na piwo z kolegami, a ja będę okupować wizaż
Macie cudeńka pozdrowienia od mojego faceta, bo pokazywałam mu foty niektórych z was na nk. Mówił, że niezłe laski. A on lubi taki z sadełkami różnego rodzaju, więc mu mówię - dość patrzenia, bo zakochasz się. No i posłuchał, na szczęście chociaż wszystkie byłyście w jego typie
haahah mów mi tak jeszcze tak przy okazji pozdrów TŻta

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
a ja się zastanawiam jak wyglądają bez makijażu, liposukcji, innych operacji plastycznych, photoshopa itp
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
guanta - a nie sądzisz, że one by czasami wolały pierdzielnać się na wyro i poodpoczywać niż liczyć kalorie i myśleć ile mogą jeszcze zjeść?
guanta - długich nóg nie ale wąskie ramiona owszem bo plastyka poszła przecież tak do przodu, że nie wiadomo co ci nie długo, wszczepią odszczepią itp.
Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Ale trzeba też pamiętać mimo wszystko, że miski to nie tylko twarz, tapeta i fryzura, ale ciało, ruch, dieta.
pisałyście o tych wszystkich MISSkach powiem wam jedno, miałam 2 koleżanki które brały udział w wyborach miss jedna tylko w takich regionalnych a druga polskich i światowych, nie raz rozmawiałam z nimi o tych laskach które biorą udział w konkursach to oprócz tego że dziewczyny są po operacjach plastycznych to mają takie a nie inne ciała bo one jedzą a potem wymiotują czyli bulimie itp... (nie każda bulimiczka wygląda jak szkielet...) tak statystycznie to 2 na 10 regularnie ćwiczą, jedzą zdrowo i zbają o swoje ciało i zdrowie, a reszta to ma taką genetykę że po prostu nic nie musi robić tak jak te moje dwie koleżanki, więc jak widzicie to ona już tam mają i tyle eh tego mogę im zazdrościć

Aha i miałam wam pokazać jakiś czas temu w Anglii do finałów wyborów Miss dostała się Chloe Marshall dodaję zdjęcie (jako ciekawostka jej BMI to ok 26)

kucze nareszcie was nadrobiłam... przez ten tydzień miałam jedną wielką masakre... teraz też nie zapowiada się najlepiej ale cóż życie :P

Malwinko hihi tylko ja na horyzoncie, kurcze musiałam wszystko przeczytać co naskrobałyście czasami normalnie przesadzacie
miłego dnia

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora