|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
oj z katarem to Cię chyba nie będę namawiała na basen
![]() Cytat:
idę spać... nic nie umiem i coś mi gardło od 2 dni zaczyna dokuczać :/ z rana boli, potem co jakis czas lekko drapie i ogolnie caly czas trzyma sie mnie takie dziwne uczucie jakby mi urósł trzeci migdał (bo mi go nie wycieli ). może to autosugestia, bo mam tak odkąd mi babka powiedziała, że mam powiększoną tarczycę |
|
|
|
|
#4322 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja sie melduje ze powrocilam.. ledwo..
czy ja wstane??![]() a tak wogole to w Niemczech ja czuje juz swieta od wrzesnia ![]() tak tak w sklepach mikolaje, w oknach lampki itp :P to dopiero powariowali ![]() nio i podsumowujac sobotni wieczor minal nam super w towarzystwie znajomków ![]() padam..... |
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc, witam niedzielnie
![]() Zaraz się zbieram i ogarniam bo musze sie wziac za nauke w srode egzamin...a tak mi sie nie chce zyje swietami, rozleniwiłam się okropnie szkoda gadac...jeszcze brat mnie od rana w****ia...nie no bosko
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
mi też się nic nie chce. Nadal czuję zakwasy po basenie i mnie to wkurza. Zjadłabym coś dobrego, ale ndz więc nie liczę na nic zjadalnego, chyba, że rosołek będzie
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie wlasnie lachony ogladam a mialam sie uczyc :P Nowa miss world- Rosjanka na nia stawialam ale ciacho
chcialabym taka byc wiecie co ogladalam jakis program o modzie i mowili o Gosi Baczynskiej- moze to zle myslenie ale ona jest zla promocja dla wiekszych babek jak tak sie jej przygladalam wyglada na bardzo niezdrową i ten tragiczny makijaz...nawet moj brat przyznal racje.. Robi takie fajne ciuchy a sama... eh bardzo srednio wyglada... Juz nie chodzi o figure bo wiadomo...ale wlosy makijaz tyle stylistek ma a sama jak kopciuszek...doslownie ![]() gdybym miala takie zdolnosci i tyle ciuchow........eh milosc do szmatek przeze mnie przemawia
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się już jakoś nie zachwycam tymi miskami, bo wtedy tylko siada moja samoocena. Staram się po prostu ich nie widzieć
Tak lepiej dla mnie i dla mojego humoru.
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Toz Ty sliczna jestes
![]() mnie takie laski mobilizują- skoro one moga to ja tez , zreszta lubie patrzec na ladne kobitki
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się zastanawiam jak wyglądają bez makijażu, liposukcji, innych operacji plastycznych, photoshopa itp
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niektóre są z nich wyjątkowo ładne, piękne, o ciekawej urodzie, a inne jakieś takie sztuczne wyglądają. Ale mimo to wolę na nie nie patrzeć. Mnie akurat nic takiego nie mobilizuje. A swoją drogą, malina ma trafne spostrzeżenia dotyczące zabiegów upiększających, które mogły przejść takie panie. Poza tym- po świetnym makijażu, 8 stylistach u boku, wszystkie wyglądałybyśmy jakoś "piękniej", ale nam bez tej całej szopki nic nie brakuje
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
e tam operacje operacjami ale piekne wypracowane na silowni ciala i chec dbania o siebie mi sie u nich podobaja
nie nalezy zapominac ze te misski z gornej polki sa inteligentne i wyksztalcone :P
|
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co ona ma w sobie nadzwyczajnego? co druga panna teraz tak wygląda :/ no, może poza figurą ale te wszystkie miski od jednego chirurga wyszły, więc na figurę nawet nie patrzę
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż na upartego można powiedzieć, że jesteśmy zazdrosne złośnice. Guanta, dla mnie masz na tyle ciekawą urodę, że przewyższasz nią nie jedną z misek, które ubiegają się o pozycje w tych zawodach. Niczego ci nie brak, więc nie musisz się napalać na jakieś panie z tv. Popatrz czasem na siebie z przymrużeniem oka
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głównie dlatego, że są niemal identycznie wszystkie |
|
|
|
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście była to gruba przesada, ale coś w tym myśleniu jest. Widocznie dzisiaj pewne charakterystyczne cechy ubioru są tym absolutnym minimum, żeby "wyglądać naj". A miski mają swój odrębny system, np. zabiegów upiększających, o których już wspomniałam, żeby "być naj".
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
wolalabym byc taka "sztuczna i skopiowana" niz meczyc sie z nadwaga wypadajacymi wlosami i wiecznymi problemami z cerą
nie wiem czy zdecydowalabym sie na operacje plastyczne ale na szereg stylistkow kosmetyczek wizazystow i fryzjerow odrazu- biorę bez gadania.. a co do patrzenia na siebie z przymruzeniem oka- robie to przez 95% zycia inaczej juz dawno zamknelabym sie w piwnicy z cala masa kompleksow Adrijah- ja nie wiem gdzie Ty widzisz taka co druga panne jak ta Rosjanka no chyba ze myslisz o tyc nieudolnych kopiach na polskich ulicach a chirurg jej nie dal wąskich ramion i dlugich nog fakt faktem wszystkie kobitki na miss world sa do siebie podobne- bo wszystkie sa perfekcyjnie przygotowane.. z pelna swiadomoscia chcialabym kiedys, zeby ktos nade mna tak popracował
Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-12-14 o 13:45 |
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
nice - no własnie wcale nam nic nie brakuje
guanta - a nie sądzisz, że one by czasami wolały pierdzielnać się na wyro i poodpoczywać niż liczyć kalorie i myśleć ile mogą jeszcze zjeść? ![]() nice - jakie zazdrosne? siedzę w make upie już 5 rok nieprofesjonalnie i przyglądam się co on może zrobić z człowieka i wiem, że jakbym zdjać im tapetę fryzurę to były by przeciętne jak większość lasek guanta - długich nóg nie ale wąskie ramiona owszem bo plastyka poszła przecież tak do przodu, że nie wiadomo co ci nie długo, wszczepią odszczepią itp.
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to już nawet wargi sromowe "odmładzają" i powiększają Punkt G, więc mnie już chyba nic nie zaskoczy
|
|
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka a nie pomyslalas, ze ja czasami wolalabym wytrzymac z dieta dluzej niz tydzien
i powodowac u facetow skręt karku? i czuc sie ekstra laska? ![]() co do plastyki ramion?? hmm mozna zmienic duzo ale za pomoca cwiczen odpowiednio dobranych zreszta widzialam, jak prezentowala sie ta blondi na tle calej reszty i bardzo mi sie spodobala...i sorry, ale nie uwierze, ze jest jakas kobieta ktora nie chcialaby sie czuc piekna ![]() i moze kogos uraze jak to napisze, ale pisanie, ze takie panie byly by przecietne jak wiekszosc pozostalych to dla mnie troche podbudowywanie się na duchu...po to mamy produkty do pielegnacji i makijazu zeby byc ladne nie?..ja juz więc nie wiem o co chodzi
Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-12-14 o 14:12 |
|
|
|
#4339 |
|
Wtajemniczenie
|
Adrijah też muszę przelecieć się do Złotych Tarasów
Twoja oferta aktualna może?
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale trzeba też pamiętać mimo wszystko, że miski to nie tylko twarz, tapeta i fryzura, ale ciało, ruch, dieta. Guanta, muszą mieć w sobie coś, żeby wystartować w takim konkursie. Jednak piękno jest dla każdego czymś innym. Z resztą te zawody już jakiś czas temu zaczęły wzbudzać niesmak szerokiego grona widowni. Nie tyle ze względów estetycznych, co w związku z pasmem plot, co która komu za miejsce na podium. Ja nie oglądam tego typu transmisji sama z siebie, nie czytam na ten temat z własnej woli, tylko czasem coś mi wpadnie w oko, ucho. Więc staram się ustosunkować. Ale jakoś temat mnie wcale nie pociąga. Może i są piękne, a może wcale nie. Choć napewno są o wiele atrakcyjniejsze ode mnie*. Zdanie wyraziłam. *Co może powodawać doły i inne takie, dlatego wolę myśleć, że miski i inne piękności nie istnieją
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-12-14 o 14:36 |
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez wyrazilam
![]() tylko troche mnie dziwi, ze chude miss to odrazu- tapeta sztucznosci operacje plotki i ogolnie nie a takie np. puszyste babki ( ktore tez bywaja modelkami i staruja w wyborach miss) - to super odwazne kobiece cudne i ogolnie rewelacja..a pisze to z pozycji osoby ktora sama ma 15 kg za duzo... no nie wiem ale konczę wywod
|
|
|
|
#4342 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę ze forum na temat missek sie rozkrecil
![]() a ja ledwo zipaam.. ![]() kac morderca nie ma serca ![]() ide robic parowki a'la strogonow z parówek polskich mamusia kochana i dała nam tylle prezentów
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Daria - hahaha o punkcie G nie słyszałam, ale słyszałm o wargach i "powrocie" błony dziewiczej
![]() guanta - ja rozumiem Cię, my mamy to co mamy chcemy to co one, a one może chca to co my? ![]() ja się czuję piękna mimo kg a jak komuś się nie podobam to niech sprd No mamy produkty do makijażu pielęgnacji itp. i uwierz jeśli ktoś się nie umie tym malować/modelować to i tak to mu niewiele da a makijażem można fakt faktem zdziałać cuda. a były by przeciętne w swojej wadze oczywiście - makijaż, stylista itp. naprawdę robi dużonice - oczywiście nie mówię że nie ćwiczą dietują itp. ale pomyśl jakie to wyrzeczenia itp. nie zjesz kawałka czekolady bo ci pójdzie w boki itp. ![]() guanta - nie mówię o chudych miss/ chudych modelkach że są sztucze ale prawdę mówiąc makijaż potrafi podkreślić urodę, wyciągnać kości policzkowe, wymodelować barki talię itp. rzeczy. muszą mieć urodę a podkręcić też można makijażem Ogólnie dla mnie konkursy miss są totalną głupotą bo siedzi 10-15 osób i wybiera miss a co z tymi miliardami na świecie? Jakby zrobić ogólne głosowanie to może co by z tego było
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko ja to odczytalam jako atak na te dziewczyny, nic na to nie poradze w sumie kazdy ma swoje zdanie i niech tak pozostanie
![]() eh a ja sie musze uczyc uciekam Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-12-14 o 15:14 |
|
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
nie martw się nie jestem anty- ładne kobiety bo i sama czasami się pooglądam na ulicy za ładną dziewczyną, ale po prostu dla mnie takie ocenianie mija się z celem
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Ocenianie mija sie z celem
ale to nie ja napisalam ze sa zrobione wymalowane itp ![]() mnie sie one po prostu podobaja i tyle |
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
guanta ja nie podważam tego, że ci się podobają, ani tego nie neguję... tylko po prostu siedząc w make-upie i programach graficznych (tym się zajmuję) znam ich możliwości i sposoby zamazywania rzeczywistości
dobra eot
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
ja w tym nie siedze zawodowo ale amatorsko od ladnych paru lat maluję i jestem malowana i wiem, ze z małpy czlowieka nie zrobisz nawet z najlepszą kolorowką pod sloncem
PS i inne grafiki tez odpadaja podczas wystepow w bikini na zywno na plazy..
|
|
|
|
#4349 | |||
|
Zakorzenienie
|
boszzz ale ze mnie sierota
pojechałam z Tatą na stację 25 minut wcześniej żeby sobie kupić spokojnie bilet. Idziemy do wyjścia na peron już z biletem, ale stwierdziliśmy, że na mrozie stać nie będziemy i zostaliśmy w środku i czekaliśmy. Pociąg 17.09, więc mielismy jeszcze ze 13 minut, bo kolejek nie było. W pewnym momencie Tata do mnie "dzisiaj jest 14ty! od dzisiaj jest nowy rozkład!" i buch lecimy do rozpiski. Najbliższy pociąg o 17.39 mówił mi tydzień temu, że będzie zmiana, ale ja sobie ubzdurałam, że od poniedziałku ). Dobrze, że dzisiaj żadnego meczu nie było to Tata mnie zawiózł i nawet ze mną czekał na pociąg bo tak to ja bym tam chyba cholery sama dostała.A w pociągu mega tłumy podejrzewam, że byli zarówno ludzie, którzy nie wiedzieli, że nie ma tego o 17.09, jak i ci, którzy byli przygotowani na późniejszy odjazd + jeszcze mogli być ci, którzy dotarli trochę wcześniej, a planowali jechać o 17.43 (tego pociągu oczywiście też już nie ma )Cytat:
![]() ![]() a Ty coś wspominałaś ostatnio, że grono masz...? pokaż no się ![]() Cytat:
A niedawno na wykładzie z seksuologii prof powiedział nam, że rekonstrukcja błony jest juz klasycznym zabiegiem, niemal tak częstym jak powiększanie piersi do czego ten świat dąży...?Cytat:
nawet kiedyś filmiki na youtubie oglądałam jak babka pokazywała jak spłaszczyć brzuch, wysmuklić talię, zrobić "czekoladkę" na brzuchu, powiększyć biust itd itd, a wszystko przy pomocy pędzla fakt, wyjściową figurę trzeba mieć w miarę, ale i tak można ją nieco podrasować optycznie
|
|||
|
|
|
#4350 |
|
Moderatorka z pazurem
|
to rosjanka ma niezla figurke
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

i coś mi gardło od 2 dni zaczyna dokuczać :/ z rana boli, potem co jakis czas lekko drapie i ogolnie caly czas trzyma sie mnie takie dziwne uczucie jakby mi urósł trzeci migdał (bo mi go nie wycieli 

czy ja wstane??

tak tak

chcialabym taka byc
Tak lepiej dla mnie i dla mojego humoru.

co ona ma w sobie nadzwyczajnego? co druga panna teraz tak wygląda :/ no, może poza figurą