|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
oj z katarem to Cię chyba nie będę namawiała na basen
![]() Cytat:
![]() idę spać... nic nie umiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Wtajemniczenie
|
a ja sie melduje ze powrocilam.. ledwo..
![]() ![]() ![]() a tak wogole to w Niemczech ja czuje juz swieta od wrzesnia ![]() ![]() ![]() ![]() nio i podsumowujac sobotni wieczor minal nam super w towarzystwie znajomków ![]() padam..... |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Zakorzenienie
|
Czesc, witam niedzielnie
![]() Zaraz się zbieram i ogarniam bo musze sie wziac za nauke w srode egzamin...a tak mi sie nie chce ![]() jeszcze brat mnie od rana w****ia...nie no bosko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
Witam,
mi też się nic nie chce. Nadal czuję zakwasy po basenie i mnie to wkurza. Zjadłabym coś dobrego, ale ndz więc nie liczę na nic zjadalnego, chyba, że rosołek będzie ![]()
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
ja sobie wlasnie lachony ogladam a mialam sie uczyc :P Nowa miss world- Rosjanka na nia stawialam ale ciacho
![]() ![]() ![]() wiecie co ogladalam jakis program o modzie i mowili o Gosi Baczynskiej- moze to zle myslenie ale ona jest zla promocja dla wiekszych babek ![]() ![]() ![]() ![]() gdybym miala takie zdolnosci i tyle ciuchow........eh milosc do szmatek przeze mnie przemawia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Zakorzenienie
|
Ja się już jakoś nie zachwycam tymi miskami, bo wtedy tylko siada moja samoocena. Staram się po prostu ich nie widzieć
![]()
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
Toz Ty sliczna jestes
![]() mnie takie laski mobilizują- skoro one moga to ja tez ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4328 |
Zakorzenienie
|
a ja się zastanawiam jak wyglądają bez makijażu, liposukcji, innych operacji plastycznych, photoshopa itp
![]()
#4329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niektóre są z nich wyjątkowo ładne, piękne, o ciekawej urodzie, a inne jakieś takie sztuczne wyglądają. Ale mimo to wolę na nie nie patrzeć. Mnie akurat nic takiego nie mobilizuje. A swoją drogą, malina ma trafne spostrzeżenia dotyczące zabiegów upiększających, które mogły przejść takie panie. Poza tym- po świetnym makijażu, 8 stylistach u boku, wszystkie wyglądałybyśmy jakoś "piękniej", ale nam bez tej całej szopki nic nie brakuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
e tam operacje operacjami ale piekne wypracowane na silowni ciala i chec dbania o siebie mi sie u nich podobaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż na upartego można powiedzieć, że jesteśmy zazdrosne złośnice. Guanta, dla mnie masz na tyle ciekawą urodę, że przewyższasz nią nie jedną z misek, które ubiegają się o pozycje w tych zawodach. Niczego ci nie brak, więc nie musisz się napalać na jakieś panie z tv. Popatrz czasem na siebie z przymrużeniem oka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() głównie dlatego, że są niemal identycznie wszystkie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście była to gruba przesada, ale coś w tym myśleniu jest. Widocznie dzisiaj pewne charakterystyczne cechy ubioru są tym absolutnym minimum, żeby "wyglądać naj". A miski mają swój odrębny system, np. zabiegów upiększających, o których już wspomniałam, żeby "być naj".
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
wolalabym byc taka "sztuczna i skopiowana" niz meczyc sie z nadwaga wypadajacymi wlosami i wiecznymi problemami z cerą
![]() nie wiem czy zdecydowalabym sie na operacje plastyczne ale na szereg stylistkow kosmetyczek wizazystow i fryzjerow odrazu- biorę bez gadania.. a co do patrzenia na siebie z przymruzeniem oka- robie to przez 95% zycia inaczej juz dawno zamknelabym sie w piwnicy z cala masa kompleksow Adrijah- ja nie wiem gdzie Ty widzisz taka co druga panne jak ta Rosjanka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-12-14 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
nice - no własnie wcale nam nic nie brakuje
![]() guanta - a nie sądzisz, że one by czasami wolały pierdzielnać się na wyro i poodpoczywać niż liczyć kalorie i myśleć ile mogą jeszcze zjeść? ![]() nice - jakie zazdrosne? siedzę w make upie już 5 rok nieprofesjonalnie i przyglądam się co on może zrobić z człowieka i wiem, że jakbym zdjać im tapetę fryzurę to były by przeciętne jak większość lasek guanta - długich nóg nie ale wąskie ramiona owszem bo plastyka poszła przecież tak do przodu, że nie wiadomo co ci nie długo, wszczepią odszczepią itp.
#4337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz to już nawet wargi sromowe "odmładzają" i powiększają Punkt G, więc mnie już chyba nic nie zaskoczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
Malinka a nie pomyslalas, ze ja czasami wolalabym wytrzymac z dieta dluzej niz tydzien
![]() ![]() co do plastyki ramion?? hmm mozna zmienic duzo ale za pomoca cwiczen odpowiednio dobranych ![]() zreszta widzialam, jak prezentowala sie ta blondi na tle calej reszty i bardzo mi sie spodobala...i sorry, ale nie uwierze, ze jest jakas kobieta ktora nie chcialaby sie czuc piekna ![]() i moze kogos uraze jak to napisze, ale pisanie, ze takie panie byly by przecietne jak wiekszosc pozostalych to dla mnie troche podbudowywanie się na duchu...po to mamy produkty do pielegnacji i makijazu zeby byc ladne nie?..ja juz więc nie wiem o co chodzi ![]() Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-12-14 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Wtajemniczenie
|
Adrijah też muszę przelecieć się do Złotych Tarasów
![]()
#4340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale trzeba też pamiętać mimo wszystko, że miski to nie tylko twarz, tapeta i fryzura, ale ciało, ruch, dieta. Guanta, muszą mieć w sobie coś, żeby wystartować w takim konkursie. Jednak piękno jest dla każdego czymś innym. Z resztą te zawody już jakiś czas temu zaczęły wzbudzać niesmak szerokiego grona widowni. Nie tyle ze względów estetycznych, co w związku z pasmem plot, co która komu za miejsce na podium. Ja nie oglądam tego typu transmisji sama z siebie, nie czytam na ten temat z własnej woli, tylko czasem coś mi wpadnie w oko, ucho. Więc staram się ustosunkować. Ale jakoś temat mnie wcale nie pociąga. Może i są piękne, a może wcale nie. Choć napewno są o wiele atrakcyjniejsze ode mnie*. Zdanie wyraziłam. *Co może powodawać doły i inne takie, dlatego wolę myśleć, że miski i inne piękności nie istnieją ![]()
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-12-14 o 14:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
ja tez wyrazilam
![]() tylko troche mnie dziwi, ze chude miss to odrazu- tapeta sztucznosci operacje plotki i ogolnie nie a takie np. puszyste babki ( ktore tez bywaja modelkami i staruja w wyborach miss) - to super odwazne kobiece cudne i ogolnie rewelacja..a pisze to z pozycji osoby ktora sama ma 15 kg za duzo... no nie wiem ale konczę wywod ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Wtajemniczenie
|
Widzę ze forum na temat missek sie rozkrecil
![]() a ja ledwo zipaam.. ![]() kac morderca nie ma serca ![]() ide robic parowki a'la strogonow z parówek polskich ![]() mamusia kochana i dała nam tylle prezentów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zakorzenienie
|
Daria - hahaha o punkcie G nie słyszałam, ale słyszałm o wargach i "powrocie" błony dziewiczej
![]() guanta - ja rozumiem Cię, my mamy to co mamy chcemy to co one, a one może chca to co my? ![]() ![]() ja się czuję piękna mimo kg a jak komuś się nie podobam to niech sprd ![]() nice - oczywiście nie mówię że nie ćwiczą dietują itp. ale pomyśl jakie to wyrzeczenia itp. nie zjesz kawałka czekolady bo ci pójdzie w boki itp. ![]() guanta - nie mówię o chudych miss/ chudych modelkach że są sztucze ale prawdę mówiąc makijaż potrafi podkreślić urodę, wyciągnać kości policzkowe, wymodelować barki talię itp. rzeczy. muszą mieć urodę a podkręcić też można makijażem Ogólnie dla mnie konkursy miss są totalną głupotą bo siedzi 10-15 osób i wybiera miss a co z tymi miliardami na świecie? Jakby zrobić ogólne głosowanie to może co by z tego było
#4344 |
Zakorzenienie
|
Malinko ja to odczytalam jako atak na te dziewczyny, nic na to nie poradze w sumie kazdy ma swoje zdanie i niech tak pozostanie
![]() eh a ja sie musze uczyc ![]() uciekam Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-12-14 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
nie martw się nie jestem anty- ładne kobiety bo i sama czasami się pooglądam na ulicy za ładną dziewczyną, ale po prostu dla mnie takie ocenianie mija się z celem
#4346 |
Zakorzenienie
|
Ocenianie mija sie z celem
![]() ![]() mnie sie one po prostu podobaja i tyle |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
guanta ja nie podważam tego, że ci się podobają, ani tego nie neguję... tylko po prostu siedząc w make-upie i programach graficznych (tym się zajmuję) znam ich możliwości i sposoby zamazywania rzeczywistości
![]()
#4348 |
Zakorzenienie
|
ja w tym nie siedze zawodowo ale amatorsko od ladnych paru lat maluję i jestem malowana i wiem, ze z małpy czlowieka nie zrobisz nawet z najlepszą kolorowką pod sloncem
![]() PS i inne grafiki tez odpadaja podczas wystepow w bikini na zywno na plazy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |||
Zakorzenienie
|
boszzz ale ze mnie sierota
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A w pociągu mega tłumy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a Ty coś wspominałaś ostatnio, że grono masz...? ![]() ![]() Cytat:
A niedawno na wykładzie z seksuologii prof powiedział nam, że rekonstrukcja błony jest juz klasycznym zabiegiem, niemal tak częstym jak powiększanie piersi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Moderatorka z pazurem
|
to rosjanka ma niezla figurke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.