Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-01, 15:10   #992
precious_81
Wtajemniczenie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV

Wczoraj nie miałam już czasu do Was napisać więc dzisiaj życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń i fasolinek

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Wiecie co, cieszyłabym się niezmiernie gdyby teraz się udało bo mogłabym teściom i rodzicom zrobić niespodziankę na dzień babci i dziadka.. A jaki wspanialy prezent dostałby mój mężluś na nowy rok
Też mi się marzy taki prezent dla rodzciów ale zobaczymy co ten miesiąc nam przyniesie.

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość
Mam nawet dobry humorek, a to zasługa tego, ze właśnie się dowiedziałam, ze do znajomych (u których będziemy spędzali sylwestra) nie przyjdzie parka, której nie lubię Też tak macie, ze niektórzy ludzie drażnią Was samym sposobem bycia?? Ja właśnie tak mam z tą parką....nic mi nie zrobili, ale jakoś ich zdzierżyć nie mogę
Też tak czasami mam, ale w końcu nie z każdym trzeba sie przyjaźnić.

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Wszystkim Starającym spełnienia marzeń i zdrowia!!!!! Wątek wrześniowo-październikowy 2009 już jest, to zapełniać go

I przesyłam fluidki.
Nawet nie wiesz jak bardzo się staramy go zapełnić

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Wszyscy powtarzają że najlepiej to wyluzować..Łatwo wam mówić jak ja już chciałabym wiedzieć czy mam dzidzie czy nie!
Ciężko mi przestawić się na tryb.. a co mi tam , co będzie to będzie...
Faktycznie strasznie niecierpliwa jesteś. Po pierwszym cyklu może już będzie Ci łatwiej tak się nie nastawiać. Ja nie miałam aż takiego nastawienia jak Ty a i tak się rozczarowałam więc teraz własnie udaje mi się podchodzić do tego na luzie. To chyba ten pierwszy starający cykl jest taki ważny dla nas

Cytat:
Napisane przez narzeczonaa Pokaż wiadomość
a czy uwazacie ze jezeli teraz zajdziemy w ciaze lub w najblizszym czasie to czy jesien to dobry miesiac na rodzenie. zawsze chcialam rodzic wiosną ale skoro postanowilismy zaczac juz teraz to jakby sie udalo to bedzie jesien. zaleta taka ze mozna nosic lekkie ciuszki i nie trzeba kupywac ich az tak duzo (bo czesc np. tuniki ktore mam teraz mozna smialo nosic w ciazy). a przyznam ze ubierania sie na cebulke nie znosze
Też kiedyś się zastanawiałam jaki miesiąc lepszy i tak naprawdę każdy ma swoje plusy i minusy. Jesień może nie sprzyjać zbytnio pierwszym spacerom, ale za to nie trzeba sie martwić o kurtki, kozaki itp. no i jeszcze pociążowe kilogramy można zakryć swetrami i latem pokazać się już z piękną figurką

Cytat:
Napisane przez DDosiek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ogłaszam wszem i wobec, ze jestem w ciąży!! beta : 57
jeszcze nie dociera, ale się cieszę. Oj, teraz sie zacznie...
a objawów nie mam absolutnie żadnych.
no, tylko temperatura i beta i trochę test.

ja początkowo chciałam rodzić w sierpniu, na rocznicę ślubu, ale sie nie udało, więc wyszedł wrzesień i się cieszę, bo będzie jeszcze ciepło i z wielkim brzuchenm nie będe w zimie chodzić. Mam tylko nadzieję, ze latem nie napuchnę od upałów.

Zarazem chciałam Wam życzyć w nowym nadchodzącym roku samych szczęśliwości, sukcesów, spełnionych marzeń. Zdrowia, trochę pieniędzy i ogromu miłości. I przede wszystkim wiary w cuda.
Serdeczne gratulacje Piękna wiadomość akurat, dla Was Nowy Rok zapowiada się szczęśliwe.

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
ja zaraz pędzę szukać apteki czynnej by zrobić test, więc trzymajcie

jak wogóle udała się zabawa? bo u mnie było super, wytańczyłam się za wszystkie czasy
Już po testowaniu, bo ja nadal trzymam

U nas Sylwester bardzo fajnie i niestety bardzo szybko minął, chociaż dzisiaj jeszcze były poprawiny

--------------------------------

Ciekawe czy ja też będę miała szansę zrobić test w tym miesiącu? Póki co cały czas czuję kręcenie w jajnikach jakbym ciągle miała owulację. No i wczoraj jak wzięłam sie za sprzątanie (bo imprezka była u nas) to wszystkie te mleczka, płyny do mycia czułam normalnie w buzi, jakbym je pija, a przecież nie dotykałam rękami buzi. Trochę mnie to zastanowiło, ale to pewnie zbieg okoliczności. Czeka mnie jeszcze tydzień wyczekiwania.
precious_81 jest offline Zgłoś do moderatora