Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przespałam się z chłopakiem przyjaciółki..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-04, 11:02   #192
Słodkaaa
Zakorzenienie

Dot.: przespałam się z chłopakiem przyjaciółki..

Cytat:
Napisane przez Avv Pokaż wiadomość
Tak, tylko najgorsze jest to, że ona zrobiła to właśnie po raz kolejny.
Przecież w pierwszym poście jak byk jest napisane, że swoje dziewictwo autorka straciła nad morzem także pod wpływem alkoholu.
To, że ląduje w łóżku jakiego faceta po wypiciu to kolejna sprawa. Sprawa autorki, jak ona czuje się, załatwiać takie, dla większości ważne sprawy po pijaku. Ona sama musi się przed sobą "wyspowiadać" .

ja też nie jestem zwolenniczką takich wystepków, i nie popieram bron Boże tego co robi/ zrobiła, ale każdy decyduje o swoim życiu, a może takie życie jej odpowiada??

Cytat:
Napisane przez _Emi_ Pokaż wiadomość
Ok, ja nie napisałam ze jest puszczalną czy inaczej. Bo nie mogę tak napisac. Ale wiem,że nie chciałabym miec takiej koleżanki nawet. I nie dam przyzwolenia na takie zachowanie. Ja nie mowie,że chlopak jest bez winy ale żeby tak postępowac? Nie miesci mi się to w glowie.

ja nie napisałam, że Ty, pisalam do większości także nie bierz tego bezpośrednio do siebie

Mnie sie również nie mieści w głowie jak można skrzywdzić kogoś w ten sposób.... ale stało się, teraz należało by zastanowić się dlaczego?? I wyciągnąc wnioski na przyszłośc...

Wszyscy piszą, że jest zła.. ona o tym wie....chyba już aż za bardzo....
Słodkaaa jest offline Zgłoś do moderatora