2009-01-05, 03:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziwne zachowanie podczas minetki ...
Cytat:
Napisane przez 2406kamila
Witam Was serdecznie.
mam maly problem 
troche krepujacy ale mam nadzieje ze mi pomozecie go rozwiazac...
do rzeczy ! 
kiedy moj Tż piesci moja lechtaczke mam dziwne drgawki ... moje nogi wariują  troche mnie to denerwuje ... nie moge sie skupic chciałabym lezec spokojnie i sie relaksowac a co chwile moje cialo zachowuje sie jak podczas padaczki :O okropnie mi z tym ... wiem ze te miejsce jest bardzo unerwione  i dlatego tak sie dzieje ... ale ja mam te drgawki naprawdę czesto  ...  jak leze spokojnie jest mi dobrze i bardzo mi sie podoba... nagle nie taki ruch jezyczkiem lub palcem moje nogi szaleją i juz po wszystkim... zaczynamy od początku ....  czasami sama zabieram jego paluszki z lechtaczki przez te moje dziwne zachowanie... a Tż myśli ze mi sie nie podba chcialabym sie tego pozbyc .. cos z tym zrobic... naprawde bardzo mi to przeszkadza w skupieniu sie na tym co robi moj ukochany
|
Cytat:
Napisane przez lexie
Możesz spróbować minetki w innej pozycji, tzn on leży, a Ty klęczysz nad nim. Wtedy bardziej się kontroluje wszystko, ja tę pozycję lubię znacznie bardziej niż leżącą. Może to by pomogło przy tym problemie, bo na nogach będziesz się opierać.
Oczywiście nie wiem w jakiej skali ten problem występuje, zakładam że to normalne zachowanie w trakcie pieszczot, kiedy trochę się traci panowanie nad ciałem.
|
To zupelnie normalne Tak jak pisze Lexie, sprobujcie nieco innej pozycji i sie tym nie przejmuj.
|
|
|