Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 09:05   #2143
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R
Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !

ale naskrobalyscie przez weekend... juz godzinke to nadrabiam

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
Hej Katarzynka, dzieki za odpowiedz balam sie linczu Aktualnie na 3 roku, czekaja mnie 2 sesje w ciazy, studia mam jednolite. Mam nadzieje ze jeszcze kilka dni i zmienie nastawienie, tym bardziej ze moj TŻ jest bardzo szczesliwy
nio to gratulacje
nastawienie zmienisz bardzo szybciutko

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
no to raz kozie śmierć

troche niewyraźne, ale sama robiłam - aktualnie jestem obrażona na męża ... i szybko mi nie przejdzie!
nionio pokazne juz macie te brzuszki... u mnie poza opuchnietym dolem brzucha i spyrka ktora mialam przed ciaza nie widac nic (poza tym ze w gacie sie nie mieszcze)

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
Gratulacje

Teraz Wa dziewczyny zaskocze

Bylam dzis u lekarza na kontroli u tej super gin na 12 mialam
zbadala mnie i zaczela robic usg mojej dzidzi i co sie okazalo ze nie ma jednej dzidzi a sa AZ 2:eek : Myslalam ze tam na zawal padne!!!!! teraz nie wiem co mam robic bo jestem tak rozkojazona ze OH!!!!!!! wsumie to mozliwe bo jestem z blizniat....ale dlaczego ja??? 19 lat i 2 dzieci:eek :

Poprostu Bede mama Blizniat!!!!:ee k:
GRATULACJE po prostu podwojne szczescie
ale wiadomosc naprawde - powalajaca
ze tak powiem 2 w 1

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
jak mowilam sorki za stroj ale jakos dzis nie mam nastroju do zdjec, tym bardziej ze wczoraj bylam na imprezie urodzininowej! na kotrej sie wkurzalam tylko bo kurde w nic sie nie umiałam zmiescic , w zadne eleganckie gacie, bluzki, w efekcie poszlam w workowatych ubraniach sprzed odchudzania czego efektem byl widok stodoły na zdjeciach czyli mnie w roli głownej !
no piekny... ciekawe kiedy u mnie bedzie cos widac

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
A jak tam z mdłościami?? Bo mi się chyba teraz dopiero zaczynają... z dnia na dzień jest coraz gorzej... i boję sie, że miłość do kibelka zakwitnie...
Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
mamusie!!! BŁAGAM o radę jak chociaż załagodzić jak nie pozbyć się mdłości!!! One mnie wykańczają
mi troche pomoglo czeste podjadanie (mimo ze sie nie ma ochoty) jesc malo a czesto

Cytat:
Napisane przez jusali Pokaż wiadomość
Mnie przedwczoraj wiezorem wzięły mdłości po kolacji w McDonald's... wiem, że jak się w końcu zwróci zawartość z żołądka to jest o niebo lepiej...Poza tym w ogóle praktycznie nie mam już mdłości
ja z msdonalda zrezygnowalam... ale za to bylam z mezem na pizzy (mialam mega ochote) i... nie zjadlam nawet jednego kawalka do konca bo dzidzi nie spasowalo papu do tego stopnia ze w momencie jedzenie podeszlo mi go gardla... brrr... obylo sie bez wizyty na kibelku ale ani kawalka juz nie zjadlam... jak moglo mu takie dobre jedzonko nie posmakowac??

faktem jest ze organizm sam dobrze wie co mu jest potrzebne i nam podpowiada co mamy zjesc zeby bylo dobrze

Cytat:
Napisane przez kasienka190 Pokaż wiadomość
Czytam czytam i nie wiem czy to mi sie juz pokielbasilo Mamy ten sam termin porodu a Ty piszesz,ze jestes w 5 tygodniu? O ile sie nie myle to jestesmy w siodmym(ja dokladnie 6 i 3 dni). Posluguje sie tu terminem od ostatniej miesiaczki.A Wy?Czy to ja jestem w bledzie?(Nie-nie odbierajcie mi przyjemnosci dodawania sobie tych dwoch tygodniale jesli taka okrutna prawda to mnie uswiadomcie)
ciaze liczy sie od odtatniej miesiaczki czyli liczysz dobrze
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora