2009-01-05, 10:59
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Cytat:
Napisane przez Foka29
Witam po przerwie ślubno - świąteczno - wyjazdowej.
Pamiętacie jek się śmiałam, że w dniu ślubu wypada mi owulacja?
Jak tradycja nakazuje, w noc poślubną... chyba spłodzilismy potomka   
Robiłam na razie 3 testy 3 dni pod rząd, na wszystkich ta druga kreska wychodzi bledsza... ale jest... z dnia na dzień bardziej wyraźna. Jutro zrobię test z krwi i zasuwam do gina.
Mąż się ze mnie śmieje, ze jak skoczy do hurtowni farmaceutycznej po kolejne testy to nas taniej wyjdzie.
Odbiło mi całkiem!
|
Wow! Ale numer! Leć szybko na betę
Cytat:
Napisane przez Foka29
No właśnie, w którym tygodniu (licząc od zapłodnienia) jest sens pokazywać się ginekologowi???
U mnie teraz zaczyna się 3 tydzień, czyli tzw 5 ciąży (bo o ile wiem, wiek ciąży liczy się od początku cyklu).
|
Właśnie to mnie zastanawia. Tak na chłopski rozum to trochę bez sensu. W końcu ciąża zaczyna się od zapłodnienia, a do tego najczęściej dochodzi w połowie cyklu
Cytat:
Napisane przez kobra913
CZESC DZIEWCZYNKI.witam po przerwie weekendowej.Niestety weekend byl fatalny. pamietacie te rozmowe o moim TZ z piatku???własnie!!!!!!i znów sie pokłucilismy w dodatku chyba mam napięcie przedmiesiaczkowe wygranełam mu wszytsko co tylko mogłam i powiedzialam mu w nerwach ze nie chce narazie sie starac......wyszedł trzasna drzwiami za 5 min wrócił niby sie pogodzilismy nawet chwilami bylo miło ale nadal jestem tak wsciekła ze zaraz zwarjuje...... 
|

Cytat:
Napisane przez katarzinka
kropeczko  oby było lepiej następnym razem
no i gratulacje i wszystkim które zaciążowały też - jesteście wielkie
powiedzcie mi czy tylko ja mam takie odpały, że jeśli coś mi się zdarza nietypowego niż zazwyczaj to od razu myślę, że to może fasolinka???? a potem przychodzi @ i rozczarowanie - kurde nie umiem nie myśleć o tym, a z punktu widzenia naukowca (a w końcu nim jestem) wiem, że raczej wcześniej nic nie daje znać o tym, ech ta moja pofyrtana psycha 
|
Ja tak miałam, gdy się jeszcze nie staraliśmy. Ale wtedy @ nie powodowała rozczarowania tylko ulgę
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly
Dziś 25dc
mam znowu wyższą temperaturę.Znowu o 0,1 stopnia..I jest 37,2 
czyli całkiem ładna.
Ale boli mnie podbrzusze i jakoś tak kuje i ciągnie i myślę czy to nie zbliżający się okres (tfu tfu..by nie zapeszać).
Jutro będzie 26dc.Ale pewno test nic jeszcze by nie wykazał co? 
|
A może Ty już mamusią zostałaś?
|
|
|