Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 10:59   #1193
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV

Cytat:
Napisane przez Foka29 Pokaż wiadomość
Witam po przerwie ślubno - świąteczno - wyjazdowej.

Pamiętacie jek się śmiałam, że w dniu ślubu wypada mi owulacja?
Jak tradycja nakazuje, w noc poślubną... chyba spłodzilismy potomka
Robiłam na razie 3 testy 3 dni pod rząd, na wszystkich ta druga kreska wychodzi bledsza... ale jest... z dnia na dzień bardziej wyraźna. Jutro zrobię test z krwi i zasuwam do gina.
Mąż się ze mnie śmieje, ze jak skoczy do hurtowni farmaceutycznej po kolejne testy to nas taniej wyjdzie.
Odbiło mi całkiem!
Wow! Ale numer! Leć szybko na betę

Cytat:
Napisane przez Foka29 Pokaż wiadomość
No właśnie, w którym tygodniu (licząc od zapłodnienia) jest sens pokazywać się ginekologowi???
U mnie teraz zaczyna się 3 tydzień, czyli tzw 5 ciąży (bo o ile wiem, wiek ciąży liczy się od początku cyklu).
Właśnie to mnie zastanawia. Tak na chłopski rozum to trochę bez sensu. W końcu ciąża zaczyna się od zapłodnienia, a do tego najczęściej dochodzi w połowie cyklu

Cytat:
Napisane przez kobra913 Pokaż wiadomość
CZESC DZIEWCZYNKI.witam po przerwie weekendowej.Niestety weekend byl fatalny. pamietacie te rozmowe o moim TZ z piatku???własnie!!!!!!i znów sie pokłucilismy w dodatku chyba mam napięcie przedmiesiaczkowe wygranełam mu wszytsko co tylko mogłam i powiedzialam mu w nerwach ze nie chce narazie sie starac......wyszedł trzasna drzwiami za 5 min wrócił niby sie pogodzilismy nawet chwilami bylo miło ale nadal jestem tak wsciekła ze zaraz zwarjuje......

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
kropeczko oby było lepiej następnym razem

no i gratulacje i wszystkim które zaciążowały też - jesteście wielkie

powiedzcie mi czy tylko ja mam takie odpały, że jeśli coś mi się zdarza nietypowego niż zazwyczaj to od razu myślę, że to może fasolinka???? a potem przychodzi @ i rozczarowanie - kurde nie umiem nie myśleć o tym, a z punktu widzenia naukowca (a w końcu nim jestem) wiem, że raczej wcześniej nic nie daje znać o tym, ech ta moja pofyrtana psycha
Ja tak miałam, gdy się jeszcze nie staraliśmy. Ale wtedy @ nie powodowała rozczarowania tylko ulgę

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Dziś 25dc
mam znowu wyższą temperaturę.Znowu o 0,1 stopnia..I jest 37,2
czyli całkiem ładna.
Ale boli mnie podbrzusze i jakoś tak kuje i ciągnie i myślę czy to nie zbliżający się okres (tfu tfu..by nie zapeszać).
Jutro będzie 26dc.Ale pewno test nic jeszcze by nie wykazał co?
A może Ty już mamusią zostałaś?
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora