Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostrowieckie Panny Młode cz. I :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 22:12   #2899
Daisy89
Raczkowanie

Nie wiecie, gdzie taki wiejski stoł mozna wypożyczyc? bo watpie zeby tam taki mieli :P

Cytat:
Napisane przez Elsi81 Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o zaproszenia to ja zamówię na allegro bo rzeczywiście taniej to wyniesie, podobają mi się takie ręcznie robione zaproszenia ale to jest wydatek i z tym trzeba się liczyć wole te parę groszy zamiast na zaproszenia wydać na coś innego, bo jak wiadomo zaproszenia są dla gości a oni potem i tak to wyrzuca i tak więc nie ma co przepłacać na nich. Inaczej sprawa się ma jeśli wesele jest małe, to wtedy można nad takimi zaproszeniami pomyśleć.

Po miesiecu od wesela i tak kazdy kto jest dostał - wyrzuci je - smutne ale prawdziwe.
Ja tez z zaproszeniami nie bede szalec wole dolozyc i miec lepsza orkiestre czy fotografa, bo to zostaje w pamieci dluzej niz zaproszenie

Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza...

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-01-06 o 12:22 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać regularnie z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania", takie są zasady panujące na tym forum!
Daisy89 jest offline Zgłoś do moderatora