Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pomozcie mam dylemat
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 22:53   #127
Wyrak
Zakorzenienie

Dot.: pomozcie mam dylemat

Ludziska, relax, tejk it izzi. Nie wiem czy to przez te karpie i swiadkow jehowy, ale to po tych watkach ten mnie juz zupelnie nie rusza

Cytat:
Napisane przez escada21 Pokaż wiadomość
moze jeszcze na wybielenie zabkow by mi starczylo ehhh ,to wszystko przez ten wizaż wrr!!!
Taa, tylko czekac az ktos bedzie probowal usprawiedliwiac czyny karalne wizazem...

Ja bym AgeZ ciagnal do sadu za to ze robuchala Twoje skromne potrzeby do takiej rangi (a co, wymiarowi sprawiedliwosci tez sie nalezy troche smiechu, taka groteska na rozluznienie akurat)

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
TŻet się nie zgadza?
I co?
Całe życie chcesz być zależna od jego pozwoleń?
Całe życie będzie Ci wydzielał kieszonkowe, w zależności od jego humorku: albo 200 albo 600 złotych?
Myślisz, że jak skończysz studia to on Ci POZWOLI iść do pracy?

A to nie czasem jakas kuzynka/kolezanka kolezanki z watku o utrzymywaniu przez faceta, co byla za ladna zeby pracowac i chciala miec salon pieknosci dla pieknych kobiet ?

Bratnia dusza przynajmniej

Mnie tylko zastanawia - to maz czy chlopak, bo sprzeczne rzeczy autora wypisuje (i faktycznie wyglada na slaba prowokacje... no chyba ze autorka odurzona zapachem 40 perfum nie wie w jakim stanie cywilnym jest...)

Cytat:
Napisane przez Sadek Pokaż wiadomość
Straszne dla mnie! Widac jestesmy z dwóch róznych swiatów
Dziwie się tylko Twojemu chłopakowi że ma takie podejscie do wydatków bedąc przedsiebiorą, konsumpcja w 100% nie mając za wiele bo inaczej by nie mysłał o wydatkach 17 tys, czy nawet 170 tys. Aha masz ogromną pozycję roszczeniową wobec faceta, a sama nie zarabaisz to tez bardzo przykre....listy kosmetyków itp..

Pozdrawiam
E tam, ich pieniadze, ich zycie, ich sprawa.

Cytat:
Napisane przez goldfish3000 Pokaż wiadomość
Dlatego prawie mi przez klawiaturę nie przeszło
Gold, jeszcze raz tak okropnego slowa uzyjesz, to przewiduje wysyp ZP.

Cytat:
Napisane przez Jacek0x Pokaż wiadomość
przestań, dla mnie to co robi autorka tematu to po prostu granda i szczyt idiotyzmu. Nie widzisz,ze ludzie głupieją przez pieniądze???? HEJ AUTORKO, A MOŻE KURDE ZAMIAST KUPOWAĆ SOBIE 20 FLAKONÓW Z PERFUMAMI WYŚLESZ 200 ZŁ DLA JAKIEGOŚ DZIECKA W AFRYCE??? MOŻE NIE UMRZE DZIęKI TOBIE Z GŁODU, CO???? SŁYSZYSZ MNIE, HAAALO!? bo wydaje mi się że raczej nie będziesz chciała usłyszeć.

cooo... każdy ma to na co zasłużył, nie??? ;[
Jacek, chlopie, ale po co krzyczysz? Tejkitizzi

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując